Netflix VPN

Se Amerikanska Netflix i Sverige!

Vill du kunna titta på amerikansk Netflix hemifrån? Självklart! En VPN-tjänst låter dig forsla din uppkoppling till USA genom en säker, krypterad tunnel. Det gör inte bara så att du surfar säkert, utan låter dig dessutom komma åt sidor och tjänster som är exklusiva för USA.

 

Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Netflix + VPN


Bäst VPN för amerikanska Netflix

cyberghost vpn

Bäst i test

Den bästa VPN-tjänsten. Passar alla användningsområden. Fungerar med all streaming, såsom sport, Netflix, Torrents och Play-kanaler.
+ Billigast månadskontrakt
+ Den bästa mobilappen!

 
Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

 

Fördelen med att se på Netflix USA blir tydlig i siffror:

Land: Sverige USAÖkning
TV-serier:9051642+ 80%
Filmer:24514054+ 65%
Totalt:33565696+ 70%

Serier som inte finns i Svenska Netflix

Det här är några av våra favoritserier som inte finns i det svenska utbudet på Netflix, men som finns i USA.

Så kan du se amerikanska Netflix med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Beställ en prenumeration från CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

VPN-Sverige sköter förhandlingen

När du beställer CyberGhost VPN via oss så får du en bättre deal. I vanliga fall betalar du $4,99 / månad för ett år (12 månader), men via våra knappar får du det väldigt låga priset på €3,50 / månad och 6 månader extra på köpet!

Vanligt pris: €4,99 per månad

Ditt pris: €3,50 per månad

cyberghost vpn

Från €3,50 per månad

Beställ nu

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Hur ser man på Netflix USA med VPN?

Bli medlem hos en kompatibel VPN-tjänst, ladda ner programvaran, logga in och välj en server i antingen USA eller Kanada. Sedan loggar du in på Netflix, så har du tillgång till innehåll från det land du är ansluten till. Det fungerar precis lika bra med andra länder än USA!

Har inte Netflix blockerat VPN-tjänster?

Det påstås ibland att Netflix har blockerat alla VPN-tjänster, men det stämmer inte. Det finns många olika tjänster, med hundratals eller tusentals servrar och ännu fler IP-adresser. Det vore omöjligt för Netflix att blockera allihop och bra tjänster har särskilda proxyservrar för streaming, som uppdateras om de (mot förmodan) skulle blockeras.

Gratis VPN för Netflix?

Gratis VPN-tjänster har ett begränsat antal servrar, begränsad hastighet och är i princip alltid blockerade av streamingtjänster. Om du vill prova på att se på t.ex. Netflix med VPN utan kostnad så rekommenderar vi att du tar en 30-dagars testperiod av CyberGhostVPN istället.

Är det tillåtet att se på Netflix med VPN?

Ja, det är fullt lagligt, eftersom du betalar för Netflix. Deras användarvillkor förbjuder inte ens VPN-tjänster uttryckligen. Det ligger inte i deras intressen att straffa sina användare. Om de agerar och blockerar tjänster så är det på grund av press från upphovsrättshållare som hotar att dra in sitt innehåll. Du som användare har ingen risk att straffas.

Har du andra frågor? Kontakta oss, så svarar vi och lägger till information om det behövs!

cyberghost vpn

Bäst i test

Den bästa VPN-tjänsten. Passar alla användningsområden. Fungerar med all streaming, såsom sport, Netflix, Torrents och Play-kanaler.
+ Billigast månadskontrakt
+ Den bästa mobilappen!

nordvpn

Snabb & säker

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 5000+ servrar i 62 länder.
+ Flest servrar!
+ Rysk serverplats!