Se gratis MMA live online via VPN

MMA står för Mixed Martial Arts, där det bästa av alla kampsporter samlas i en bur. Det finns många stora och kända organisationer som anordnar matcher över hela världen. Vissa av dem går att streama gratis, så du kan se MMA live på nätet.

Allt som behövs är en VPN-tjänst!


Se MMA live gratis online


Hur kan jag se MMA via VPN?

En VPN-tjänst ansluter dig till internet via en extern server, genom en krypterad VPN-tunnel. Om du väljer en VPN-server i ett annat land så får du en extern IP-adress från det landet och kan komma åt innehåll som är låst till landet. Eftersom många länder har gratiskanaler som bara går att se inom riket så kan du alltså, med en VPN-tjänst, se deras TV-kanaler från Sverige eller var som helst i världen.

Det är lagligt och gör dessutom din internetanslutning säkrare genom att göra informationen oläsbar, vilket är extra viktigt om du surfar på öppet WiFi. Vissa länder sänder även MMA gratis live online via sina playtjänster, så med en VPN-tjänst kan du se på UFC, RCC, One FC, Bellator och mer utan kostnad!

Bäst VPN för MMA

nordvpn

Upp till 75% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Till Erbjudande!Till Erbjudande!

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Få åtkomst till landslåst innehåll!

MatchTV

MatchTV

🇷🇺 Ryssland

MatchTV är en rysk sportkanal som sänder massvis av sport gratis och live på nätet varje dag. Utöver MMA sänds även boxning, motorsport, fotboll, ishockey, tennis, basket och mycket mer. Väldigt många matcher ur RCC, One FC och Bellator sänds live i MatchTV, vilka du kan se via en VPN-tjänst!

Se MatchTV live
Rysk serverplats. Ingen registrering krävs.

Vad streamar inom MMA?


One FC

OneFC, eller One Championship är en Singapore-baserad organisation för MMA, Muay Thai, kickboxning, boxning och grappling. One FC är den femte största inom MMA i världen.


Russian Cagefighting Championship

Russian Cagefighting Championship

RCC, eller Russian Cagefighting Championship, är en internationell turnering i blandad kampsport som organiseras i Ryssland. Det är i princip den ryska motsvarigheten till UFC.


Bellator

Bellator

Bellator är latin för ”krigare” och är även den näst största MMA-organisationen i världen, efter UFC. Bellator är baserad i Santa Monica, Kalifornien och ägd av Viacom, samt har nio viktklasser och över 200 aktiva fighters.


Absolute Championship Akhmat

Absolute Championship Akhmat

ACA, eller Absolute Championship Akhmat är en rysk organisation för MMA, kickboxning and braziliansk jiu-jitsu. Det är en av de ledande leverantörerna i Europa. ACA har redan hållt över 100 events, i många länder över hela världen, även om de flesta hålls i Ryssland.


Topp 10 MMA-organisationer enligt RCC
#OrganisationPoängAntal fightersJämförspunkt
1UFC104724544193
2Bellator FC21684179121
3Absolute Championship Berkut1480420672
4Professional Fighters League839981104
5One Fighting Championship55298962
6Legacy Fighting Alliance502411643
7M-1 Global45978852
8Russian Cagefighting Championship43836271
9WFC Akhmat42587358
10KSW37644486
nordvpn

Bäst VPN i test!

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 6000+ servrar i 60 länder.

+ Streama innehåll från hela världen

Anslut NordVPN till Ryssland och…

Se MatchTV nu!