Se Norsk TV utomlands

Vill du se Norsk TV i Sverige gratis? Eller vill du titta på Norsk TV utomlands? Det är inte alla Norska TV-kanaler som går att streama i Sverige och inom resten av Europa, men om du vill ha tillgång till allihop så finns det en lösning:

Allt som behövs är VPN!

 

Norsk TV utomlands

Hur kan jag se Norsk TV i utlandet?

Många kanaler går att streama direkt från kanalens officiella webbplats, så du kan se på Norsk TV i Norge, samt inom EU och EOS-området. Norges RiksTV-app erbjuder dussintals kanaler, plus streaming av sport, film och serier. Det är ett enkelt och smidigt sätt för att titta på Norsk TV utomlands, men appen kostar pengar och går inte att använda utanför EU/EOS.

VPN, eller virtuellt privat nätverk, låter dig surfa med en Norsk IP-adress oavsett var i världen du befinner dig, så att du kan se på Norsk TV utomlands:

  • Se Norsk TV i utlandet
  • Se Norsk TV i Sverige
  • Se Norsk TV i Danmark
  • Se Norsk TV utanför EU
  • Se Norsk TV i USA
  • Se Norsk TV i Thailand
  • Se Norsk TV överallt!

Se Norska TV-kanaler som NRK, TV2, TV3, TV Norge och VGTV i Sverige (och utomlands)!

Snakker du norsk?

Talar du norska? I så fall kan du läsa mer om hur man ser på norska TV-kanaler utomlands på VPN-Norge.no. Där finns det massvis av information om hur du streamar norsk TV, filmer och annat innehåll till och från Norge.
VPN-Norge

Bäst VPN för att se Norsk TV Play utomlands

 
nordvpn

Upp till 75% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Till Erbjudande!Till Erbjudande!
 

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Få åtkomst till landslåst innehåll!
Se Norsk TV i Sverige gratis!

Så ser du Norsk TV utomlands:

Det är enkelt att se Norsk TV i Sverige om du använder en VPN-tjänst för att ändra din virtuella plats till Norge. Det ger dig en norsk IP-adress och gör att det ser ut som att du surfar från Norge, samtidigt som din anslutning krypteras för ökad integritet och privatliv.

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

Till NordVPN!

2. Ladda hem och installera programvaran/appen

3. Välj en 🇳🇴 Norsk server

4. Se på Norsk TV utomlands!

+ Plus mycket mer!

Norsk TV utomlands med VPN server
Skaffa NordVPN nu!
Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se se NRK i Sverige och Norsk TV utomlands!
Ja! Det är lagligt

Norska TV-kanaler

Den första reguljära TV-sändningen i Norge ägde rum den 20 augusti 1960, när NRK (Norsk rikskringkasting) började sända. Det var ett pilotprojekt som började med en begränsad sändningstid och ett fåtal program. Nu är det digital TV, streamingtjänster och online-plattformar som gäller för Norsk TV. Här listar vi Norges mest populära TV-kanaler som du kan se i Sverige eller utomlands via VPN.

NRK (Norsk rikskringkasting)

NRK är Norges ”public service” för radio och TV. De har flera kanaler som sänder nyheter, underhållning, dokumentärer, och kulturprogram. NRK1 och NRK2 är de mest kända kanalerna, och de sänder allt från nyheter till dramaserier och sportevenemang. PS: Du kan se NRK Play i Sverige med VPN!

TV 2 Norge

TV 2 är en av Norges största kommersiella TV-kanaler. De sänder en blandning av nyheter, underhållning, reality-program, och sport. TV 2 har flera underkanaler som fokuserar på olika teman, som TV 2 Nyhetskanalen för nyheter och TV 2 Zebra för sport och ungdomsprogram. PS: Du kan se TV2 Norge i Sverige via VPN!

TVNorge

TVNorge är en kommersiell TV-kanal som är känd för sin mix av underhållning, reality-program, och komediserier. De visar även internationella serier och filmer.

Viasat-kanalerna

Viasat sänder en mängd olika kanaler i Norge, inklusive Viasat 4, Viasat Nature/Crime, och Viasat Film. Dessa kanaler fokuserar på film, sport, dokumentärer, och underhållning. Ja, du kan se på Norska Viasat och TV3 Norge play via VPN!

Discovery Networks Norge

Discovery äger flera kanaler i Norge, inklusive TVNorge och FEM. Dessa kanaler sänder reality-program, livsstilsprogram, och dokumentärer.

MTV Norge

MTV Norge fokuserar på musik, ungdomskultur, och reality-program riktade mot unga tittare.

National Geographic Norge

En kanal som sänder dokumentärer och program som fokuserar på natur, vetenskap och kultur.

Eurosport Norge

Denna kanal är känd för att sända sportevenemang och tävlingar från hela världen.

MAX

En kanal som oftast sänder filmer, serier och underhållningsprogram.

TLC Norge

Denna kanal sänder reality-program, livsstilsprogram och true crime-dokumentärer.

Hur kan man titta på Norska TV-kanaler gratis i Sverige via VPN?

För att titta på norsk TV i Sverige eller utomlands via VPN behöver du först välja en pålitlig VPN-tjänst som har servrar i Norge. Några exempel på sådana tjänster är NordVPN, Surfshark och CyberGhost. Efter att du har valt din VPN-tjänst, laddar du ner och installerar deras programvara på din enhet.

Nästa steg är att ansluta till en norsk VPN-server via den installerade programvaran. Genom att göra det ändrar du din virtuella plats till Norge, vilket gör att du kan få tillgång till norsk TV som om du faktiskt befann dig där.

Besök sedan den norska TV-kanalens webbplats som du vill titta på och börja strömma innehållet. Vissa tjänster kan kräva att du loggar in med ett norskt konto. Om du inte redan har ett norskt konto kan du överväga att använda en vän eller släktings konto i Norge för att komma åt innehållet.

Det är viktigt att vara medveten om de lagliga aspekterna av att använda en VPN för att komma åt geobegränsat innehåll och att följa användarvillkoren för den norska TV-tjänsten du använder. Dessutom kan vissa TV-webbplatser aktivt blockera kända VPN-servrar, så du kan behöva experimentera med olika servrar inom Norge för att hitta en som fungerar. Slutligen, kom ihåg att du vanligtvis måste ha ett aktivt prenumeration eller ett legitimt sätt att använda den norska TV-tjänsten.

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Så om du vill se SF Anytime när du är utomlands finns det inget som stoppar dig!

Rekommenderade VPN-tjänster

nordvpn

Bäst VPN i test!

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 6000+ servrar i 60 länder.

+ Streama innehåll från hela världen

surfshark vpn

Snabb & säker

3200+ serverplatser i 65+ länder
Obegränsat antal enheter & användare
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1