Surfshark VPN

Surfshark VPN är en snabb, säker och användarvänlig VPN-tjänst med ett utmärkt webbläsartillägg. Surfshark VPN passar blanda annat bra för att streama TV från utlandet.

Betalningsalternativ

Du kan betala för ditt abbonemang hos Surfshark VPN med alla vanliga betalningsmetoder, så som bankkort, kreditkort, PayPal, Google Pay eller kryptovalutor.
 

Bankkort:
VISA Electron
MasterCard Debit

E-Plånböcker:
PayPal
Google Pay

Kreditkort:
VISA
MasterCard
American Express
Discover

Kryptovaluta:
Bitcoin
Ethereum
Ripple

surfshark vpn

Just nu från €1,99 per månad

Beställ nu!

Surfshark VPN funktioner och finesser

Obegränsat antal enheter: Låt hela familjen använda ditt VPN-konto utan extra kostnad. Vi vet inte hur Surfshark kan erbjuda detta, men vi klagar inte.
 

Inga loggar: Surfshark sparar inga anslutningsloggar eller aktivitetsloggar av något slag, så att du inte lämnar några spår av din internetaktivitet.
 

CleanWeb™: Surfa i ett rent cyberhav utan annonser, spårningskakor, malware och phishing-försök med den inbyggda brandväggen, som filtrerar ut kända hot och störningsmoment på nätet.
 

Whitelister™: Låter dig släppa vissa webbplatser förbi VPN-tunneln, vilket kan vara bra för att t.ex. din internetbank ska se att du är i ditt hemland eller för att se på SVT Play.
 

Protokoll: Surfshark VPN stöder de två säkraste VPN-protokollen, OpenVPN (TCP, UDP) och IKEv2. De har valt att inte erbjuda VPN över de äldre protokollen L2TP-IPsec och PPTP.
 

Stort serverutbud: Över 3000 servrar i 60 olika länder gör att det alltid finns gott om obelastade servrar och det stora urvalet av länder gör det enkelt att kringgå landsspecifika blockeringar.
 

256-bitars AES-256-GCM-kryptering: All din trafik AES-GCM-krypteras i 256 bitar, vilket gör den oläslig för tredje parter. Ingen kan spionera på din trafik!
 

Kill Switch: Den automatiska dödkontakten inaktiverar internetanslutningen om VPN-tunneln slutar fungera av någon anledning. På så sätt kommer din personliga IP-adress aldrig läcka ut.
 

Privat DNS och läckskydd: Varje server har en egen, privat DNS-server med läckskydd, så att din riktiga IP-adress inte kan läcka på grund av DNS.
 

Camouflage Mode: Det här läget gör så att VPN-tjänsten använder samma portar för att ansluta till internet som andra, vanliga internettjänster. Fördelen med detta är att ingen kan se att du använder en VPN-tjänst – inte ens din internetleverantör. Trafiken är dold oavsett, men detta döljer alltså även porten.
 

Surfshark

Bäst för sport

Beställ nu!