ExpressVPN

ExpressVPN grundades 2009 och har sedan dess blivit kända för sin snabba, säkra VPN-anslutning, samt sin förstklassiga kundservice. Deras servernätverk är väldigt omfattande, då de har servrar i 94 olika länder. Tjänsten är kompatibel med i princip alla typer av enheter, såsom datorer, smartphones, tablets, spelkonsoler och routrar.
 
ExpressVPN

Från €7,85 / månad

Till Erbjudande!Till Erbjudande!
 
På ett enda konto kan du ansluta upp till tre enheter åt gången. Företaget visar att de tror på sin produkt genom att erbjuda en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti, utan att ställa frågor. Om du är osäker kan du alltså testa ExpressVPN gratis i en månad och sedan avsluta ordern om du inte är nöjd med din VPN.

 

Pros / Cons
  • Användarvänlig programvara
  • Servrar i 94 länder
  • Stöder alla operativsystem
  • Inbyggt hastighetstest
  • Något dyrare än snittet
  • Endast engelsktalande support

Test och erfarenhet

Vi på VPN-Sverige.se testade ExpressVPN på en PC med Windows 10, en iPhone X och en Android-smarthone (Samsung) och hade inga som helst problem med att installera eller upprätta en krypterad VPN-anslutning. Programvaran är väldigt användarvänlig och tar endast ett par minuter att installera.

Sedan är det i princip bara att välja en virtuell plats och trycka på knappen för att ansluta, så är din anslutning genast skyddad med VPN. Hastigheterna var dessutom konsistent bra och vi kunde ladda hem stora filer utan problem.

 

ExpressVPN erbjuder massvis av betalningsalternativ, från kreditkort som VISA och MasterCard, till e-plånböcker som PayPal, samt den digitala valutan Bitcoin.

Funktioner

Alla VPN-tjänster låter dig kringgå blockeringar, landsgränser och censur, samtidigt som din anslutning krypteras på ett säkert vis. Vissa tjänster kommer dock med extrafunktioner, som kan förbättra eller underlätta användandet av tjänsten. ExpressVPN kommer med följande funktioner:

Hastighetstest: Det inbyggda hastighetstestet gör det enkelt att hitta den snabbaste VPN-servern i nätverket

Kompatibilitet: ExpressVPN har applikationer för nästan alla slags enheter

Kill Switch: En funktion som automatiskt bryter anslutningen i det fall att VPN-tunneln avbryts, så att ingen information läcks öppet.

Protokoll: OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP och PPTP

Inga loggar: ExpressVPN lagrar aldrig information om kunderna, webbplatserna de besöker eller informationen som överförs.

Rekryteringsprogram: Värva en vän, så får du en månads VPN gratis. Det finns ingen gräns på hur många vänner du kan värva.

Smart positionering: Rekommenderar automatiskt den bästa servern för dig.

Obegränsad bandbredd: Ladda hem hur mycket du vill över din VPN-anslutning!

Platser och servrar

ExpressVPN har ett stort utbud på 1700+ servrar, i runt 150 olika städer, i 94 olika länder. Självklart finns det servrar i Sverige, samt i våra grannländer Norge, Danmark och Finland, men även i t.ex. USA, Kanada, Tyskland, Thailand, Kenya och många fler.
ExpressVPN enheter

Kompatibilitet

Det går att konfigurera en router (Asus, DD-WRT, D-Link, Linksys, Netduma, Netgear, Sabai, Tomat och TP-Link) för att ansluta via VPN, så att alla på WiFi-nätverket får sin anslutning skyddad vid kärnan. ExpressVPN har dock även skapat färdiga appar för massvis av olika operativsystem och enhetstyper, så du kan få VPN-skydd till din smartphone/tablet (iPhone/iPad iOS, Android, Windows Mobile, BlackBerry), PC/laptop (Windows, Mac OS, Linux), smart-TV, ditt PlayStation och så vidare.

ExpressVPN är kompatibel med:

Windows
Mac, iPad, iPhone, AppleTV
Android
Amazon FireTV
Chrome
Firefox
Safari
Routrar

Språk

ExpressVPN finns på följande språk:

SvenskaFinskaDanska
NorskaEngelskaFranska
TyskaSpanskaRyska
PortugisiskaItalienskaJapanska
KoreanskaThaiTurkiska
NederländskaPolska

Kundtjänst

Kundtjänsten är en av de saker som ExpressVPN gör bättre än många andra VPN-tjänster. Supporten finns tillgänglig dygnet runt, varje dag. Du kan kontakta dem via live-chatt, e-post eller kontaktformulär. Det finns även en FAQ med vanliga frågor och svar, samt en sida med installationsanvisningar.

Vi på VPN-Sverige.se testade kundtjänsten för att se hur snabbt och effektivt de svarade på våra frågor. Vi fick väldigt snabba och professionella svar på bara ett par minuter. Andra företag kan lära sig av kundtjänsten hos ExpressVPN!

Varför bör jag välja ExpressVPN?

ExpressVPN är utan tvekan en av de bästa VPN-tjänsterna som finns tillgängliga idag. Företaget erbjuder bland annat väldigt bra kundsupport dygnet runt och har över 1000 servrar i 94 länder. Tjänstens enda svagheter är priset och att den endast stöder tre enheter per konto – men däremot stöds väldigt många typer av enheter.

Man får dock mycket för pengarna, med tanke på det enorma serverutbudet, de höga hastigheterna och den användarvänliga klienten. Det är supersimpelt att kringgå landlocking för att exempelvis titta på Netflix US och P2P-nedladdningar går lika smidigt. Man kan byta server/plats på nolltid och den inbyggda “kill switchen” stoppar eventuella läckor.

Varför surfa naken? Skaffa ExpressVPN och kryptera din anslutning nu!

ExpressVPN

Bäst kundtjänst

Från €7,85 / månad

Skaffa ExpressVPN nu!