Se Charmed via amerikanska Netflix

Charmed (Förhäxad) är en TV-serie som handlar om tre systrar, som utöver att vara systrar även råkar vara häxor, som måste använda sina magiska krafter för att bekämpa ondska. Nu kan du streama alla säsonger av Charmed/Förhäxad i Sverige via US Netflix!
 
Allt som behövs är en VPN-anslutning


Charmed (Förhäxad) på Netflix

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för Netflix US

nordvpn

Upp till 63% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Beställ nu!Beställ nu!
 
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Mer om Charmed (Förhäxad)

Det finns två olika TV-serier med samma namn, eftersom TV-nätverket The CW gjorde en reboot av Charmed 2019. I USA har Netflix sändningsrättigheterna för båda serierna, vilket helt enkelt innebär att du kan streama alla avsnitt av Charmed (Förhäxad) via Netflix US, så länge du har en VPN-tjänst.

Båda serierna handlar om tre systrar som får reda på att de är häxor. De är kända i hela det övernaturliga samhället som “The Charmed Ones”. I originalserien hette systrarna Halliwell och i den nya serien heter två av systrarna Vera, medan deras halvsyster heter Vaughn. Varje syster har unika krafter, som utvecklas och blir starkare över deras liv.
 
En av systrarna får kraften av telekinesi, det vill säga förmågan att flytta på objekt med tanken, utan att röra vid dem. En av systrarna får kraften att frysa tiden, medan den tredje systerns krafter skiljer sig mellan den gamla och den nya serien. I originalserien hade den tredje systern kraften att se framtiden och i den nya serien har hon istället förmågan att läsa andras tankar.
Streama Charmed (Förhäxad) i Sverige

 

Streama Charmed (Förhäxad) i Sverige

Om du vill se en stream av Charmed (Förhäxad) i Sverige så kan du göra det genom att få åtkomst till Netflix i USA. En VPN-tjänst låter dig etablera en säker och krypterad VPN-tunnel till en fjärran plats, till exempel en server i USA. Det ger dig en amerikansk IP-adress och geolocation, så att Netflix tror att du är i USA. Det är fullt lagligt och ger dig åtkomst till det fullständiga utbudet av filmer och TV-serier i amerikanska Netflix. Det innebär helt enkelt att du kan streama Charmed/Förhäxad i Sverige från Netflix US!

Så kan du se amerikanska Netflix via VPN:

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en server i USA

4. Netflix & Chill!

NordVPN

Beställ NordVPN nu!


Anslut till NordVPN

Välj bland över 60 olika länder


Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Netflix USA i Sverige!

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en Charmed stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och streama Förhäxad!