Se Parks and Recreation via amerikanska Netflix

Netflix har inte visningsrättigheterna för Parks and Recreation i Sverige, men i USA finns alla säsonger på Netflix! En VPN-tjänst ger dig tillgång till det fullständiga utbudet av amerikanska Netflix genom att skicka din internetanslutning till USA via en säker och krypterad VPN-tunnel.


Parks and Recreation Netflix

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

Den bästa VPN-tjänsten för Netflix US

 
cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!Beställ nu!
 

45 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!

CyberGhost VPN 45 dagars returrätt

Parks and Recreation

Parks and Recreation kretsar kring regeringsavdelningen med samma namn (parkförvaltningen). I huvudrollen hittar vi den genomgoda, om något överambitiösa, Leslie Knope (Amy Poehler), vars mål i livet är att försköna sin hemstad Pawnee, Indiana – och helst främja sin politiska karriär på samma gång. Tyvärr möts hon av ständiga motgångar i form av byråkrati, arga grannar, krångliga regler och många andra hinder.

Serien skapades av Greg Daniels och Michael Schur (båda från The Office), vilket reflekteras i en liknande stil och humor. Det var genombrottsrollerna för skådespelarna Nick Offerman, Aubrey Plaza, Chris Pratt och Aziz Ansari.
 
Det hela börjar med att Leslie försöker hjälpa sjuksystern Ann Perkins (som spelas av Quincy Jones dotter Rashida) att omvandla en stor, övergiven grop till en park, men det som borde vara ett ganska enkelt projekt möts av motgångar vid varje sväng.
Andy Dwyer vill se Parks and RecreationVisste du att man kan streama
Parks & Recreation i Sverige?

 
Leslies kollega Tom Haverford (Aziz Ansari), som är nöjd med att utnyttja sin position för personlig vinst, är lika villig att gå emot hennes vilja som att hjälpa henne, medan hennes chef, Ron Swanson (Nick Offerman), är emot regeringen i alla former, trots att han själv är en byråkrat.
 
Under sju roliga säsonger följer vi gänget i Pawnee – och ser nya stjärnor dyka upp, så som Rob Lowe och Adam Scott i slutet av andra säsongen – medan Leslie gör sitt bästa med att både kliva mot presidentskapet och att ta hand om småstaden hon älskar så mycket.
 

Streama Parks and Recreation i Sverige

Om du har en VPN är det enkelt att streama Parks and Recreation i Sverige från amerikanska Netflix. Hur går det till? Jo, en VPN-tjänst gör det möjligt att koppla upp dig till internet via en extern server. Det har flera fördelar, inklusive att hela din internetanslutning kapslas in i en krypterad VPN-tunnel, vilket gör att informationen du skickar eller tar emot blir oläsbar för utomstående, samt att du får en ny IP-adress från platsen du ansluter till. Du kan alltså välja en VPN-server i USA och få en amerikansk IP-adress, vilket ger dig åtkomst till Netflix i USA, så att du kan streama Parks and Recreation från Sverige!

Så ser du Netflix USA med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Skapa ett konto hos CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix” (USA)

4. Netflix & Chill!

Netflix USA via Amerikansk VPN-server
Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Parks and Recreation i Sverige!

CyberGhost VPN

Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!
 
cyberghost vpn

Flest serverplatser

5900+ serverplatser i 89 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

Högsta möjliga hastigheten
Obegränsad bandbredd och trafik
Över 5900 servrar över hela världen
256-bitars kryptering och anonym IP

 

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en Parks and Recreation stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och börja titta!
Counter