Se Schitt’s Creek via amerikanska Netflix

Schitt’s Creek är en komediserie som handlar om ett rikt par som blir av med hela sin förmögenhet och alla sina tillgångar, förutom en liten stad som heter Schitt’s Creek, som de köpte till sin son på skämt flera år tidigare. Nu måste de ge upp sitt rika och bekväma liv för att flytta in i stadens motell, tillsammans med sina vuxna, bortskämda barn. Serien finns inte på några svenska Play-kanaler, men däremot finns alla avsnitt på amerikanska Netflix!

Allt som behövs är ett Netflix-konto och en VPN-anslutning

 

Schitt's Creek Netflix


Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för amerikanska Netflix

cyberghost vpn

Bäst i test

Den bästa VPN-tjänsten. Passar alla användningsområden. Fungerar med all streaming, sport, Netflix US, Torrents och Play-kanaler.
+ Billiga månadskontrakt
+ Den bästa mobilappen!

Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Se landsblockerat innehåll från Sverige
Få tillgång till amerikanska Netflix!

Handlingen i Schitt’s Creek

Johnny Rose (Eugene Levy) har byggt upp sin förmögenhet genom en kedja videobutiker han ägde tillsammans med sin fru, såpoperaskådespelareskan Moira (Catherine O’Hara). När deras affärschef blåser dem blir de av med nästan allt de äger och har, förutom en liten småstad mitt i ingenstans som heter Schitt’s Creek – som de köpte i födelsedagspresent till sin son David (Daniel Levy) som ett skämt.

Nu måste hela familjen, inklusive deras dotter Alexis (Annie Murphy), flytta in i småstadens motell och börja om sina liv från grunden. Deras stil och levnadssätt kommer naturligtvis i konflikt med småstadens mer avslappnade och anspråkslösa attityd, särskilt borgmästaren Roland Schitt (Chris Elliott).

Idén till serien uppstod när Daniel Levy såg på reality-TV och undrade vad som skulle hända om t.ex. The Kardashians blev av med allt och var tvugna att börja om från början. Han ringde då sin far, Eugene Levy, för att be om hjälp med att utveckla TV-serien. Än så länge finns det fem säsonger, men det kanske blir fler än så!

CyberGhost VPN
Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

 

Så kan du se amerikanska Netflix med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Beställ en prenumeration från CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

Här är några av fördelarna med CyberGhost VPN:

Högsta möjliga hastigheten
Obegränsad bandbredd och trafik
Över 3000 servrar över hela världen
256-bitars kryptering och anonym IP

VPN-Sverige sköter förhandlingen

När du beställer CyberGhost VPN via oss så får du en bättre deal. I vanliga fall betalar du $4,99 / månad för ett år (12 månader), men via våra knappar får du det väldigt låga priset på €3,50 / månad och 6 månader extra på köpet!

Vanligt pris: €4,99 per månad

Ditt pris: €3,50 per månad

cyberghost vpn

Just nu från €2,75 per månad

Beställ nu