Se C More utomlands

C More Utomlands

C More blockerar VPN – Uppdatering 2020

C More har blockerat vissa VPN-tjänster. VPN-Sverige har testat åtskilliga VPN-tjänster för att hitta dem som fortfarande kan se C More och TV4 Play utomlands (utanför EU).

Bäst VPN för att se på C More utomlands

NordVPN är en av de bästa VPN-tjänsterna i största allmänhet och har dessutom stöd för C More, TV4 Play, YLE Areena, Netflix US och mycket mer.

nordvpn

Från $2.99 per månad

Beställ nu!Beställ nu!
 

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Fungerar med TV4 Play och C More (testad Augusti 2020)
Få pengarna tillbaka om du inte är nöjd!
Se C More i Thailand eller andra länder utanför EU!

Så ser du C More utomlands (utanför EU)

Med hjälp av en VPN-tjänst kan du se på C More utanför EU – från alla länder i världen. Många svenskar som bor utomlands eller är på semester i andra länder saknar svensk TV ibland. En VPN-tunnel gör så att du kan surfa med en svensk IP-adress, oavsett var du befinner dig. På så vis kan du se C More utomlands, precis som om du vore i Sverige.
 

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

2. Ladda hem och installera VPN-appen

3. Välj en svensk server, till exempel i Stockholm

4. Se på C More i utlandet!

C More utomlands med VPN server
Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se C More utomlands (utanför EU)!

Vad kan jag se på C More?

C More kanaler du kan se utomlands

C More har film, serier, barnprogram, sport och TV-kanaler. Med baspaketet så får du tillgång till SVT, Barnkanalen, Kunskapskanalen, SF-kanalen och C Mores egna kanaler Hits, Stars, Series och First. Det största paketet ger dig hela 25 kanaler, inklusive alla sportkanaler, så att du kan se SHL, HockeyAllsvenskan, Landslagsligan, UEFA Nations League, Allsvenskan, Superettan, golf, friidrott, handboll och mycket mer.

Skaffa C More

Om du inte redan har C More så kan du skaffa C More från 109 kr / mån för basutbudet med 10 TV-kanaler.

Till cmore.se >>Till cmore.se >>

NordVPN

NordVPN är en snabb och smart VPN-tjänst som är optimerad för streaming och ständigt jobbar på att öppna nya möjligheter. Det finns stöd för att se på C More och andra svenska kanaler utomlands, plus många andra streamingtjänster och TV-kanaler från USA, Australien, Italien, Ryssland och resten av världen.

nordvpn

Från $2.99 per månad

Beställ nu!Beställ nu!

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Så om du vill se C More utomlands finns det inget som stoppar dig!