CyberGhost VPN

CyberGhost VPN är en av de bästa VPN-tjänsterna vi har testat, oavsett vilken typ av enhet som används eller för vilket ändamål. Vare sig du behöver en VPN för streaming av sport, filmer och TV-serier, P2P-fildelning, för att kringå blockeringar eller undvika censur, så är CyberGhost VPN ett utmärkt alternativ.

 

CyberGhost VPN

Just nu från €2,03 per månad

Till Erbjudande!Till Erbjudande!

Om CyberGhost

CyberGhost VPN grundades 2011 i Bukarest, Rumänien, men för närvarande de har ett kontor i Tyskland, där majoriteten av deras mjukvaruutveckling sker. En fördel med att ha huvudkontoret i Rumänien är att landet ligger utanför ”de fem ögonen” (”the five eyes”) av länder som spionerar på varandra och dessutom utanför de 14 ögonen (vilket inkluderar Sverige).
 
Tjänsten har för närvarande mer än 30 miljoner användare över hela världen och under de senaste åren har vuxit till att bli en av de bästa VPN-tjänsterna. Företagets servernätverk är stort och för närvarande finns det mer än 11500 servrar i 100 olika länder. CyberGhost VPN för inga loggar och använder 256-bitars AES-kryptering.

Pros / Cons
 • Över 11500 platser i 100 länder
 • 7 enheter till samma pris
 • Stark kryptering
 • 30-dagars pengarna tillbaka garanti
 • Inbyggd funktion för streaming-tjänster
 • Anti-Spårning och Anti-Spam
 • Inga loggar
 • Snabba anslutningar
 • Billigaste VPN-tjänsten
 • Saknar svenskt gränssnitt
 • Saknar Rysk server

CyberGhost VPN är perfekt för hemmet och för små företag, eftersom ett enda konto kan skydda upp till 7 enheter. Tjänsten fungerar också bra med streamingtjänster som Netflix. Alla nya användare får också 45 dagars pengarna tillbaka-garanti. Det vill säga att om du inte är nöjd med tjänsten så kan beställningen avbrytas och du får pengarna tillbaka.

En av marknadens bästa VPN-tjänster!
CyberGhost VPN blev vinnaren av vårt test 2019

Paket och priser

CyberGhost VPN erbjuder prenumerationer per månad, per år eller per tre år, med upp till 80% rabatt. Om du beställer en tre års prenumeration så får du dessutom två månader på köpet.

CyberGhost VPN

Flest serverplatser

11500+ serverplatser i 100 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

 

Hur fungerar streamingtjänster och Play-kanaler med CyberGhost VPN?

Vi har testat CyberGhost VPN med en mängd olika streaming-tjänster och Play-kanaler. Det fungerar väldigt bra via den inbyggda funktionen ”Unblock Streaming”, där du enkelt kan välja den bästa servern/platsen för många olika streaming-tjänster. Du hittar alla de mest populära tjänsterna och kanalerna i programmet som standard, men du kan även anpassa listan och lägga till dina egna favoritkanaler.

 
Netflix USA

Amerikanska Netflix

Netflix USA går att komma åt med ett knapptryck. Den inbyggda streaming-menyn låter dig ansluta till en lämplig Netflix-server och börja titta direkt.

Netflix USA har över 4000 filmer och 1700 TV-serier
Sverige har cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier

Se Netflix USASe Netflix USA

Se svensk TV utomlands

Svensk TV

De som bor utomlands men vill se svensk TV får tillgång till alla svenska play-kanaler på nätet, t.ex.:


Testa CyberGhost VPN i 45 dagar riskfritt

CyberGhost VPN
CyberGhost VPN 45 dagars returrätt

En av de bästa VPN-tjänsterna vi har testat!
Få pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Testa nu!Testa nu!

CyberGhost Hastighet

Hastigheten för en VPN-tjänst beror främst på var du befinner dig, samt vilken server du ansluter dig till. CyberGhost har väldigt snabba servrar och presterar väldigt bra, så fördröjningen är minimal. Du kommer inte att märka någon skillnad vid vanligt internetanvändande, men eftersom högre nivåer av kryptering använder mer bandbredd så kommer din anslutning inte att vara lika snabb med VPN som utan. Även med 256-bitars AES-kryptering (väldigt hög nivå) så kommer det dock inte vara mer än en sänkning på cirka 5%.

Om du spelar multiplayer-spel över nätet så kanske du vill koppla från CyberGhost VPN under tiden för att minimera din ping (fördröjning). I övrigt kan du lämna VPN-anslutningen på 24/7. En av de inbyggda funktionerna som du kan aktivera komprimerar automatiskt bilder och andra filer, vilket gör att du förbrukar mindre av din mobila data, samt ökar hastigheten en smula.

CyberGhost VPN funktioner och finesser

7 enheter: Ett konto hos CyberGhost VPN kan användas på upp till 7 enheter samtidigt. Det innebär att ett enda konto kan skydda hela familjens smartphones, tablets, SmartTVs och datorer.
 

Inga loggar: CyberGhost VPN lagrar ingen information om vilka webbplatser deras kunder besöker, eller vilka filer de laddar ner. Därför kan ingen information lämnas över till myndigheter eller andra parter eftersom den helt enkelt inte existerar.
 

Anonyma Torrents: Ladda hem vad du vill utan att oroa dig för att Pontén och hans kumpaner ska övervaka dig. Den inbyggda serverlistan ”For Torrenting” ansluter automatiskt till den snabbaste servern, som krypterar din anslutning och döljer din IP-adress, så ingen kan se vem du är eller vad du mottar och skickar.
 

Streaming: CyberGhost VPN har en smart inbyggd funktion som ger dig åtkomst till webbplatser och streaming-tjänster som är låsta till ett visst land. Det är bara att trycka på knappen för tjänsten du vill komma åt, så är du igång.
 

Protokoll: CyberGhost stöder flera olika VPN-protokoll, inklusive OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec och PPTP.
 

Stort serverutbud: Över 11500 servrar i 100 olika länder gör att det alltid finns gott om obelastade servrar och det stora urvalet av länder gör det enkelt att kringgå landsspecifika blockeringar.
 

256-bitars AES-kryptering: Din anslutning krypteras med 256-bitars AES-kryptering, vilket är samma nivå som militären använder. Din känsliga data, såsom lösenord, bankinformation och andra personliga uppgifter är således alltid säkra.
 

Kill Switch: Den automatiska dödkontakten inaktiverar internetanslutningen om VPN-tunneln slutar fungera av någon anledning. På så sätt kommer din personliga IP-adress aldrig läcka ut.
 

AdBlocker: Annonser kan vara väldigt irriterande och slösar dessutom på din dataanvändning. CyberGhost VPN kan blockera annonser automatiskt, vilket är väldigt praktiskt, särskilt för mobila enheter.
 

Blockering av skadligt innehåll: CyberGhost VPN förhindrar åtkomst till webbplatser vars innehåll är klassificerat som skadligt och blockerar malware. Det innebär att du surfar säkert!
 

Spårningsblockering: Funktionen ”Block Online Tracking” blockerer kakor och andra spårningsförsök när du använder internet. Det innebär att du undviker riktade annonser och gör så att en webbplats inte kan se vilka andra webbplatser du har besökt.

 

Automatisk HTTPS: Utöver att kryptera din anslutning via en VPN-tunnel så kan CyberGhost dessutom automatiskt använda HTTPS när du surfar på webben, om en webbplats exempelvis inte har uppdaterat sina länkar. Det innebär att du får dubbel kryptering och surfar ännu säkrare!
 

CyberGhost funktioner

Servrar och platser

CyberGhost VPN servrar och länder CyberGhost erbjuder för närvarande över 11500 servrar i 100 olika länder. Servrar finns i Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien, Afrika och Oceanien. CyberGhost VPN-serverns erbjudande är därför brett och det finns många platser. Ryssland kan dock inte hittas i platslistan.

CyberGhost expanderar dock kontinuerligt sitt serverutbud för att ge sina kunder den bästa användarupplevelsen och snabba anslutningar.

 

Nuvarande serverplatser:

Albanien, Algeriet, Andorra, Argentina, Armenien, Australien, Österrike, Bahamas, Bangladesh, Vitryssland, Belgien, Bosnien och Hercegovina, Brasilien, Bulgarien, Kambodja, Kanada, Chile, Kina, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Egypten, Estland, Finland, Frankrike, Georgien, Tyskland, Grekland, Grönland, Hong Kong, Ungern, Island, Indien, Indonesien, Iran, Irland, Ö Av Man, Israel, Italien, Japan, Kazakstan, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Macau, Makedonien, Malaysia, Malta, Mexico, Moldavien, Monaco, Mongoliet, Montenegro , Marocko, Nederländerna, Nya Zeeland, Nigeria, Norge, Pakistan, Panama, Filippinerna, Polen, Portugal, Qatar, Rumänien, Ryssland, Saudiarabien, Serbien, Singapore, Slovakien, Slovenien, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sri Lanka, Sverige, Schweiz, Taiwan, Thailand, Ukraina, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, Förenta Staterna, Venezuela, Vietnam.

Kompatibilitet

Liksom många andra VPN-tjänster är Cyber​​Ghost VPN kompatibel med alla vanliga enheter och operativsystem. Programmet kan exempelvis installeras på Windows, Mac OS, iOS, Android, Linux, Chromium och Raspberry Pi. Mobilappen är den bästa VPN-appen vi har testat på både Android och iPhone.

Förutom datorer, smartphones och surfplattor kan CyberGhost VPN även installeras på de vanligaste routrarna, för att skydda alla enheter som är anslutna till nätverket – inklusive spelkonsoler och TV-apparater. Du kan även installera CyberGhost som webbläsartillägg för webbläsare som Chrome, Firefox och Opera. Dessutom finns gränssnittet på nio olika språk, dock tyvärr inte på svenska.

Enheter/OS:

Windows
Mac, iPad, iPhone
Android
Linux
Routrar
Chrome
Firefox

Språk

🇺🇸 Engelska
🇩🇪 Tyska
🇫🇷 Franska
🇮🇹 Italienska
🇵🇱 Polska
🇷🇴 Rumänska
🇷🇺 Ryska
🇪🇸 Spanska
🇵🇹 Portugisiska

Betalningsalternativ

CyberGhost VPN kan betalas med betalkorten Visa Electron eller Martercard Debit, alla kreditkort, PayPal-plånbok eller Bitcoin.
 

Bankkort:
VISA Electron
MasterCard Debit

Kreditkort:
VISA
MasterCard
American Express

E-Plånböcker:
PayPal

Kryptovaluta:
Bitcoin

CyberGhost VPN

Flest serverplatser

Just nu från €2,03 per månad

Skaffa CyberGhost VPN nu!