Se gratis MMA live online via VPN

MMA står för Mixed Martial Arts, där det bästa av alla kampsporter samlas i en bur. Det finns många stora och kända organisationer som anordnar matcher över hela världen. Vissa av dem går att streama gratis, så du kan se MMA live på nätet.

Allt som behövs är en VPN-tjänst!


Se MMA live gratis online


Hur kan jag se MMA via VPN?

En VPN-tjänst ansluter dig till internet via en extern server, genom en krypterad VPN-tunnel. Om du väljer en VPN-server i ett annat land så får du en extern IP-adress från det landet och kan komma åt innehåll som är låst till landet. Eftersom många länder har gratiskanaler som bara går att se inom riket så kan du alltså, med en VPN-tjänst, se deras TV-kanaler från Sverige eller var som helst i världen.

Det är lagligt och gör dessutom din internetanslutning säkrare genom att göra informationen oläsbar, vilket är extra viktigt om du surfar på öppet WiFi. Vissa länder sänder även MMA gratis live online via sina playtjänster, så med en VPN-tjänst kan du se på UFC, RCC, One FC, Bellator och mer utan kostnad!

Den bästa VPN-tjänsten för att streama MMA online

zenmate vpn

från €21 / år

Beställ nu
30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten för Rysk serverplats
Bra tilläggsfunktioner och låg månadskostnad

 
Tips: Använd webbläsar-tillägget för ZenMate, så kan du automatiskt kopplas till rätt serverplats för rätt webbplats t.ex. Ryssland för MatchTV.

MatchTV

MatchTV

Ryssland

MatchTV är en rysk sportkanal som sänder massvis av sport gratis och live på nätet varje dag. Utöver MMA sänds även boxning, motorsport, fotboll, ishockey, tennis, basket och mycket mer. Väldigt många matcher ur RCC, One FC och Bellator sänds live i MatchTV, vilka du kan se via en VPN-tjänst!

Se MatchTV live
Rysk serverplats. Ingen registrering krävs.

Vad streamar inom MMA?


One FC

OneFC, eller One Championship är en Singapore-baserad organisation för MMA, Muay Thai, kickboxning, boxning och grappling. One FC är den femte största inom MMA i världen.


Russian Cagefighting Championship

Russian Cagefighting Championship

RCC, eller Russian Cagefighting Championship, är en internationell turnering i blandad kampsport som organiseras i Ryssland. Det är i princip den ryska motsvarigheten till UFC.


Bellator

Bellator

Bellator är latin för ”krigare” och är även den näst största MMA-organisationen i världen, efter UFC. Bellator är baserad i Santa Monica, Kalifornien och ägd av Viacom, samt har nio viktklasser och över 200 aktiva fighters.


Absolute Championship Akhmat

Absolute Championship Akhmat

ACA, eller Absolute Championship Akhmat är en rysk organisation för MMA, kickboxning and braziliansk jiu-jitsu. Det är en av de ledande leverantörerna i Europa. ACA har redan hållt över 100 events, i många länder över hela världen, även om de flesta hålls i Ryssland.


Topp 10 MMA-organisationer enligt RCC
# Organisation Poäng Antal fighters Jämförspunkt
1 UFC 104724 544 193
2 Bellator FC 21684 179 121
3 Absolute Championship Berkut 14804 206 72
4 Professional Fighters League 8399 81 104
5 One Fighting Championship 5529 89 62
6 Legacy Fighting Alliance 5024 116 43
7 M-1 Global 4597 88 52
8 Russian Cagefighting Championship 4383 62 71
9 WFC Akhmat 4258 73 58
10 KSW 3764 44 86
zenmate vpn

Billigast

En flexibel, simpel VPN-tjänst med höga hastigheter, hög säkerhet och utmärkt prestanda för streaming.
+ Bäst för rysk serverplats
+ Bra tilläggsfunktioner

Anslut ZenMate VPN till Ryssland och…

Se MatchTV nu!