Se Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. via amerikanska Netflix

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention, Enforcement, and Logistics Division) Agent Phil Coulson, sammanställer ett lag av toppagenter för att undersöka bisarra hot. Svenska Netflix har inga avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D., men amerikanska Netflix har alla säsonger!

 

Marvels Agents of Agents of S.H.I.E.L.D. Netflix


Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Allt som behövs är en VPN-anslutning

Bäst VPN för Netflix US

nordvpn

Upp till 63% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Beställ nu!Beställ nu!
 
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Mer om Agents of SHIELD

TV-serien Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. är baserad på den fiktionella intelligensbyrån “S.H.I.E.L.D.”, som skapades av Stan Lee och Jack Kirby. Serien i sig skapades av Joss Whedon, Jed Whedon och Maurissa Tancharoen. Det jobb som SHIELD gör är att försöka hålla mänskligheten säker i en värld full av superhjälter, monster, superskurkar och andra mäktiga hot.

Den första säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D. följer agent Phil Coulson medan han sätter ihop ett nytt team för att undersöka märkliga händelser. Snart visar det sig att hela organisationen är infiltrerad av terroristgruppen Hydra – en grupp som vill utrota superhjälter. Seriens handling hänger samman med resten av “The MCU” (Marvel Cinematic Universe), vilket innebär att saker som händer i filmerna har en direkt inverkan på serien – och tvärtom.

Det bästa exemplet på detta är Nick Fury, som i filmerna leder S.H.I.E.L.D. och spelas av Samuel L. Jackson. Han gör även ett framträdande i serien. Är Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. något för dig? Kort sagt så är svaret ja om du inte kan få nog av Marvel-filmerna och bara vill ha mer. Joss Whedon har sagt att serien ska fylla igen vissa av luckorna mellan filmerna och fungera som ett slags komplement. Är du redo att se på Agents of S.H.I.E.L.D. på Netflix? Det är bara att skaffa en VPN-tjänst och börja titta!

Så kan du se amerikanska Netflix via VPN:

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en server i USA

4. Netflix & Chill!

NordVPN

Beställ NordVPN nu!


Anslut till NordVPN

Välj bland över 60 olika länder


Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Netflix USA i Sverige!