CyberGhost VPN

CyberGhost VPN grundades 2011 i Bukarest, Rumänien, men för närvarande de har ett kontor i Tyskland, där majoriteten av deras mjukvaruutveckling sker. En fördel med att ha huvudkontoret i Rumänien är att landet ligger utanför ”de fem ögonen” (”the five eyes”) av länder som spionerar på varandra och dessutom utanför de 14 ögonen (vilket inkluderar Sverige).

Tjänsten har för närvarande mer än 20 miljoner användare över hela världen och under de senaste åren har vuxit till att bli en av de bästa VPN-tjänsterna. Företagets servernätverk är stort och för närvarande finns det mer än 3000 servrar i 60 olika länder. Cyber​​Ghost VPN för inga loggar och använder 256-bitars AES-kryptering.

Pros / Cons
 • Över 3100 platser i 60 länder
 • 7 enheter till samma pris
 • Stark kryptering
 • 30-dagars pengarna tillbaka garanti
 • Inbyggd funktion för streaming-tjänster
 • Anti-Spårning och Anti-Spam
 • Inga loggar
 • Snabba anslutningar
 • Billigaste VPN-tjänsten
 • Saknar svenskt gränssnitt
 • Saknar Rysk server

CyberGhost VPN är perfekt för hemmet och för små företag, eftersom ett enda konto kan skydda upp till 7 enheter. Tjänsten fungerar också bra med streamingtjänster som Netflix. Alla nya användare får också 45 dagars pengarna tillbaka-garanti. Det vill säga att om du inte är nöjd med tjänsten så kan beställningen avbrytas och du får pengarna tillbaka.

Marknadens bästa VPN-tjänst!
CyberGhost VPN är vinnaren av vårt test!

Paket och priser

CyberGhost VPN erbjuder prenumerationer per månad, per halvår eller per 18 månader (1,5 år). Priset för CyberGhost VPN är lägre ju längre periods skydd du beställer.

 • Månadskostnaden är €12,99
 • Ett halvår kostar €7,99 / månad
 • 18 månader kostar endast €2,75 / månad
 

1 månad

 

€12,99
per månad

 

Beställ nu!

 

18 månader

Bäst pris!

CyberGhost VPN

€2,75
per månad

Beställ nu!

 

6 månader

 

€7,99
per månad

 

Beställ nu!

 
 

Alla erbjudanden inkluderar 45 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Betalningsalternativ

CyberGhost VPN kan betalas med betalkorten Visa Electron eller Martercard Debit, alla kreditkort, PayPal-plånbok eller Bitcoin.
 

Bankkort:
VISA Electron
MasterCard Debit

Kreditkort:
VISA
MasterCard
American Express

E-Plånböcker:
PayPal

Kryptovaluta:
Bitcoin

Hur fungerar streamingtjänster och Play-kanaler med CyberGhost VPN?

Vi har testat CyberGhost VPN med en mängd olika streaming-tjänster och Play-kanaler. Det fungerar väldigt bra via den inbyggda funktionen ”Unblock Streaming”, där du enkelt kan välja den bästa servern/platsen för många olika streaming-tjänster. Du hittar alla de mest populära tjänsterna och kanalerna i programmet som standard, men du kan även anpassa listan och lägga till dina egna favoritkanaler.

 
Netflix USA

Amerikanska Netflix

Netflix USA går att komma åt med ett knapptryck. Den inbyggda streaming-menyn låter dig ansluta till en lämplig Netflix-server och börja titta direkt.

USA har över 4000 filmer och 1600 TV-serier
Sverige har cirka 2400 filmer och 900 TV-serier

Se Netflix USA

Se svensk TV utomlands

Svensk TV

De som bor utomlands men vill se svensk TV får tillgång till alla svenska play-kanaler på nätet, t.ex.:


Testa CyberGhost VPN i 45 dagar riskfritt

CyberGhost VPN
CyberGhost VPN 45 dagars returrätt

Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Få pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Testa nu!

CyberGhost Hastighet

Hastigheten för en VPN-tjänst beror främst på var du befinner dig, samt vilken server du ansluter dig till. CyberGhost har väldigt snabba servrar och presterar väldigt bra, så fördröjningen är minimal. Du kommer inte att märka någon skillnad vid vanligt internetanvändande, men eftersom högre nivåer av kryptering använder mer bandbredd så kommer din anslutning inte att vara lika snabb med VPN som utan. Även med 256-bitars AES-kryptering (väldigt hög nivå) så kommer det dock inte vara mer än en sänkning på cirka 5%.

Om du spelar multiplayer-spel över nätet så kanske du vill koppla från CyberGhost VPN under tiden för att minimera din ping (fördröjning). I övrigt kan du lämna VPN-anslutningen på 24/7. En av de inbyggda funktionerna som du kan aktivera komprimerar automatiskt bilder och andra filer, vilket gör att du förbrukar mindre av din mobila data, samt ökar hastigheten en smula.

CyberGhost VPN funktioner och finesser

7 enheter: Ett konto hos CyberGhost VPN kan användas på upp till sju enheter åt gången, till exempel tre datorer, tre mobiler och en surfplatta. Det innebär att hela familjen kan skyddas med ett enda konto.
 

