Se Supernatural via amerikanska Netflix

Supernatural följer de spännande och skrämmande resorna som Sam och Dean Winchester ger sig ut på. Dessa två bröder möter ett alltmer otrevligt landskap när de jagar onda monster, demoner, spöken och gudar. Seriens femtonde och sista säsong är fortfarande på gång, men det finns inga avsnitt på Play eller svenska Netflix. Däremot har Netflix i USA alla 14 tidigare säsonger av Supernatural, redo att streamas i Sverige just nu! Du kan till och med streama de senaste avsnitten av Supernatural från TheCW’s egen webbplats – helt gratis!
 

Allt som behövs är en VPN-anslutning


Supernatural Netflix

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för Netflix US

nordvpn

Upp till 63% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Till Erbjudande!Till Erbjudande!
 
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Mer om Supernatural

Supernatural är en mörk amerikansk TV-serie med inslag av drama, fantasy och action, delvis baserad på så kallade ”urban legends” (moderna myter).
 
Seriens skapare, Eric Kripke, hade jobbat på idén bakom Supernatural i tio år innan projektet kom igång. Ända sedan barndomen var han fascinerad av myter, monster och mysterier. Dessutom inspirerades han av vilda västern-filmer och actionhjältar.
 
Supernatural, som produceras av Warner Brothers, kretsar kring bröderna Sam och Dean Winchester, spelade av Jared Padalecki och Jensen Ackles, respektive. Deras mor dog i en mystisk eldsvåda och 22 år senare försvinner deras far spårlöst under en jaktutflykt.
Streama Supernatural i Sverige
 
Deras far dock ingen vanlig jägare – han jagade nämligen övernaturliga (”Supernatural”) väsen, så som monster, spöken, vampyrer, onda andar och annat otyg. Han tränade även sina söner i samma spår. Nu måste bröderna ta över monsterjagandet, delvis för att hjälpa oskyldiga människor som usätts, men inte minst för att hitta svaret på frågorna om vad som hände med deras föräldrar.
 

Streama Supernatural i Sverige

Om du vill se en stream av Supernatural i Sverige så kan du använda en VPN-tjänst för att komma åt amerikanska Netflix – Eller CWTV.com. VPN-tjänsten ger dig en IP-adress från platsen du ansluter till och skapar en krypterad, säker internet-tunnel till destinationen. Det skyddar din integritet på internet och döljer din fysiska plats. Det är helt lagligt och ger dig åtkomst till det fullständiga biblioteket i Netflix US (om du väljer en amerikansk VPN-server), så att du kan streama Supernatural och många andra serier som inte finns i Sverige eller på svenska Netflix.


Se det senaste avsnittet av Supernatural här, via en gratis stream från The CW (TV-kanalen som sänder Supernatural i USA).
 
Supernatural stream från CW!

OBS! Kräver 🇺🇸 amerikansk IP-adress/plats!

Så kan du se amerikanska Netflix via VPN:

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en server i USA

4. Netflix & Chill!

NordVPN

Beställ NordVPN nu!


Anslut till NordVPN

Välj bland över 60 olika länder


Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Netflix USA i Sverige!

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en Supernatural stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och börja titta!