Se Criminal Minds via amerikanska Netflix

Criminal Minds går inte att se på Svenska Netflix, eftersom de inte har visningsrättigheterna i Sverige, men alla säsonger finns på Netflix US. Om du redan har Netflix så kan en VPN-tjänst ge dig tillgång till det fullständiga utbudet av US Netflix, genom att helt enkelt ansluta till en server i USA – Sedan kan du streama Criminal Minds i Sverige!

 

Criminal Minds

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

En VPN-tjänst låter dig se det fullständiga utbudet från Netflix USA

Bäst VPN för Netflix US

nordvpn

Upp till 63% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Beställ nu!Beställ nu!
 
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Se Criminal Minds i Sverige

Criminal Minds handling

Criminal Minds är en kriminaldramatisk TV-serie från 2005, som skapades och produceras av Jeff Davis. Serien har gått i 14 säsonger på den amerikanska kanalen CBS, medan den femtonde och sista säsongen av 10 avsnitt är på väg. I rollerna ser vi Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Kirsten Vangsness, Paget Brewster och A.J. Cook. Serien skiljer sig från många andra kriminalserier då den riktar in sig mer på brottslingen än själva brottet.
 
Handlingen kretsar kring ett förstklassigt profileringsteam från Behavioral Analysis Unit (B.A.U., FBI:s beteendeanalysenhet) i Quantico, Virginia. Deras jobb är att analysera landets farligaste, mest vridna förbrytare och mördare för att bättre förstå sig på dem, förutse förövarnas nästa drag och kunna förhindra nästa brott innan de slår till igen. Varje medlem i “mind hunter”-teamet bidrar med sin specialkompetens för att identifiera brottslingarnas motivationer och identifiera känslomässiga triggers för att kunna stoppa dem.
 
Naturligtvis handlar det inte enbart om brotten, utan även teammedlemmarnas privatliv. Att spendera hela dagarna med fokus på kriminellt sinnessjuka människor och deras brott leder till en hel del stress, samt svårigheter att relatera till andra människor och upprätthålla hälsosamma relationer. Det är inte många medlemmar i BAU som har kunnat upprätthålla ett lyckligt eller stabilt familjeliv.
 

Streama Criminal Minds i Sverige

Går det att Streama Criminal Minds i Sverige? Kanal 5 och Kanal 9 sänder fortfarande avsnitt av Criminal Minds i Sverige, men det går inte att streama vilket avsnitt som helst. Däremot kan du ansluta till en server i USA via en VPN-tjänst, vilket ger dig en amerikansk IP-adress och låter dig se på amerikanska Netflix från Sverige. Netflix US har alla säsonger av Criminal Minds redo att strömmas, så vad väntar du på? Skaffa ett VPN-konto, installera appen, anslut till servern och börja streama Criminal Minds i Sverige!

Så kan du se amerikanska Netflix via VPN:

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en server i USA

4. Netflix & Chill!

NordVPN

Beställ NordVPN nu!


Anslut till NordVPN

Välj bland över 60 olika länder


Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Netflix USA i Sverige!

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en Criminal Minds stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och streama på.