VPN för iPhone

De bästa VPN-tjänsterna för iOS

Alla de nedanstående VPN-tjänsterna fungerar utmärkt med iPhone och andra enheter från Apple med iOS eller macOS, till exempel iPad och alla typer av Mac-datorer. Eftersom varje tjänst erbjuder stöd för flera enheter så innebär det att du kan skaffa ett enda konto och skydda exempelvis din iPhone, din MacBook och din surfplatta på samma gång.

Topp 3 iPhone VPN

1.
CyberGhost VPN

Bäst i test

Den bästa VPN-tjänsten. Passar alla användningsområden. Fungerar med all streaming, såsom sport, Netflix, Torrents och Play-kanaler.
+ Billigast månadskontrakt
+ Den bästa mobilappen!

2.
NordVPN

Snabb & säker

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 5000+ servrar i 62 länder.
+ Flest servrar!
+ Rysk serverplats!

3.
ExpressVPN

Bäst kundtjänst

ExpressVPN är kompatibel med (nästan) alla typer av enheter och har servrar i 94 olika länder.
+ Smart positionering

Installera VPN på iPhone

Det är enkelt att installera en VPN på din iPhone eller iPad, eftersom alla tjänster som vi har recenserat har en egen app i iTunes. Det är bara att skaffa ett konto för en av tjänsterna här ovanför, ladda hem/installera appen, logga in och ansluta till en valfri VPN-server, så är din iPhone skyddad! Det är enkelt och tar inte mer än ett par minuter, så vad väntar du på? Du kan till och med testa flera VPN för iPhone gratis.

Inställningar

Det är väldigt enkelt att använda programvaran, vare sig det är på en iPhone, iPad eller MacBook. Inställningarna skiljer sig något mellan olika tjänster, men de flesta låter dig välja ett land/en server att ansluta till, vilket språk programmet ska använda, samt exempelvis om du vill ha spårningsskydd på eller av.