Se Supernatural via amerikanska Netflix

Supernatural följer de spännande och skrämmande resorna som Sam och Dean Winchester ger sig ut på. Dessa två bröder möter ett alltmer otrevligt landskap när de jagar onda monster, demoner, spöken och gudar. Seriens femtonde och sista säsong är fortfarande på gång, men det finns inga avsnitt på Play eller svenska Netflix. Däremot har Netflix i USA alla 14 tidigare säsonger av Supernatural, redo att streamas i Sverige just nu! Du kan till och med streama de senaste avsnitten av Supernatural från TheCW’s egen webbplats – helt gratis!
 

Allt som behövs är en VPN-anslutning


Supernatural Netflix

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

Den bästa VPN-tjänsten för Netflix US

 
cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!Beställ nu!
 

45 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!

CyberGhost VPN 45 dagars returrätt

Mer om Supernatural

Supernatural är en mörk amerikansk TV-serie med inslag av drama, fantasy och action, delvis baserad på så kallade ”urban legends” (moderna myter).
 
Seriens skapare, Eric Kripke, hade jobbat på idén bakom Supernatural i tio år innan projektet kom igång. Ända sedan barndomen var han fascinerad av myter, monster och mysterier. Dessutom inspirerades han av vilda västern-filmer och actionhjältar.
 
Supernatural, som produceras av Warner Brothers, kretsar kring bröderna Sam och Dean Winchester, spelade av Jared Padalecki och Jensen Ackles, respektive. Deras mor dog i en mystisk eldsvåda och 22 år senare försvinner deras far spårlöst under en jaktutflykt.
Streama Supernatural i Sverige
 
Deras far dock ingen vanlig jägare – han jagade nämligen övernaturliga (”Supernatural”) väsen, så som monster, spöken, vampyrer, onda andar och annat otyg. Han tränade även sina söner i samma spår. Nu måste bröderna ta över monsterjagandet, delvis för att hjälpa oskyldiga människor som usätts, men inte minst för att hitta svaret på frågorna om vad som hände med deras föräldrar.
 

Streama Supernatural i Sverige

Om du vill se en stream av Supernatural i Sverige så kan du använda en VPN-tjänst för att komma åt amerikanska Netflix – Eller CWTV.com. VPN-tjänsten ger dig en IP-adress från platsen du ansluter till och skapar en krypterad, säker internet-tunnel till destinationen. Det skyddar din integritet på internet och döljer din fysiska plats. Det är helt lagligt och ger dig åtkomst till det fullständiga biblioteket i Netflix US (om du väljer en amerikansk VPN-server), så att du kan streama Supernatural och många andra serier som inte finns i Sverige eller på svenska Netflix.


Se det senaste avsnittet av Supernatural här, via en gratis stream från The CW (TV-kanalen som sänder Supernatural i USA).
 
Supernatural stream från CW!

OBS! Kräver 🇺🇸 amerikansk IP-adress/plats!

Så ser du Netflix USA med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Skapa ett konto hos CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix” (USA)

4. Netflix & Chill!

Netflix USA via Amerikansk VPN-server
Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Supernatural i Sverige!

CyberGhost VPN

Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!
 
cyberghost vpn

Flest serverplatser

5900+ serverplatser i 89 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

Högsta möjliga hastigheten
Obegränsad bandbredd och trafik
Över 5900 servrar över hela världen
256-bitars kryptering och anonym IP

 

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en Supernatural stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och börja titta!
Counter