Vill du streama film och TV-serier gratis?

Alla vill väl kunna se på film och TV-serier via en stream online, helst utan att behöva betala. Det finns många utländska TV-kanaler, filmarkiv och streaming-tjänster som är helt gratis för landets invånare, men som tyvärr inte går att komma åt från Sverige – Tills nu.

Allt som behövs är en VPN-anslutning
 

Streama film gratis online

Bäst VPN för att streama film och TV

 
nordvpn

Upp till 68% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Till Erbjudande!Till Erbjudande!
 

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!

Hur kan jag streama film gratis?

En VPN-anslutning skapar en slags krypterad internet-tunnel till en extern server. Om du väljer en server i ett annat land så får du en lokal IP-adress och kan komma åt allt innehåll som är låst till det landet, inklusive att streama film och TV-serier från deras gratiskanaler. Dessutom blir informationen du skickar över internet oläsbar för utomstående, så att din data hålls säker när du är online.

Ja! Det är lagligt!

 

Så streamar du film online via VPN:

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

Till NordVPN!

2. Ladda hem och installera programvaran/appen

3. Välj en server i motsvarande land, t.ex. USA

4. Börja streama film och TV!

Film och TV via VPN

Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Streama film gratis online!

Pluto TV

Pluto TV är en gratis global streamingtjänst med både live-TV och innehåll on-demand. Massvis av TV-serier från hela världen har egna live-kanaler på Pluto TV, som sänder serien dygnet runt. Innehållet som finns tillgängligt beror på vilket land du befinner dig i, så i Sverige kan du exempelvis se alla svenska TV-serier och filmer som tidigare fanns på Viafree, plus massvis av annat innehåll.

En VPN-tjänst låter dig ansluta till andra länder och få tillgång till deras innehåll, så om du vill se spanska serier kan du ansluta till en spansk VPN-server, eller välj en server i USA för att titta på amerikanska TV-program. Det finns alltid något att titta på med Pluto TV + VPN.

Pluto TV

Pluto TV

Registrering:Ingen
Land/serverplats:🌍 Global
Kompatibilitet:
 
http://pluto.tv/
 

 
Pluto TV är en tjänst/app som erbjuder ett stort utbud av TV-kanaler helt gratis, som sänder alla möjliga typer av TV-program live. Dessutom finns det ett Film- och TV-arkiv med innehåll ”on demand”. Totalt har Pluto TV över 1000 kanaler och det finns en app för nästan alla typer av enheter, inklusive Android, iOS, Roku, Amazon Fire, Chromecast, Playstation och så vidare.

Alla gratis kanaler du kan streama online

Här kommer vi att lista alla kanaler och tjänster som erbjuder gratis streaming av film och TV online. Vissa kräver registrering, andra går att se direkt. Många gratiskanaler har naturligtvis annonser, men de brukar vara relativt korta. De flesta går att se i webbläsaren på alla enheter och vissa tjänster har egna appar du kan ladda hem i motsvarande app store (iTunes, Google Play, Smart TV, etc.).

 

Kanaler med engelskt tal

Adult Swim

Adult Swim – USA

Registrering:Ingen
Land/serverplats:🇺🇸 USA
Kompatibilitet:
 
AdultSwim.com
 

 
Adult Swim är Cartoon Networks kanal för vuxna tittare, där många tecknade och/eller vrickade serier härstammar från. Exempel: Rick & Morty, Robot Chicken, Venture Bros, Aqua Teen Hunger Force, Tim and Eric, Harvey Birdman, Mike Tyson Mysteries och många fler!

Adult Swim

VUDU – USA

Registrering:Ingen
Land/serverplats:🇺🇸 USA
Kompatibilitet:
 
VUDU.com
 

VUDU är en tjänst som ägs av Fandango, som i sin tur ägs av NBCUniversal och Warner Bros. Discovery. Där kan du hyra massvis av filmer från deras studios, men det finns även gratis innehåll att titta på.


Tubi

Tubi – USA

Registrering:Krävs (E-post)
Land/serverplats:🇺🇸 USA
Kompatibilitet:
 
https://tubitv.com/
 

 
Tubi är en gratis streaming-tjänst med tusentals filmer och TV-serier att titta på när som helst, var som helt – förutsatt att du har en VPN. Innehållet kommer från stora bolag som Paramount, MGM och Lionsgate, med fler. Det innebär att det är högklassiga produktioner, inklusive massvis av Hollywood-filmer.

Sony Crackle

Sony Crackle – USA/Kanada

Registrering:Krävs (E-post)
Land/serverplats:🇺🇸 USA / 🇨🇦 Kanada
Kompatibilitet:
 
https://www.sonycrackle.com/
 

 
Sony Crackle är en gratis streamingtjänst som har massvis av Hollywood-filmer och TV-serier att streama. Allt som krävs är en registrering med e-post, namn och födelsedatum, samt en IP-adress från antingen USA eller Kanada. Sony Crackle har annonser före och under innehållets gång, men avbrotten är relativt korta. Om du vill se på mobilen eller surfplattan så finns det appar för Android, iPhone, iPad, etc.


