Se The Vampire Diaries via amerikanska Netflix

The Vampire Diaries är en TV-serie baserad på böckerna med samma namn, som handlar om hur tonårsflickan Elena Gilbert (Nina Dobrev) inleder ett förhållande med en 162 år gammal vampyr vid namn Stefan Salvatore (Paul Wesley). När hans mystiska storebror Damon Salvatore (Ian Somerhalder) dyker upp blir allting mycket mer komplicerat. I Sverige finns inte serien på Netflix, men alla avsnitt går att se på US Netflix!

Allt som behövs är ett Netflix-konto och en VPN-anslutning

 

The Vampire Diaries Netflix


Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för Netflix US

nordvpn

Upp till 63% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Beställ nu!Beställ nu!
 
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Handlingen i The Vampire Diaries

Några månader efter att deras föräldrar dödats i en tragisk bilolycka, försöker Elena Gilbert och hennes bror Jeremy att komma till rätta med sin sorg. För Elena, tidigare populär och involverad i skolan och hennes vänner, är det en kamp för att dölja hennes sorg.

Hon finner sig dragen till en stilig och mystisk ny student, Stefan, omedveten om att han är en århundraden gammal vampyr som gör sitt bästa för att leva fridfullt bland människor. Hans bror Damon är dock en mer typisk vampyr, inklusive tendenser för våld och brutalitet.

Det visar sig att de båda bröderna tidigare har varit i ett förhållande med en vampyr vid namn Katherine Pierce, som råkar se ut exakt som Elena – och som Damon vill ha tillbaka. Istället blir han förälskad i Elena och de tre hamnar i en kärlekstriangel. Sedan måste de skydda Elena mot alla möjliga faror, samtidigt som de håller sina riktiga identiteter hemliga.

Så kan du se amerikanska Netflix via VPN:

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en server i USA

4. Netflix & Chill!

NordVPN

Beställ NordVPN nu!


Anslut till NordVPN

Välj bland över 60 olika länder


Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Netflix USA i Sverige!