F-Secure Freedome VPN

F-Secure har varit en pålitlig aktör inom datorsäkerhet, anti-virus och nätverkssäkerhet sedan 90-talet, så naturligtvis är deras Freedome VPN ett säkert val. Din integritet är trygg med Freedome VPN, som skyddar all din internettrafik, din IP-adress och dessutom har inbyggt spårningsskydd. Mjukvaran är förmodligen den mest lättanvända på marknaden och priset är i princip oslagbart.

Pros / Cons
  • Väldigt prisvärd
  • Väldigt snabba anslutningar
  • Väldigt användarvänlig programvara
  • Skyddar 1-7 enheter samtidigt
  • F-Secure TOTAL inkluderar anti-virus
  • Endast 28 servrar
  • Måste prenumerera minst 12 månader

Pris och paket

F-Secure Freedome VPN erbjuder en gratis testperiod på 5 dagar, vilket är perfekt om du vill få en uppfattning om hur snabb tjänsten är eller testa om du kan använda den för att komma åt en viss webbplats. Vi kan dock garantera att alla tjänster som vi har recenserat på VPN-Sverige är snabba, säkra och har fullständig åtkomst.

Freedome VPN

3 enheter

12 månader

38,75 kr
per månad

465 kr i engångsavgift

Beställ nu!

5 enheter

12 månader

47,08 kr
per månad

565 kr i engångsavgift

Beställ nu!

Mest populär!

7 enheter

12 månader

57,92 kr
per månad

695 kr i engångsavgift

Beställ nu!

 

F-Secure Total

Freedome VPN + F-Secure Anti-virus
F-Secure TOTAL• Total internetsäkerhet för enheter, personuppgifter och mer
• Upp till 7 enheter – skydda hela familjen
• Inkluderar bankskydd, ransomwareskydd, spårningsskydd
• Hitta dina enheter och fjärrlås dem eller fjärradera data
Från 849 kr / årKöp nu!

 

Det enda som återstår är att välja hur många enheter du vill beskydda. Det billigaste paketet är exempelvis perfekt för en person med en laptop, en smartphone och en surfplatta, eller för två personer som har varsin mobil, men delar en dator. Paketet för 7 enheter kan å andra sidan räcka till hela familjens mobiler och ett par datorer.

OBS! Uppdatering: Detta är fortfarande en bra VPN-tjänst, men efter utförliga tester rekommenderar vi NordVPN över F-Secure Freedome. Många punkter, så som priset, serverutbudet, extrafunktionerna och hastigheterna är helt enkelt bättre.

nordvpn

Bäst VPN i test!

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 6000+ servrar i 60 länder.

+

Vilka funktioner ingår i F-Secure Freedome?

Det beror främst på om du väljer endast VPN-tjänsten, eller F-Secure TOTAL, som även kommer med anti-virus, bankkydd och så vidare. I båda fallen får du en säker, krypterad anslutning för upp till 7 enheter, med inbyggt spårningsskydd. Det går utmärkt att se på streamingtjänster, så som Netflix, HBO, Hulu och så vidare med hjälp av F-Secure Freedome – men tänk på att de endast erbjuder 28 länder. Här kommer en närmare titt på de unika funktionerna som F-Secure erbjuder.

Surfskydd:
F-Secure blockerar automatiskt webbplatser som tidigare har spridit skadlig programvara. Som tillval kan du även blockera webbplatser med otillåtet/olagligt innehåll.

Spårningsskydd:
Spårningsskyddet hindrar webbplatser och annonsnätverk från att spåra dig. En valfri, anonym ”Tracker Mapper” kan lagra information om spårningsförsök i 24 timmar framåt, så att du får en tydlig bild över hur, var och när någon försöker att spionera på dig.

Funktioner som ingår i F-Secure TOTAL:

Anti-virus:
Den största fördelen med TOTAL är att du får både Freedome VPN och F-Secure Anti-virus i samma paket. Det skyddar dina enheter från virus, malware, spyware och annat som inte är välkommet 24 timmar om dygnet.

Bankskydd:
En funktion från F-Secure TOTAL som tillfälligt blockerar alla andra anslutningar när du är ansluten till din bank, så att risken för läckor är obefintlig.

Ransomwareskydd:
F-Secure TOTAL skyddar även mot ransomware, vilket är en slags malware som kidnappar din dator genom att kryptera filer och kräver betalning får att låsa upp dem.

