Se Criminal Minds via amerikanska Netflix

Criminal Minds går inte att se på Svenska Netflix, eftersom de inte har visningsrättigheterna i Sverige, men alla säsonger finns på Netflix US. Om du redan har Netflix så kan en VPN-tjänst ge dig tillgång till det fullständiga utbudet av US Netflix, genom att helt enkelt ansluta till en server i USA – Sedan kan du streama Criminal Minds i Sverige!

 

Criminal Minds

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

En VPN-tjänst låter dig se det fullständiga utbudet från Netflix USA

Den bästa VPN-tjänsten för Netflix US

 
cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!Beställ nu!
 

45 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!

CyberGhost VPN 45 dagars returrätt

Se Criminal Minds i Sverige

Criminal Minds handling

Criminal Minds är en kriminaldramatisk TV-serie från 2005, som skapades och produceras av Jeff Davis. Serien har gått i 14 säsonger på den amerikanska kanalen CBS, medan den femtonde och sista säsongen av 10 avsnitt är på väg. I rollerna ser vi Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Kirsten Vangsness, Paget Brewster och A.J. Cook. Serien skiljer sig från många andra kriminalserier då den riktar in sig mer på brottslingen än själva brottet.
 
Handlingen kretsar kring ett förstklassigt profileringsteam från Behavioral Analysis Unit (B.A.U., FBI:s beteendeanalysenhet) i Quantico, Virginia. Deras jobb är att analysera landets farligaste, mest vridna förbrytare och mördare för att bättre förstå sig på dem, förutse förövarnas nästa drag och kunna förhindra nästa brott innan de slår till igen. Varje medlem i ”mind hunter”-teamet bidrar med sin specialkompetens för att identifiera brottslingarnas motivationer och identifiera känslomässiga triggers för att kunna stoppa dem.
 
Naturligtvis handlar det inte enbart om brotten, utan även teammedlemmarnas privatliv. Att spendera hela dagarna med fokus på kriminellt sinnessjuka människor och deras brott leder till en hel del stress, samt svårigheter att relatera till andra människor och upprätthålla hälsosamma relationer. Det är inte många medlemmar i BAU som har kunnat upprätthålla ett lyckligt eller stabilt familjeliv.
 

Streama Criminal Minds i Sverige

Går det att Streama Criminal Minds i Sverige? Kanal 5 och Kanal 9 sänder fortfarande avsnitt av Criminal Minds i Sverige, men det går inte att streama vilket avsnitt som helst. Däremot kan du ansluta till en server i USA via en VPN-tjänst, vilket ger dig en amerikansk IP-adress och låter dig se på amerikanska Netflix från Sverige. Netflix US har alla säsonger av Criminal Minds redo att strömmas, så vad väntar du på? Skaffa ett VPN-konto, installera appen, anslut till servern och börja streama Criminal Minds i Sverige!

Så ser du Netflix USA med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Skapa ett konto hos CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix” (USA)

4. Netflix & Chill!

Netflix USA via Amerikansk VPN-server
Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Criminal Minds i Sverige!

CyberGhost VPN

Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

 

cyberghost vpn

Flest serverplatser

5900+ serverplatser i 89 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

 

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en Criminal Minds stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och streama på.
Counter