Popcornflix

Popcornflix – USA

Registrering:Ingen
Land/serverplats:🇺🇸 USA
Kompatibilitet:
 
https://www.popcornflix.com
 

 
Popcornflix är en gratis streaming-tjänst för film, med ett fokus på indie-filmer, det vill säga filmer som inte produceras av de stora filmbolagen, samt klassiker. Tjänsten ägs nämligen av Screen Media Ventures, vars affärsmodell går ut på att köpa upp rättigheterna till filmer för distribution. Det innebär att du kan se massvis av självständigt producerade filmer, B-filmer och ett stort arkiv av klassiska filmer på Popcornflix!

IMDb TV

IMDb Tv – USA

Registrering:Krävs (E-post)
Land/serverplats:🇺🇸 USA
Kompatibilitet:
 
https://www.imdb.com/freedive/
 

 
Freedive är ett samarbete mellan IMDb och Amazon, som erbjuder många filmer och TV-serier för gratis streaming online. Än så länge erbjuds tjänsten enbart i USA, men allt som behövs för att komma åt Freedive är en VPN-tjänst. OBS: kan vara väldigt kinkig över VPN-anslutningar.


SBS

SBS – Australien

Registrering:Krävs (E-post)
Land/serverplats:🇦🇺 Australien
Kompatibilitet:
 
https://www.sbs.com.au/
 

 
SBS är en australisk TV-kanal med massvis av serier, filmer, dokumentärer, nyheter och sport. På webben kan du titta på högkvalitativa tv-serier, nya filmer och sportevenemang som fotboll. Användningen av tjänsten är helt gratis och kräver endast ett användarkonto, vilket du enkelt skapar på ett par minuter. SBS är endast tillgänglig i Australien, så VPN-platsen måste ställas in till någonstans i Australien. Vissa nyare serier finns endast tillgängliga tillfälligt, så se till att du inte missar ett avsnitt!

CBC

CBC – Kanada

Registrering:Ingen
Land/serverplats:🇨🇦 Kanada
Kompatibilitet:
 
http://www.cbc.ca/
 

 
CBC har ett mycket bra urval av tv-serier, nyheter, barnprogram och sport på nätet, gratis och utan registrering. Programmen innehåller annonser, men lyckligtvis är de högkvalitativa, av så kallad ”Suberbowl-kvalitet”. Du kan bland annat se NHL live och alla TV-program finns gratis att streama från första avsnittet till det sista.


tvnz

tvnz – Nya Zeeland

Registrering:Krävs (E-post)
Land/serverplats:🇳🇿 Nya Zeeland
Kompatibilitet:
 
https://www.tvnz.co.nz/
 

 
tvnz är en Play-kanal från Nya Zeeland som erbjuder hundratals TV-program och serier från USA, Nya Zeeland, Australien, Storbritannien och Kanada. Dessutom finns det ett stort och brokigt utbud av filmer – gammalt som nytt, stort som litet. Allt är gratis att streama online, förutsatt att du har en Nya Zeeländsk IP-adress, vilket du kan få när du vill via en VPN-tjänst!

CityTV

CityTV – Kanada

Registrering:Ingen
Land/serverplats:🇨🇦 Kanada
Kompatibilitet:
 
https://www.citytv.com/
 

 
CityTV är en samling lokala TV-kanaler från Kanada, där varje storstad har en egen ”stadskanal” (Montreal, Toronto, Vancouver, Winnipeg, Calgary, Edmonton och Saskatchewan). På internet finns deras Play-tjänst, där man kan se TV-serier, talkshows och barnprogram. Utbudet är inte jättestort, men innehåller många av de mest populära serierna. Det krävs ingen registrering, så det är bara att ansluta till en VPN-server i Kanada och börja titta! Med CyberGhost kan du använda kanalen för streaming av YouTube i Kanada.


Andra språk

Här kommer alla kanaler som streamar film eller TV med andra språk än engelska (eller svenska).

Filmcentralen

Filmcentralen – Danmark

Registrering:Krävs (E-post)
Land/serverplats:🇩🇰 Danmark
Kompatibilitet:
 
https://filmcentralen.dk/
 

 
Filmcentralen är det Danska Filminstitutets Play-tjänst, där du kan streama dokumentärer, kortfilmer, undervisning och videoklipp. Allt är helt gratis och annonsfritt, men naturligtvis är nästan allt på danska. Om du förstår danska (eller vill lära dig) så är det en utmärkt resurs, särskilt för lärorikt material.

Yle Areena

Yle Areena – Finland

Registrering:Ingen
Land/serverplats:🇫🇮 Finland
Kompatibilitet:
 
https://arenan.yle.fi/tv
 

 
Yle Areena (eller ”Arenan”) är Yles Play-tjänst, där du kan streama film och TV-serier på finska, svenska och engelska. Det finns ett stort utbud, som är en blandning av gammalt och nytt, i många olike genrer – och allt innehåll har svenska undertexter. Tyvärr fungerar inte Yle Areena med alla VPN-tjänster, så läs gärna mer här, eller föredrar du information på finska?

Rekommenderade VPN-tjänster för att streama film och TV

NordVPN rekommenderas främst, eftersom deras team jobbar aktivt med att se till att streaming fungerar. NordVPN har dessutom ett väldigt stort utbud av servrar i olika länder med höga hastigheter utan att kompromissa med säkerheten.

nordvpn

Bäst VPN i test!

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 6000+ servrar i 60 länder.

+ Streama innehåll från hela världen

cyberghost vpn

Flest serverplatser

11500+ serverplatser i 100 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti