Gratis VPN

Det finns gratis VPN och proxy, men som med allt annat så får man vad man betalar för. En gratis VPN-tjänst kommer alltid med begränsningar av olika slag. De brukar endast erbjuda ett fåtal serverplatser, ha långsamma överföringshastigheter, vara instabila och kan rent av sälja information om dig till tredje parter. Om du ska använda en VPN som är gratis mer än vid något enstaka tillfälle så bör du försäkra dig om att tjänsten inte lagrar någon information om dig, vilka sidor du besöker, vilken information som skickas eller tas emot och så vidare.

Vad är VPN?Vill du veta mer? Vad är VPN?
 

Vi på VPN-Sverige har testat dussintals olika VPN-tjänster och rekommenderar endast tjänster som är seriösa, pålitliga, snabba och säkra. Tyvärr känner vi inte till några gratistjänster som uppfyller kraven vi har på serverutbud, hastigheter, integritet och sekretess. Däremot kan du testa vissa av tjänsterna vi rekommenderar kostnadsfritt i 30-45 dagar (beroende på vilken tjänst det är). Det innebär att du kan prova på en VPN-tjänst helt utan risk eller kostnad. Är du inte nöjd är det bara att avbryta abbonnemanget.

Testa NordVPN i 30 dagar riskfritt

 
nordvpn

Upp till 68% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Till Erbjudande!Till Erbjudande!

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Få pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Gratis är gott?

Vi rekommenderar att du testar en av våra rekommenderade VPN-tjänster istället för att förlita dig på en gratis VPN, eftersom de är säkrare, snabbare, smartare, mer flexibla och versatila, med fler servrar/platser att välja från, samt garanterar att de inte för några loggar över din trafik.

Testa VPN gratis*

* Du måste prenumerera på tjänsten, men får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Testa NordVPN i 30 dagar riskfritt

NordVPNNordVPN 30 dagars garanti
Prova NordVPN riskfritt i 30 dagar!
Få pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Testa nu!Testa nu!

Testa ExpressVPN i 30 dagar riskfritt

ExpressVPNExpressVPN 30 dagars garanti
Prova ExpressVPN riskfritt i 30 dagar!
Få pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Testa nu!Testa nu!