Om oss och integritetspolicy

Vi som startade VPN-Sverige.se (och VPN-Suomi.fi) är ett gäng digitala nomader från Skandinavien, som har använt diverse VPN-tjänster över åren både för jobb och t.ex. för att se TV-program hemifrån. Våra erfarenheter och framgångar med tjänsterna ledde till att vi ville skapa den här sidan.

Integritet

Vi använder oss av kakor och anonym statistik (Google Analytics) för att kunna förbättra webbplatsen, men vi sparar inga personliga uppgifter om våra besökare. Om du beställer en produkt eller tjänst som vi rekommenderar kan vi få provision på köpet, utan att det kostar dig någonting.

Genom att använda webbplatsen godkänner du våra villkor. Vi hoppas att webbplatsen har varit till hjälp för dig och önskar dig lycka till med att surfa säkrare på nätet!

Ansvarsfriskrivning

Innehållet på VPN-Sverige.se tillhandahålls ”som det är” och ”som tillgängligt”. VPN-Sverige ger ingen garanti om webbplatsens användbarhet, relevans, noggrannhet, tillförlitlighet eller innehåll. Vi är inte ansvariga för eventuella konsekvenser som härrör från användningen av dessa sidor. Vi kan när som helst uppdatera, ändra eller radera innehåll utan förvarning.

Vi testar alla VPN-tjänster och användningsområden själva. Informationen på vår webbplats är så korrekt och exakt som möjligt när den skrivs och läggs till, men det finns många faktorer som avgör om informationen fortfarande är aktuell när du läser den. Kontakta oss om du hittar utdaterad eller svårläst information, så gör vi vårt bästa för att uppdatera den.

VPN-Sverige marknadsför endast VPN-tjänster från tredje parter och garanterar inte att de tjänster som nämns på denna webbplats uppfyller kundernas behov eller att de fungerar helt utan avbrott, fel eller defekt. Vi är inte heller ansvariga för någon tredje parts innehåll eller eventuella skador.

VPN-Sverige uppmuntrar eller rekommenderar inte kunder att använda VPN-tjänsterna för olaglig aktivitet och ansvarar inte för olagliga handlingar som har begåtts av sina besökare. Det är besökarnas ansvar att själva vara medvetna om de specifika lagar, landsvillkor och användarvillkor som gäller för VPN-programvara.

VPN-Sverige kan när som helst ändra eller komplettera innehållet, villkoren och ansvarsfriskrivningen på webbplatsen utan varning eller upplysning. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra eller förhindra användningen av vår webbplats. Ändringar i villkor eller ansvarsfriskrivning träder i kraft när de publiceras.

Partners

NordVPN

Surfshark VPN

ZenMate VPN

CyberGhost VPN

PrivateVPN

ExpressVPN

Trust.Zone VPN

SaferVPN

PureVPN

OVPN

F-Secure Freedome VPN

it-bloggar.se