PrivateVPN

OBS: Informationen i denna recension kan vara utgången eller felaktig.

Vi samarbetar inte längre med PrivateVPN, så den här sidan kommer inte längre att uppdateras. Välj en av de rekommenderade VPN-tjänsterna nedanför, eller se fler på vår hemsida..

1.
NordVPN

Bäst VPN i test!

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 6000+ servrar i 60 länder.

+ Streama innehåll från hela världen

2.
OVPN

Fungerar med C More och TV4

Svensk TV utomlands
89 servrar i 17 länder
Anslut upp till fyra enheter samtidigt
Garanti att inga loggar skapas
Fildelning tillåtet
10-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Anonym betalning

PrivateVPN är en svensk VPN-tjänst som startades i Stockholm 2009. Företagets officiella namn är Privat Kommunikation Sverige AB och grundades som privatvpn.se. Sedan dess har de expanderat kraftigt och blivit en global storspelare i branschen.

Varför PrivateVPN?

PrivateVPN är förmodligen den snabbaste VPN-tjänsten på marknaden. Det finns inga begränsningar på hastigheten eller överföringsmängden.

Alla servrar använder militärgrads AES 256-bitars kryptering med en 2048-bitars DH-nyckel, vilket försäkrar att internetanslutningen alltid är säker. Stark kryptering säkerställer att din personliga information, IP-adress och trafik alltid hålls säker från hackers, regeringar, samt din egen bredbandsleverantör.

Tjänsten kringgår dessutom lands- och platsbaserade blockeringar med särskilda servrar, vilket innebär att tjänster som Netflix eller HBO inte kan se att du är ansluten via en proxy. Det gör att PrivateVPN är den bästa Netflix VPN som finns just nu. Programvaran indikerar vilka servrar som är bäst för att komma åt de olika streamingtjänsterna.

PrivateVPN är dessutom väldigt generöst prissatt och man behöver inte göra kontrakt på flera månader eller år.

Här är en summering av fördelarna med PrivateVPN:

 • 6 enheter åt gången
 • 256-bit AES-kryptering
 • Obegränsad, snabb uppkoppling
 • OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 och IPSec
 • SOCKS5 och HTTP Proxy
 • Killswitch
 • Inga loggar
 • Windows, Mac, Linux, iOS, Android och routrar
 • Servrar i 56 länder
 • Utmärkt kundtjänst 24/7
 • 30 dagars garanti
 • Torrents och P2P-nedladdning
 • 7 dagar gratis VPN!

PrivateVPN pris och betalningsmetoder

Det går att beställa PrivateVPN i tre olika paket; 1 månad, 3 månader eller 1 år 15 månader. Du kan betala med kreditkort, PayPal eller Bitcoin. Naturligtvis är alla betalningsalternativ säkra och har samma kostnad.

 

Betalningsalternativ:

Kreditkort:
VISA
MasterCard
American Express
Discover Card
E-plånböcker:
PayPal

Kryptovalutor:
Bitcoin

Serverplatser:

PrivateVPN har över 100 blixtsnabba servrar i 56 olika länder, inklusive Sverige och USA!

Europa och Mellanöstern: Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Irland, Isle of Man, Polen, Portugal, Rumänien, Ryssland, Slovakien, Spanien, Sverige , Schweiz, Ukraina, Storbritannien, Israel, Turkiet, Egypten, Cypern.

Asien, Afrika och Oceanien: Hongkong, Indien, Indonesien, Japan, Malaysia, Sydkorea, Taiwan, Thailand, Vietnam, Sydafrika, Singapore, Nya Zeeland, Australien.

Nord- och Sydamerika: Argentina, Brasilien, Colombia, Costa Rica, Kanada, Mexiko, USA.

PrivateVPN test och erfarenhet

Användarna är i allmänhet väldigt nöjda med PrivateVPN, så på grund av det valde vi att själva testa deras VPN-tjänst under en period. Efter testet kom vi fram till att det är den bästa VPN-tjänsten och bestämde oss för att byta till den permanent.
Vi laddade hem och installerade programvaran för så väl Windows som Android. Det tog inte mer än ett par minuter, sedan kunde vi logga in och börja surfa krypterat direkt.

Gränssnittet är supersimpelt – det är bara att välja land och klicka på anslut. Om man vill kan man få fram avancerade inställningar och detaljer, så som autostart, loggfiler, skyddsfunktioner, anslutningstyp, etc.

Vi testade tjänsten med diverse spel, torrents och streamingtjänster för att testa hur snabb uppkopplingen faktiskt är i praktiken. Netflix fungerade utmärkt med VPN-tjänsten och vi kunde se på Amerikanska Netflix utan problem. Dessutom kan man se på svenska TV-tjänster utomlands, så som SVTPlay, ViaPlay, C More och Dplay.

Kort sagt är programvaran väldigt användarvänlig, tjänsten är snabb och säker. Den enda nackdelen är att man inte kan byta server medan man är ansluten, utan kräver att man kopplar från först. PrivateVPN är en utmärkt VPN-tjänst som dessutom är väldigt billig (för 15-månaderserbjudandet) och det är därför den har tagit förstaplatsen här på VPN-Sverige.

PrivateVPN

Billig VPN-tjänst

Från $2,88 / månad

Skaffa PrivateVPN nu!