Platser och antal servrar

Freedome VPN erbjuder för tillfället 28 proxy-servrar på olika platser, inklusive 15 i Europa, 3 i Asien, 9 i Nordamerika och 1 en Australien. Närmare bestämt så erbjuds följande länder: Australien, Belgien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Hongkong, Irland, Italien, Japan, Mexiko, Nederländerna, Norge, Polen, Singapore, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien, USA.

Kompatibilitet

F-Secure Freedome VPN är kompatibel med nästan alla operativsystem och enheter, inklusive Windows, Mac OS, iPhone iOS och Android. För smartphones finns appen för Freedome VPN tillgänglig direkt i Google Play Store och Apple App Store. Tyvärr finns det dock ännu inget stöd för Linux – men däremot kan du köpa en särskild router från F-Secure som skyddar alla anslutna enheter automatiskt.
Windows
Mac, iPad, iPhone
Android

Språk

Freedome VPN:s användargränssnitt finns tillgängligt på svenska och naturligtvis även på engelska. Om du föredrar att använda Freedome på ett annat språk så finns det lyckligtvis många att välja bland:

SvenskaEngelskaRyska
NorskaTyskaPolska
DanskaFranskaKinesiska
FinskaSpanskaKoreanska
NederländskaItalienskaJapanska
TjeckiskaPortugisiskaMagyar

Kundtjänst

Kundtjänsten för Freedome VPN är i toppklass och finns tillgänglig på många språk, inklusive svenska. Du hittar den genom att klicka på Support på deras hemsida, sedan kan du börja chatta med eller ringa till supporten. Telefonsupporten är öppen från 08:00-18:00 måndag till fredag. När vi hade ett problem med att installera och registrera Freedome, så fick vi det fixat på ungefär två minuter via livechatten – utmärkt kundservice!

Dessutom finns det en stor kunskapsdatabas med lösningar på många av de vanligaste problemen, samt svar på de vanligaste frågorna. F-Secure har även ett forum för alla sina produkter, där man kan ställa frågor och diskutera relaterade ämnen.

Telefonsupport: 08 446 812 53 (Öppen veckodagar 08:00–18:00)

Varför bör jag välja F-Secure Freedome VPN?

F-Secure är ett välkänt företag inom dator- och nätverkssäkerhet, med lång erfarenhet i branschen. De har skyddat tiotals miljoner människor över hela världen från cyberattacker under de senaste 25 åren och fortsätter ständigt att utveckla sina produkter. Det innebär att Freedome VPN alltid är uppdaterat med de senaste säkerhetsåtgärderna.

Dessutom finns det inget tak på datan och deras sekretesspolicy garanterar att ingen får tillgång till din information. F-Secure sparar inga loggar av sina kunders beteenden eller historik. Freedome fungerar väldigt bra och snabbt, med ett väldigt enkelt gränssnitt – det är i princip bara att klicka på ett land och sedan på “Anslut”

Med ett enda konto kan du skydda upp till 7 enheter samtidigt, oavsett om det är datorer, smartphones eller surfplattor. Priset är väldigt konkurrenskraftigt och man får mycket för pengarna, särskilt om man kombinerar VPN-tjänsten med antivirusprogrammet. Man måste beställa tjänsten 12 månader åt gången, men det går även att få en gratis testperiod på fem dagar.

Det skulle definitivt kunna finnas fler servrar/platser att välja mellan, men det befintliga utbudet är väldigt bra och framför allt blixtsnabbt. Det är inga som helst problem att ladda hem stora filer eller streama högupplöst video via proxyn, oavsett vilket land man väljer.

Slutsats

Freedome VPN är utan tvekan en av de bästa VPN-tjänsterna som finns – kanske till och med den bästa. Programvaran är extremt användarvänlig, rent av idiotsäker, vare sig man använder en smartphone eller en PC. Det är en väldigt säker, snabb och prisvärd tjänst för såväl individer som för hushåll och företag. Efter att ha testat Freedome VPN lär du hålla med oss om att det är en fantastisk tjänst, vars funktioner är i toppklass. Gör som vi och skydda din anslutning med F-Secure Freedome VPN nu!

F-Secure Freedome VPN

Kan kombineras med antivirus

Från 38,75 kr per månad

Skaffa F-Secure Freedome VPN nu!