Inga loggar: CyberGhost VPN lagrar ingen information om vilka webbplatser deras kunder besöker, eller vilka filer de laddar ner. Därför kan ingen information lämnas över till myndigheter eller andra parter eftersom den helt enkelt inte existerar.
 

Anonyma Torrents: Ladda hem vad du vill utan att oroa dig för att Pontén och hans kumpaner ska övervaka dig. Den inbyggda serverlistan ”For Torrenting” ansluter automatiskt till den snabbaste servern, som krypterar din anslutning och döljer din IP-adress, så ingen kan se vem du är eller vad du mottar och skickar.
 

Streaming: CyberGhost VPN har en smart inbyggd funktion som ger dig åtkomst till webbplatser och streaming-tjänster som är låsta till ett visst land. Det är bara att trycka på knappen för tjänsten du vill komma åt, så är du igång.
 

Protokoll: CyberGhost stöder flera olika VPN-protokoll, inklusive OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec och PPTP.
 

Stort serverutbud: Över 3000 servrar i 60 olika länder gör att det alltid finns gott om obelastade servrar och det stora urvalet av länder gör det enkelt att kringgå landsspecifika blockeringar.
 

256-bitars AES-kryptering: Din anslutning krypteras med 256-bitars AES-kryptering, vilket är samma nivå som militären använder. Din känsliga data, såsom lösenord, bankinformation och andra personliga uppgifter är således alltid säkra.
 

Kill Switch: Den automatiska dödkontakten inaktiverar internetanslutningen om VPN-tunneln slutar fungera av någon anledning. På så sätt kommer din personliga IP-adress aldrig läcka ut.
 

AdBlocker: Annonser kan vara väldigt irriterande och slösar dessutom på din dataanvändning. CyberGhost VPN kan blockera annonser automatiskt, vilket är väldigt praktiskt, särskilt för mobila enheter.
 

Blockering av skadligt innehåll: CyberGhost VPN förhindrar åtkomst till webbplatser vars innehåll är klassificerat som skadligt och blockerar malware. Det innebär att du surfar säkert!
 

Spårningsblockering: Funktionen ”Block Online Tracking” blockerer kakor och andra spårningsförsök när du använder internet. Det innebär att du undviker riktade annonser och gör så att en webbplats inte kan se vilka andra webbplatser du har besökt.

 

Automatisk HTTPS: Utöver att kryptera din anslutning via en VPN-tunnel så kan CyberGhost dessutom automatiskt använda HTTPS när du surfar på webben, om en webbplats exempelvis inte har uppdaterat sina länkar. Det innebär att du får dubbel kryptering och surfar ännu säkrare!
 

CyberGhost funktioner

Servrar och platser

CyberGhost VPN servrar och länder CyberGhost erbjuder för närvarande över 3000 servrar i 60 olika länder. Servrar finns i Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien, Afrika och Oceanien. CyberGhost VPN-serverns erbjudande är därför brett och det finns många platser. Ryssland kan dock inte hittas i platslistan.

CyberGhost expanderar dock kontinuerligt sitt serverutbud för att ge sina kunder den bästa användarupplevelsen och snabba anslutningar.

 

Nuvarande serverplatser:

Albanien, Argentina, Australien, Bosnien och Hercegovina, Belgien, Bulgarien, Brasilien, Vitryssland, Kanada, Schweiz, Chile, Colombia, Costa Rica, Cypern, Tjeckien, Tyskland, Danmark, Estland, Spanien, Finland, Frankrike, Grekland , Hongkong, Kroatien, Ungern, Indonesien, Israel, Indien, Island, Italien, Japan, Kenya, Sydkorea, Litauen, Luxemburg, Lettland, Moldavien, Makedonien, Malaysia, Nederländerna, Norge, Nya Zeeland, Pakistan, Polen, Portugal, Rumänien, Serbien, Sverige, Singapore, Slovenien, Slovakien, Thailand, Taiwan, Ukraina, USA, Vietnam och Sydafrika.

Kompatibilitet

Liksom många andra VPN-tjänster är Cyber​​Ghost VPN kompatibel med alla vanliga enheter och operativsystem. Programmet kan exempelvis installeras på Windows, Mac OS, iOS, Android, Linux, Chromium och Raspberry Pi. Mobilappen är den bästa VPN-appen vi har testat på både Android och iPhone.

Förutom datorer, smartphones och surfplattor kan CyberGhost VPN även installeras på de vanligaste routrarna, för att skydda alla enheter som är anslutna till nätverket – inklusive spelkonsoler och TV-apparater. Du kan även installera CyberGhost som webbläsartillägg för webbläsare som Chrome, Firefox och Opera. Dessutom finns gränssnittet på nio olika språk, dock tyvärr inte på svenska.

Enheter/OS:

Windows
Mac, iPad, iPhone
Android
Linux
Routrar
Chrome
Firefox

Språk

Engelska
Tyska
Franska
Italienska
Polska
Rumänska
Ryska
Spanska
Portugisiska

CyberGhost VPN

Bäst i test

Beställ nu