Streama Hockey-VM gratis via VPN!

Här guidar vi dig till att se gratis live-streams av VM i ishockey 2021! SVT har säkrat rättigheterna till hockey-VM 2021, så du kan se alla matcher i svensk TV eller på SVT Play – om du är i Sverige.
 
Streama Hockey VM 2021


Var kan jag se Hockey-VM online?

SVT Play visar hela turneringen live och gratis på nätet i år, så länge du är i Sverige. Men om du inte är i Sverige just nu och vill streama hockey-VM så finns det alternativ!

Allt som behövs är VPN!

Alternativ 1: SVT Play

En VPN-tjänst låter dig ansluta till en säker server i ett annat land och på så vis komma åt innehåll som är låst till landet. Det innebär att du kan se SVT Play utomlands genom att ansluta till en svensk VPN-server – och titta på hockey-VM 2021 gratis online!

Alternativ 2: IIHF YouTube

Den officiella YouTube-kanalen för International Ice Hockey Federation (IIHF) sänder också alla 64 matcher från ishockey-VM 2021 – gratis, online, i full HD och utan reklam – men endast i länder som inte har TV-rättigheter. Genom att ansluta till ett av dessa länder via en VPN-tjänst kan du se hockey-VM på YouTube, med engelsktalande kommentatorer.

Så ser du på Hockey-VM online via VPN:

1. Skaffa VPN

Den bästa VPN-tjänsten för streaming är Surfshark VPN. Deras team jobbar aktivt för att låsa upp innehåll från hela världen. Naturligtvis får du även en säker, krypterad internetanslutning som inte kan avlyssnas, spåras eller kapas.

surfshark vpn

Från €2.06 / månad

Beställ nu!Beställ nu!

2. Anslut VPN-tjänsten till rätt plats

För att streama hockey-VM 2021 från SVT Play (utomlands) ansluter du till en server i Sverige.

För att streama hockey-VM 2021 från YouTube ansluter du till en server i Belgien, Brasilien, Bulgarien, Japan, Luxemburg, Moldavien, Nederländerna eller Singapore.

3. Se Hockey-VM 2021 gratis på nätet!


Se Hockey-VM på SVT Play:
 
Se Hockey-VM på SVT Play
Se Hockey-VM på YouTube:
 
Se Hockey-VM på YouTube
surfshark vpn

Bäst VPN i test!

3200+ serverplatser i 65+ länder
Obegränsat antal enheter & användare
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Så om du vill se hockey gratis online finns det inget som stoppar dig!
Counter