Se Glee via amerikanska Netflix

Glee är musikalserien som handlar om Glee-klubben i en amerikansk high school, där ett helt gäng av skolans elever samlas för att göra sina egna versioner av populära låtar (och för att fly från verkligheten). I Sverige går serien endast att se på Viaplay, men i USA finns alla säsonger på Netflix. Du kan alltså streama Glee i Sverige från amerikanska Netflix!

Allt som behövs är en VPN-anslutning

 

Glee Netflix

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

Den bästa VPN-tjänsten för Netflix US

 
cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!Beställ nu!
 

45 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!

CyberGhost VPN 45 dagars returrätt

Mer om Glee

Glee (stiliserad som glee) är en amerikansk musikalisk drama-komedi-TV-serie som sändes på Fox-nätverket i USA från 19 maj 2009 till 20 mars 2015. Serien fokuserar på den fiktiva glee-klubben ”New Directions” i William McKinley High School.
 
Glee-klubben tävlar mot andra skolor i showkretsen, medan dess medlemmar hanterar sociala frågor, så som sexualitet, ras, relationer och lagarbete. Serien skapades av Ryan Murphy, Brad Falchuk och Ian Brennan, som först tänkte göra Glee som en film.
Streama Glee i Sverige
Uppsättningen av skådespelare ändrades under seriens gång, men den första uppsättningens tolv medlemmar inkluderade Matthew Morrison som klubbdirektör, spanskläraren Will Schuester, Jane Lynch som cheerleadingtränare Sue Sylvester, Jayma Mays som handledaren Emma Pillsbury, Jessalyn Gilsig som Wills fru Terri. Glee-klubben bestod av Dianna Agron, Chris Colfer, Kevin McHale, Lea Michele, Cory Monteith, Amber Riley, Mark Salling och Jenna Ushkowitz.
 
”Glee” är en engelsk kompositionsart för minst tre solostämmor, som vanligtvis ska sjungas ”acapella”, det vill säga utan några instrument. En Glee-klubb är alltså en körgrupp, som arrangerades av många amerikanska high schools under slutet av 1800-talet. Traditionen hålls fortfarande igång i vissa skolor, vilket är grunden till serien.
 
Glee innehåller många musikaliska nummer, som valdes av Murphy, som syftade till att upprätthålla en balans mellan låtar från musikaler och hits. Låtar som omfattas av showen släpptes via iTunes Store samma vecka som avsnittet och en serie Glee-album har släppts av Columbia Records.
 
Musiken från Glee har varit en kommersiell framgång, med över trettiosex miljoner digitala singelförsäljningar och elva miljoner albumförsäljningar över hela världen. Det fanns live konsertturnéer efter showens slut, plus en konsertfilm baserad på turnén 2011, som heter Glee: The 3D Concert Movie.
 

Streama Glee i Sverige

För att kunna se en stream av Glee i Sverige från amerikanska Netflix behöver du bara en bra VPN. En VPN-tjänst kapslar nämligen in din internetanslutning i en krypterad tunnel, som gör att ingen kan spionera på informationen som skickas, samtidigt som det ser ut som att trafiken kommer från tunnelns slutpunkt. Genom att välja en VPN-server i USA får du således en amerikansk IP-adress och kan se på Netflix US, så du kan streama Glee från Sverige!

Så ser du Netflix USA med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Skapa ett konto hos CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix” (USA)

4. Netflix & Chill!

Netflix USA via Amerikansk VPN-server
Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Glee i Sverige!

CyberGhost VPN

Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!
 
cyberghost vpn

Flest serverplatser

5900+ serverplatser i 89 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

Högsta möjliga hastigheten
Obegränsad bandbredd och trafik
Över 5900 servrar över hela världen
256-bitars kryptering och anonym IP

 

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en Glee stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och streama på.
Counter