Kan man se TV4 Play utomlands?

Är du utomlands och vill se TV4 Play? Vi har lösningen! Med hjälp av en VPN-tjänst får du en svensk IP-adress oavsett var du befinner dig, så du kan se TV4 utomlands – från alla länder i världen. Många svenskar som bor utomlands eller är på semester i andra länder saknar svensk TV ibland, men nu kan du se alla kanaler!
 

Allt som behövs är en VPN-anslutning

 

TV4 Utomlands


 

Uppdatering 2023

C More har slagits samman med TV4 Play. I praktiken innebär det att innehållet från C More nu finns på TV4 Play istället och tidigare C More-kunder blir till TV4 Play Plus-användare istället.

TV4 blockerar VPN?

TV4 Play blockerade ett antal VPN-tjänster för ett par år sedan, så många undrar ”kan man se TV4 play utomlands?” och svaret är JA! Efter våra utförliga tester har vi tagit reda på vilka VPN-tjänster som fortfarande är kompatibla med TV4 Play. Scrolla vidare för att se hur du kan titta på TV4 Play utomlands via VPN!

Bäst VPN för att se på TV4 Play utomlands

NordVPN är bäst i test och har dessutom stöd för C More, TV4 Play, YLE Areena, Netflix US och mycket mer.

nordvpn

Upp till 75% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Till Erbjudande!Till Erbjudande!
 

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Få pengarna tillbaka om du inte är nöjd!
Titta på TV4 Play utomlands!

Vad kan jag se på TV4 Play utomlands?

TV4 är en av Sveriges största TV-kanaler, som har funnits sedan 1990. Kanalen ägs av Bonnier Broadcasting och Telia. TV4 sänder en blandning av familjeunderhållning, nyheter, sport, filmer, dokumentärer och serier. TV4 har flera olika program som är mycket populära i Sverige. Nyhetsprogrammet ”Nyhetsmorgon” sänds varje vardag och är ett av Sveriges mest tittade morgonprogram. Andra populära program är exempelvis ”Let’s Dance”, ”Så mycket bättre” och ”Robinson”.

TV4 sänder också mycket sport, bland annat fotboll, ishockey och handboll. Kanalen har även rättigheterna till stora evenemang som OS och VM i fotboll. TV4 Play har massvis av TV-serier, som du kan se utomlands med hjälp av en VPN-tjänst. Dessutom kan du se det senaste från TV4 Nyheter och om du uppgraderar ditt abonnemang kan du även få tillgång till TV4 Film, TV4 Guld och TV4 Fakta.

TV4 Film

TV4 Film
TV4 Film är en filmkanal som sänder filmer nästan dygnet runt. Det är en salig blanding av genrer och målgrupper, men tiden på dygnet avgör ofta vilken slags film som visas. På dagen visas främst komedi/drama, vilket går över i action/thriller på kvällen och avrundas med mysterier eller skräck. Under natten visas blandade filmer och program.

TV4 Guld

TV4 Guld
TV4 Guld är en kanal som visar äldre och klassiska TV-serier hela dagarna, ofta med flera avsnitt i rad. Sent på natten kan även klassiska filmer visas.

TV4 Fakta

TV4 Fakta
TV4 Fakta fokuserar på dokumentärserier och mer seriösa reality-serier. Tonen är ofta av det mörkare slaget, men det varvas ibland med lättsammare program.

Många har frågat oss hur kan man se TV4 Play i Finland? Allt som du har tillgång till i Sverige går att se i utlandet när du är ansluten till en svensk server via VPN. Du behöver inte missa eller sakna dina favoritprogram bara för att du är utomlands – Skaffa en VPN-tjänst och titta på TV4 i Finland, Thailand, USA, Spanien – var som helst!

Så ser du på TV4 Play utomlands

VPN-tjänsten skapar en krypterad internet-tunnel till en server i Sverige (eller ett annat land), så att du får åtkomst till allt innehåll som är låst till landet. Utöver att du kan surfa säkert på öppna wifi-nätverk och dölja din internettrafik från utomstående så får du en svensk IP-adress, vilket låter dig se TV4 och andra svenska TV-kanaler utomlands.
 

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

Skaffa NordVPN nu!

2. Ladda hem och installera programvaran/appen

3. Välj en 🇸🇪 Svensk server

4. Se på TV4 Play utomlands!

+ Plus mycket mer

TV4 Play utomlands med VPN server
Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Titta på TV4 Play i Finland, Thailand, USA eller var du än befinner dig!

Hur kan man se TV4 play utomlands?

Det är enkelt att börja titta på TV4 utomlands via VPN. Först och främst måste du registrera dig för en VPN-tjänst som erbjuder servrar i Sverige. Det finns många olika VPN-tjänster av varierande kvalitet, så se till att välja en med hög hastighet och pålitlig anslutning, samt fokus på att strömma video smidigt från diverse streamingtjänster.

Efter att du har registrerat dig för din valda VPN-tjänst, laddar du ner och installerar deras programvara på din enhet. De flesta VPN-tjänster har applikationer för olika plattformar, inklusive Windows, Mac, iOS och Android. Öppna VPN-appen, logga in med dina användaruppgifter och välj en VPN-server i Sverige. Detta kommer att ge dig en svensk IP-adress och gör att det ser ut som att du befinner dig i Sverige.

Innan du går till TV4 Play-webbplatsen, är det en bra idé att testa din VPN-anslutning för att säkerställa att den fungerar som den ska. Besök till exempel en webbplats som visar din aktuella IP-adress och plats, för att bekräfta att du är ansluten till Sverige. Nu när du har en svensk IP-adress kan du besöka TV4 Play-webbplatsen och logga in med dina användaruppgifter eller registrera dig om det krävs.

Efter inloggningen bör du kunna streama TV4 Play-innehåll som om du var i Sverige.

Det är viktigt att notera att även om detta kan fungera, kan TV4 Play och andra streamingtjänster försöka blockera kända VPN-servrar, så det kan vara nödvändigt att prova olika serverplatser inom Sverige om du stöter på problem. Vi testar aktivt olika VPN-tjänster för att kunna rekommendera dem som fungerar bäst i alla situationer.

FAQ

TV4 Play VPN fungerar inte

Vi rekommenderar NordVPN för att streama TV4 Play utomlands. Testa att byta till en annan (Svensk) VPN-server om du har problem.

Din region är dold (TV4)

Din VPN-server kan vara blockerad, testa att byta till en annan server. Vi rekommenderar NordVPN för att titta på TV4 i utlandet.

Rekommenderade tjänster

nordvpn

Bäst VPN i test!

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 6000+ servrar i 60 länder.

+ Streama innehåll från hela världen

surfshark vpn

Snabb & säker

3200+ serverplatser i 65+ länder
Obegränsat antal enheter & användare
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store för Android-enheter och iTunes för iPhone/iPad om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Så om du vill se TV4 Play utomlands finns det inget som stoppar dig!