Se Charmed via amerikanska Netflix

Charmed (Förhäxad) är en TV-serie som handlar om tre systrar, som utöver att vara systrar även råkar vara häxor, som måste använda sina magiska krafter för att bekämpa ondska. Nu kan du streama alla säsonger av Charmed/Förhäxad i Sverige via US Netflix!
 
Allt som behövs är en VPN-anslutning


Charmed (Förhäxad) på Netflix

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

Den bästa VPN-tjänsten för Netflix US

 
cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!Beställ nu!
 

45 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!

CyberGhost VPN 45 dagars returrätt

Mer om Charmed (Förhäxad)

Det finns två olika TV-serier med samma namn, eftersom TV-nätverket The CW gjorde en reboot av Charmed 2019. I USA har Netflix sändningsrättigheterna för båda serierna, vilket helt enkelt innebär att du kan streama alla avsnitt av Charmed (Förhäxad) via Netflix US, så länge du har en VPN-tjänst.

Båda serierna handlar om tre systrar som får reda på att de är häxor. De är kända i hela det övernaturliga samhället som ”The Charmed Ones”. I originalserien hette systrarna Halliwell och i den nya serien heter två av systrarna Vera, medan deras halvsyster heter Vaughn. Varje syster har unika krafter, som utvecklas och blir starkare över deras liv.
 
En av systrarna får kraften av telekinesi, det vill säga förmågan att flytta på objekt med tanken, utan att röra vid dem. En av systrarna får kraften att frysa tiden, medan den tredje systerns krafter skiljer sig mellan den gamla och den nya serien. I originalserien hade den tredje systern kraften att se framtiden och i den nya serien har hon istället förmågan att läsa andras tankar.
Streama Charmed (Förhäxad) i Sverige

 

Streama Charmed (Förhäxad) i Sverige

Om du vill se en stream av Charmed (Förhäxad) i Sverige så kan du göra det genom att få åtkomst till Netflix i USA. En VPN-tjänst låter dig etablera en säker och krypterad VPN-tunnel till en fjärran plats, till exempel en server i USA. Det ger dig en amerikansk IP-adress och geolocation, så att Netflix tror att du är i USA. Det är fullt lagligt och ger dig åtkomst till det fullständiga utbudet av filmer och TV-serier i amerikanska Netflix. Det innebär helt enkelt att du kan streama Charmed/Förhäxad i Sverige från Netflix US!

Så ser du Netflix USA med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Skapa ett konto hos CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix” (USA)

4. Netflix & Chill!

Netflix USA via Amerikansk VPN-server
Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Charmed (Förhäxad) i Sverige!

CyberGhost VPN

Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!
 
cyberghost vpn

Flest serverplatser

5900+ serverplatser i 89 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

Högsta möjliga hastigheten
Obegränsad bandbredd och trafik
Över 5900 servrar över hela världen
256-bitars kryptering och anonym IP

 

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en Charmed stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och streama Förhäxad!
Counter