Se MotoGP live-streams gratis via VPN!

Vill du se MotoGP live på nätet gratis? Grand Prix Roadracing är internationella motorcykelförbundets främsta tävling, som består av de tre VM-klasserna MotoGP, Moto2 och Moto3. Vanligtvis går det bara att se MotoGP på dyra betalkanaler i Sverige. Det går dock att streama MotoGP online gratis från länder som sänder Grand Prix Roadracing kostnadsfritt i sina TV-kanaler på nätet. Hur går det till?

Allt som behövs är en VPN-anslutning

Se MotoGP live och gratis online

Bäst VPN för MotoGP live-streams

nordvpn

Upp till 68% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Till Erbjudande!Till Erbjudande!

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Få åtkomst till landslåst innehåll!

Hur kan jag se MotoGP via VPN?

En VPN-tjänst låter dig ansluta till internet via en krypterad, säker VPN-tunnel. För resten av internet kommer det att se ut som att du surfar från slutpunkten av tunneln istället för din riktiga, fysiska plats. Det innebär att webbplatser du besöker på nätet tror att du befinner dig i det land du har anslutit VPN-tjänsten till.
 
Det gör inte bara så att din data krypteras och skyddas från utomstående, utan även att du kan se landsblockerat innehåll från andra länder. Vill du streama MotoGP från en kanal i Italien? Anslut till en Italiensk VPN-server, så är det bara att börja titta!

Så streamar du MotoGP live på nätet:

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

2. Ladda hem och installera VPN-appen

3. Anslut till en server i motsvarande land

4. Följ länken från vår sida till rätt TV-kanal

5. Se gratis MotoGP streams online live!

Streama MotoGP via VPN
Skaffa NordVPN nu!
Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se UR Play utomlands!
Ja! Det är lagligt

Bäst kanaler för att se MotoGP gratis live

Vilka sänder MotoGP 2023? Vi letar efter, testar och listar utländska gratiskanaler med sändningsrättigheter för MotoGP. Just nu rekommenderar vi ServusTV för att streama MotoGP live online, eftersom kanalen är gratis, har bra bildkvalitet och visar alla MotoGP-events.

ServusTV

ServusTV

🇦🇹 Österrike
Visar alla events i MotoGP

Österrikiska ServusTV är en ny gratiskanal som sänder en mängd olika typer av underhållning. Kanalen har nu även fullständiga rättigheter till MotoGP och vi rekommenderar den som ett föredraget alternativ, eftersom Italiens TV8 för närvarande inte har fullständiga rättigheter. Kanalen visar också hälften av Formel 1-loppen, eftersom ServusTV delar sändningsrättigheterna grannkanalen ORF.

ServusTV kräver inte att du skapar ett användarkonto. Sändningarna kan ses direkt genom att ansluta en VPN till en österrikisk server.

Se ServusTV live
Ingen registrering krävs
TV8 Italien

TV8 Italien

🇮🇹 Italien

TV8 är en gratis kanal som ägs av Sky Italy och sänder: MotoGP (alla tävlingar), MotoE, Moto2, Moto3

Italienska TV8 visar alla MotoGP-race gratis och live. TV8-sändningar är tillgängliga via VPN, genom att du ansluter till en Italiensk server. Kanalen kräver ingen registrering eller användarkonton.

Se TV8 live
Ingen registrering krävs
NPO

NPO

🇳🇱 Nederländerna

Anslut till en holländsk server med VPN för att streama Nederländernas MotoGP live från NPO. Kanalen kräver ingen registrering eller användarkonton.

Se NOS live
Ingen registrering krävs
Nippon TV

Nippon TV

🇯🇵 Japan

Nippon TV är en kanal från Tokyo, Japan och är en del av landets största mediekoncern. Anslut till japansk server med VPN för att se deras streams av MotoGP live kostnadsfritt. Den här kanalen kräver ett födelsedatum och ett japansk postnummer, som du enkelt kan hitta genom att söka på Google (t.ex. Tokyo 100-0005), för att streama MotoGP live.

Se Nippon TV live
Japanskt postnummer krävs

Om MotoGP

Grand Prix-racing för motorcyklar (MotoGP) är den främsta klassen av road racing-evenemang för motorcykel, som hålls på vägkretsar och sanktioneras av Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM). Oberoende motorcykeltävlingar har hållits sedan början av 1900-talet och stora nationella evenemang fick ofta titeln Grand Prix.

 

Mer om MotoGPs historia

Grunden till Fédération Internationale de Motocyclisme som det internationella styrorganet för motorcykelsport 1949 gav möjligheten att samordna regler och förordningar för att utvalda evenemang skulle räknas till officiella VM. Det är det äldsta etablerade världsmästerskapet i motorsport.
 
Grand Prix-motorcyklar är specialbyggda tävlingsmaskiner som i allmänhet inte är tillgängliga för köp av allmänheten, eller som kan köras lagligt på allmänna vägar. Detta står i kontrast till de olika produktionsbaserade racingkategorierna, till exempel Superbike World Championship och Isle of Man TT Races som har modifierade versioner av väggående motorcyklar, som är tillgängliga för allmänheten.
 
Mästerskapet är för närvarande uppdelat i fyra klasser: Moto Grand Prix, Moto2, Moto3 och MotoE. De tre första klasserna använder fyrtaktsmotorer, medan MotoE-klassen (ny sedan 2019) använder elmotorer. MotoGP-säsongen 2019 omfattade 19 Grands Prix, med 12 i Europa, tre i Asien, två i Amerika och en vardera i Australien och Mellanöstern. Säsongen 2020 påverkades av COVID-19 – Ett flertal GPs har ställts in eller väntar på schemaomläggning.

Streama MotoGP live i Sverige

Vanliga frågor och svar om MotoGP

FAQ

Vad betyder MotoGP?

MotoGP står för "Motorcycle Grand Prix", vilket både är en klass av motorcyklar och namnet på tävlingarna de körs i.

När börjar MotoGP?

Se schemat för nästa MotoGP!

Vilken kanal går MotoGP på?

I Sverige kan man se MotoGP på Viaplay, men med en VPN går det att streama MotoGP gratis live.

Var sänds MotoGP?

I Sverige kan man se MotoGP på Viaplay, men med en VPN går det att streama MotoGP gratis live. Se alla gratiskanaler.

Vad kostar en MotoGP-hoj?

En MotoGP-motorcykel kostar ungefär 1-2,5 miljoner dollar.

Vad tjänar en MotoGP-förare?

Det varierar kraftigt, även inom sportens elit. En MotoGP-förare kan tjäna allt från ett par hundra tusen till miljontals euro om året.

Vem vann MotoGP idag?
Vem leder MotoGP?

De bästa VPN-tjänsterna för att streama MotoGP live:

nordvpn

Bäst VPN i test!

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 6000+ servrar i 60 länder.

+ Streama innehåll från hela världen

surfshark vpn

Snabb & säker

3200+ serverplatser i 65+ länder
Obegränsat antal enheter & användare
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Så om du vill se MotoGP live-streams gratis finns det inget som stoppar dig!