Se Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. via amerikanska Netflix

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention, Enforcement, and Logistics Division) Agent Phil Coulson, sammanställer ett lag av toppagenter för att undersöka bisarra hot. Svenska Netflix har inga avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D., men amerikanska Netflix har alla säsonger!

 

Marvels Agents of Agents of S.H.I.E.L.D. Netflix


Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Allt som behövs är en VPN-anslutning

Bäst VPN för amerikanska Netflix

cyberghost vpn

Flest serverplatser

5900+ serverplatser i 89 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Se landsblockerat innehåll från Sverige
Få tillgång till amerikanska Netflix!
 

Mer om Agents of SHIELD

TV-serien Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. är baserad på den fiktionella intelligensbyrån ”S.H.I.E.L.D.”, som skapades av Stan Lee och Jack Kirby. Serien i sig skapades av Joss Whedon, Jed Whedon och Maurissa Tancharoen. Det jobb som SHIELD gör är att försöka hålla mänskligheten säker i en värld full av superhjälter, monster, superskurkar och andra mäktiga hot.

Den första säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D. följer agent Phil Coulson medan han sätter ihop ett nytt team för att undersöka märkliga händelser. Snart visar det sig att hela organisationen är infiltrerad av terroristgruppen Hydra – en grupp som vill utrota superhjälter. Seriens handling hänger samman med resten av ”The MCU” (Marvel Cinematic Universe), vilket innebär att saker som händer i filmerna har en direkt inverkan på serien – och tvärtom.

Det bästa exemplet på detta är Nick Fury, som i filmerna leder S.H.I.E.L.D. och spelas av Samuel L. Jackson. Han gör även ett framträdande i serien. Är Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. något för dig? Kort sagt så är svaret ja om du inte kan få nog av Marvel-filmerna och bara vill ha mer. Joss Whedon har sagt att serien ska fylla igen vissa av luckorna mellan filmerna och fungera som ett slags komplement. Är du redo att se på Agents of S.H.I.E.L.D. på Netflix? Det är bara att skaffa en VPN-tjänst och börja titta!

CyberGhost VPN
Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

 

Så kan du se amerikanska Netflix med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Beställ en prenumeration från CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

VPN-Sverige sköter förhandlingen

När du beställer CyberGhost VPN via oss så får du en bättre deal. I vanliga fall betalar du $4,99 / månad för ett år (12 månader), men via våra knappar får du det väldigt låga priset på €3,50 / månad och 6 månader extra på köpet!

Vanligt pris: €4,99 per månad

Ditt pris: €3,50 per månad

cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!Beställ nu!

Counter