Se Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. via amerikanska Netflix

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention, Enforcement, and Logistics Division) Agent Phil Coulson, sammanställer ett lag av toppagenter för att undersöka bisarra hot. Svenska Netflix har inga avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D., men amerikanska Netflix har alla säsonger!

 

Marvels Agents of Agents of S.H.I.E.L.D. Netflix


Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Allt som behövs är en VPN-anslutning

Bäst VPN för Netflix US

surfshark vpn

Från €2.06 / månad

Beställ nu!Beställ nu!

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Mer om Agents of SHIELD

TV-serien Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. är baserad på den fiktionella intelligensbyrån ”S.H.I.E.L.D.”, som skapades av Stan Lee och Jack Kirby. Serien i sig skapades av Joss Whedon, Jed Whedon och Maurissa Tancharoen. Det jobb som SHIELD gör är att försöka hålla mänskligheten säker i en värld full av superhjälter, monster, superskurkar och andra mäktiga hot.

Den första säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D. följer agent Phil Coulson medan han sätter ihop ett nytt team för att undersöka märkliga händelser. Snart visar det sig att hela organisationen är infiltrerad av terroristgruppen Hydra – en grupp som vill utrota superhjälter. Seriens handling hänger samman med resten av ”The MCU” (Marvel Cinematic Universe), vilket innebär att saker som händer i filmerna har en direkt inverkan på serien – och tvärtom.

Det bästa exemplet på detta är Nick Fury, som i filmerna leder S.H.I.E.L.D. och spelas av Samuel L. Jackson. Han gör även ett framträdande i serien. Är Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. något för dig? Kort sagt så är svaret ja om du inte kan få nog av Marvel-filmerna och bara vill ha mer. Joss Whedon har sagt att serien ska fylla igen vissa av luckorna mellan filmerna och fungera som ett slags komplement. Är du redo att se på Agents of S.H.I.E.L.D. på Netflix? Det är bara att skaffa en VPN-tjänst och börja titta!

Surfshark VPN
Av alla tjänster vi har testat är Surfshark VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US.

 

Så kan du se amerikanska Netflix med VPN:

Surfshark VPN

1. Tryck här och beställ Surfshark

Beställ SurfsharkBeställ Surfshark

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en VPN-server i USA

4. Netflix & Chill!

Surfshark VPN för USA
Counter