Se Glee via amerikanska Netflix

Glee är musikalserien som handlar om Glee-klubben i en amerikansk high school, där ett helt gäng av skolans elever samlas för att göra sina egna versioner av populära låtar (och för att fly från verkligheten). I Sverige går serien endast att se på Viaplay, men i USA finns alla säsonger på Netflix. Du kan alltså streama Glee i Sverige från amerikanska Netflix!

Allt som behövs är en VPN-anslutning

 

Glee Netflix

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för Netflix US

nordvpn

Upp till 63% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Beställ nu!Beställ nu!
 
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Mer om Glee

Glee (stiliserad som glee) är en amerikansk musikalisk drama-komedi-TV-serie som sändes på Fox-nätverket i USA från 19 maj 2009 till 20 mars 2015. Serien fokuserar på den fiktiva glee-klubben “New Directions” i William McKinley High School.
 
Glee-klubben tävlar mot andra skolor i showkretsen, medan dess medlemmar hanterar sociala frågor, så som sexualitet, ras, relationer och lagarbete. Serien skapades av Ryan Murphy, Brad Falchuk och Ian Brennan, som först tänkte göra Glee som en film.
Streama Glee i Sverige
Uppsättningen av skådespelare ändrades under seriens gång, men den första uppsättningens tolv medlemmar inkluderade Matthew Morrison som klubbdirektör, spanskläraren Will Schuester, Jane Lynch som cheerleadingtränare Sue Sylvester, Jayma Mays som handledaren Emma Pillsbury, Jessalyn Gilsig som Wills fru Terri. Glee-klubben bestod av Dianna Agron, Chris Colfer, Kevin McHale, Lea Michele, Cory Monteith, Amber Riley, Mark Salling och Jenna Ushkowitz.
 
“Glee” är en engelsk kompositionsart för minst tre solostämmor, som vanligtvis ska sjungas “acapella”, det vill säga utan några instrument. En Glee-klubb är alltså en körgrupp, som arrangerades av många amerikanska high schools under slutet av 1800-talet. Traditionen hålls fortfarande igång i vissa skolor, vilket är grunden till serien.
 
Glee innehåller många musikaliska nummer, som valdes av Murphy, som syftade till att upprätthålla en balans mellan låtar från musikaler och hits. Låtar som omfattas av showen släpptes via iTunes Store samma vecka som avsnittet och en serie Glee-album har släppts av Columbia Records.
 
Musiken från Glee har varit en kommersiell framgång, med över trettiosex miljoner digitala singelförsäljningar och elva miljoner albumförsäljningar över hela världen. Det fanns live konsertturnéer efter showens slut, plus en konsertfilm baserad på turnén 2011, som heter Glee: The 3D Concert Movie.
 

Streama Glee i Sverige

För att kunna se en stream av Glee i Sverige från amerikanska Netflix behöver du bara en bra VPN. En VPN-tjänst kapslar nämligen in din internetanslutning i en krypterad tunnel, som gör att ingen kan spionera på informationen som skickas, samtidigt som det ser ut som att trafiken kommer från tunnelns slutpunkt. Genom att välja en VPN-server i USA får du således en amerikansk IP-adress och kan se på Netflix US, så du kan streama Glee från Sverige!

Så kan du se amerikanska Netflix via VPN:

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en server i USA

4. Netflix & Chill!

NordVPN

Beställ NordVPN nu!


Anslut till NordVPN

Välj bland över 60 olika länder


Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Netflix USA i Sverige!

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en Glee stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och streama på.