Se The Vampire Diaries via amerikanska Netflix

The Vampire Diaries är en TV-serie baserad på böckerna med samma namn, som handlar om hur tonårsflickan Elena Gilbert (Nina Dobrev) inleder ett förhållande med en 162 år gammal vampyr vid namn Stefan Salvatore (Paul Wesley). När hans mystiska storebror Damon Salvatore (Ian Somerhalder) dyker upp blir allting mycket mer komplicerat. I Sverige finns inte serien på Netflix, men alla avsnitt går att se på US Netflix!

Allt som behövs är ett Netflix-konto och en VPN-anslutning

 

The Vampire Diaries Netflix


Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för Netflix US

surfshark vpn

Från €2.06 / månad

Beställ nu!Beställ nu!

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Handlingen i The Vampire Diaries

Några månader efter att deras föräldrar dödats i en tragisk bilolycka, försöker Elena Gilbert och hennes bror Jeremy att komma till rätta med sin sorg. För Elena, tidigare populär och involverad i skolan och hennes vänner, är det en kamp för att dölja hennes sorg.

Hon finner sig dragen till en stilig och mystisk ny student, Stefan, omedveten om att han är en århundraden gammal vampyr som gör sitt bästa för att leva fridfullt bland människor. Hans bror Damon är dock en mer typisk vampyr, inklusive tendenser för våld och brutalitet.

Det visar sig att de båda bröderna tidigare har varit i ett förhållande med en vampyr vid namn Katherine Pierce, som råkar se ut exakt som Elena – och som Damon vill ha tillbaka. Istället blir han förälskad i Elena och de tre hamnar i en kärlekstriangel. Sedan måste de skydda Elena mot alla möjliga faror, samtidigt som de håller sina riktiga identiteter hemliga.

Surfshark VPN
Av alla tjänster vi har testat är Surfshark VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US.

 

Så kan du se amerikanska Netflix med VPN:

1. Tryck här och beställ Surfshark

Beställ SurfsharkBeställ Surfshark

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en VPN-server i USA

4. Netflix & Chill!

Surfshark VPN för USA
Counter