VPN för Android

De bästa VPN-tjänsterna för Android-smartphones

Om du vill ha en VPN till Android så kan du välja vilken som helst av de nedanstående. Alla fungerar snabbt och enkelt med alla Android-smartphones på marknaden. Eftersom varje tjänst stöder flera enheter kan du dessutom använda samma konto för att skydda din telefon, din dator, din smart-TV och så vidare med en enda VPN-tjänst. Dunderfejlans!

Topp 3 Android VPN

1.
CyberGhost VPN

Bäst i test

Den bästa VPN-tjänsten. Passar alla användningsområden. Fungerar med all streaming, såsom sport, Netflix, Torrents och Play-kanaler.
+ Billigast månadskontrakt
+ Den bästa mobilappen!

2.
NordVPN

Snabb & säker

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 5000+ servrar i 62 länder.
+ Flest servrar!
+ Rysk serverplats!

3.
ExpressVPN

Bäst kundtjänst

ExpressVPN är kompatibel med (nästan) alla typer av enheter och har servrar i 94 olika länder.
+ Smart positionering

Installera VPN på Android

Eftersom alla tjänster som vi rekommenderar har en egen VPN-app för Android så är det superenkelt att installera och använda dem. Först väljer du ett av de ovanstående alternativen för att skaffa ett konto, sedan laddar du hem och installerar appen. Efter att ha loggat in (behövs bara första gången) så är det bara att välja ett land/en server att ansluta till och börja surfa krypterat! Nu kan ingen se din information över öppna nätverk längre (och inte över stängda nätverk heller för den delen).

Fungerar det för en smart Android TV?

Ja, självklart! Om din TV kör Android så fungerar alla våra rekommenderade VPN-tjänster utan problem. Det fungerar på exakt samma sätt som på andra Android-enheter och eftersom vi endast rekommenderar snabba VPN-tjänster kommer du kunna streama vad som helst utan att buffra – och utan att någon kan spionera.