Se Schitt’s Creek via amerikanska Netflix

Schitt’s Creek är en komediserie som handlar om ett rikt par som blir av med hela sin förmögenhet och alla sina tillgångar, förutom en liten stad som heter Schitt’s Creek, som de köpte till sin son på skämt. Nu måste de ge upp sitt rika och bekväma liv för att flytta in i stadens motell, tillsammans med sina vuxna, bortskämda barn. Serien finns inte på några svenska Play-kanaler, men däremot finns alla avsnitt av Schitt’s Creek på amerikanska Netflix, redo att streamas från Sverige!
 

Allt som behövs är ett Netflix-konto och en VPN-anslutning

Schitt's Creek Netflix

Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

Den bästa VPN-tjänsten för Netflix US

 
cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!
 

45 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!

CyberGhost VPN 45 dagars returrätt
Se Schitt’s Creek via amerikanska Netflix

Handlingen i Schitt’s Creek

Johnny Rose (Eugene Levy) har byggt upp sin förmögenhet genom en kedja videobutiker han ägde tillsammans med sin fru, såpoperaskådespelareskan Moira (Catherine O’Hara). När deras affärschef blåser dem blir de av med nästan allt de äger och har, förutom en liten småstad mitt i ingenstans som heter Schitt’s Creek – som de köpte i födelsedagspresent till sin son David (Daniel Levy) som ett skämt.
 
Nu måste hela familjen, inklusive deras dotter Alexis (Annie Murphy), flytta in i småstadens motell och börja om sina liv från grunden. Deras stil och levnadssätt kommer naturligtvis i konflikt med småstadens mer avslappnade och anspråkslösa attityd, särskilt borgmästaren Roland Schitt (Chris Elliott).
 
Idén till serien uppstod när Daniel Levy såg på reality-TV och undrade vad som skulle hända om t.ex. The Kardashians blev av med allt och var tvugna att börja om från början. Han ringde då sin far, Eugene Levy, för att be om hjälp med att utveckla TV-serien. Namnet är en referens till uttrycket ”Up shit creek without a paddle”, vilket syftar till att vara i en riktigt dålig situation. Fem säsonger av Schitt’s Creek har sänts och den sjätte, sista säsongen är på väg (2020).
 

Streama Schitt’s Creek i Sverige

Om du vill se en Schitt’s Creek stream i Sverige från US Netflix så behöver du bara en VPN-tunnel till en server i USA, vilket ger dig en amerikansk IP-adress och därmed ger dig åtkomst till allt innehåll som är landslåst till USA. Du kan alltså streama amerikanska Netflix från Sverige och mycket mer!

Så ser du Netflix USA med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Skapa ett konto hos CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix” (USA)

4. Netflix & Chill!

Netflix USA via Amerikansk VPN-server
Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Schitt’s Creek i Sverige!

CyberGhost VPN

Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

 

cyberghost vpn

Bäst VPN i test!

5900+ serverplatser i 89 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

 

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en Schitt’s Creek stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och streama på.