Trust.Zone VPN

Trust.Zone VPN erbjuder en prisvärd VPN-tjänst med över 130 servrar i 32 olika länder. Tjänsten fungerar på Windows, Mac, Android, iPhone, samt Linux. De har ingen som helst begränsningar på bandbredd, datamängd eller hastighet. Företaget bildades i Seychellerna år 2014.

VPN-tjänster erbjuder ofta extrafunktioner utöver en krypterad, säker anslutning, medan Trust.Zone är en VPN och inte mycket mer. Det är dock en väldigt snabb, säker och prisvärd sådan. Vi har testat tjänsten (på en PC med Windows 10) och kommer att sammanfatta vad som erbjuds, vad det kostar, vilka länder som kan anslutas igenom, med mer.

Test och erfarenhet

Det tog oss bara ett par sekunder att ladda hem och installera Trust.Zone VPN, varpå tjänsten var tillgänglig omedelbart. Programvaran är dessutom väldigt lättanvänd, då man aktiverar/deaktiverar VPN-anslutningen genom att bara trycka på en knapp. Programmet föreslår automatiskt de bästa servrarna.

Hastigheterna var alltid höga och vi hade aldrig några problem med anslutningen. Nedladdningar, samt streamingtjänster som Netflix och Hulu fungerade klockrent. Den enda nackdelen är att endast 3 enheter kan anslutas åt gången (per konto).

Pris och paket

Trust.Zone erbjuder tre olika VPN-paket, varav alla har exakt samma funktionalitet, men priset beror på avtalsperioden. Alla tre paket inkluderar 3 enheter, obegränsad hastighet, obegränsad datamängd och tillgång till alla 130+ servrar.

1-månadsplan

30 dagar

$6,99
per månad

$6,99 varje månad

Beställ nu!

1-årsplan

12 månader

$3,33
per månad

53% rabatt!
$39,95 per år

Beställ nu!

3-månadersplan

90 dagar

$4,95
per månad

$14,85 per 3 månader

Beställ nu!

 
Betalningsalternativ: Du kan betala med vanliga kreditkort, inklusive VISA och MasterCard, men även med PayPal, avangate eller paypro. Slutligen kan du betala med Bitcoin, vilket dessutom är anonymt och ger dig 10% rabatt.

Vilka funktioner ingår i Trust.Zone VPN?

Alla virtuella privata nätverk skyddar och krypterar din internettrafik, men vissa tjänster erbjuder extra funktionalitet utöver bara VPN, eller finesser som förbättrar tjänsten.

Kill Switch: Trust.Zone kommer med en automatisk “Kill Switch”, som stänger av internetanslutningen för alla program om något skulle hända med din VPN-anslutning. Detta förhindrar information från att läcka.

Inga loggar: lagrar aldrig information om kunderna, webbplatserna de besöker eller informationen som överförs. Dessutom är företaget beläget utanför EU och USA, vilket innebär att de inte ens har skyldighet att överlämna informationen.

Specialservrar: Vissa tjänster blockerar proxyservrar, inklusive VPNs, men Trust.Zone har särskilda servrar för att komma åt t.ex. landsspecifika TV-kanaler.

Obegränsad: Billiga VPN-tjänster brukar ha gränser på hastighet och datamängd, eller blockera P2P-överföringar, men Trust.Zone har inga som helst gränser.

Platser och servrar

Servernätverket består som sagt av över 130 VPN-servrar i 72 olika städer i 32 olika länder. Det är ett respektabelt utbud som bör tillfredsställa de flesta, förutsatt att ett specifikt land som önskas inte saknas. Här är den fullständiga listan av länder som erbjuds av Trust.Zone:

AustralienÖsterrikeBelgienBrazil
BulgarienBulgarienKanadaTjeckien
DenmarkFinlandFrankrikeFrankrike
TysklandHong kongUngernIndien
IndonesienItalienJapanLettland
NederländernaNya zeelandNorgePolen
RumänienRysslandSingaporeSydafrika
SpanienSverigeSchweizUkraina
StorbritannienUSA

Kompatibilitet

Trust.Zone fungerar på alla de vanligaste enheterna och operativsystemen, inklusive Mac, Windows, Linux, Android och iPhone. Det går även att konfigurera din router för att kryptera hela WiFi-nätverket.
Windows
Mac, iPad, iPhone
Linux
Android
Routrar

Språk

SvenskaFinskaDanska
NorskaEngelskaTyska
SpanskaFranskaItalienska
NederländskaPolskaPortugisiska
TurkiskaRyskaArabiska
KoreanskaKinesiskaJapanska

Kundtjänst

Om kundtjänsten är en viktig punkt för dig så är Trust.Zone VPN tyvärr inte det bästa alternativet, eftersom supporten endast går att nå på vardagar mellan 07:00 – 17:00. Det enklaste sättet att kontakta dem på är via kontaktformuläret på deras webbplats. Det finns även en relativt omfattande FAQ med vanliga frågor och svar, samt lösningar på vanliga problem.

Varför bör jag välja Trust.Zone VPN

Om du vill ha en snabb, pålitlig och prisvärd VPN-tjänst som är perfekt för streaming av filmer eller TV-serier, till exempel via Netflix eller Hulu, så är Trust.Zone VPN ett utmärkt val. De bryr sig om din integritet och lagrar ingen information om dig eller vad du gör online. Den inbyggda Kill Switch-tjänsten minimerar risken för DNS- och IP-läckor.

De begränsar inte din trafik, oavsett vad du använder den till och det finns massvis av länder/servrar att välja bland. Har du svårt att välja är det bara att trycka på den automatiska sökfunktionen, så ansluts du automatiskt till den snabbaste servern. De enda riktiga nackdelarna är den begränsade kundtjänsten och att endast 3 enheter kan användas per konto – men det reflekteras även i priset.

Vad väntar du på? Kryptera och säkra din internetanslutning nu!

Trust.Zone VPN

Flest språk

Från $3.33 / månad

Skaffa Trust.Zone VPN nu!