Var kan man se Parks and Recreation i Sverige?

Netflix USA via VPN!

Netflix har inte visningsrättigheterna för Parks and Recreation i Sverige, men i USA finns alla säsonger på Netflix! En VPN-tjänst ger dig tillgång till det fullständiga utbudet av amerikanska Netflix genom att skicka din internetanslutning till USA via en säker och krypterad VPN-tunnel.


Parks and Recreation Netflix

Bäst VPN för Netflix US

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!
nordvpn

Upp till 68% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Till Erbjudande!Till Erbjudande!
 
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Parks and Recreation

Parks and Recreation kretsar kring regeringsavdelningen med samma namn (parkförvaltningen). I huvudrollen hittar vi den genomgoda, om något överambitiösa, Leslie Knope (Amy Poehler), vars mål i livet är att försköna sin hemstad Pawnee, Indiana – och helst främja sin politiska karriär på samma gång. Tyvärr möts hon av ständiga motgångar i form av byråkrati, arga grannar, krångliga regler och många andra hinder.

Serien skapades av Greg Daniels och Michael Schur (båda från The Office), vilket reflekteras i en liknande stil och humor. Det var genombrottsrollerna för skådespelarna Nick Offerman, Aubrey Plaza, Chris Pratt och Aziz Ansari.
 
Det hela börjar med att Leslie försöker hjälpa sjuksystern Ann Perkins (som spelas av Quincy Jones dotter Rashida) att omvandla en stor, övergiven grop till en park, men det som borde vara ett ganska enkelt projekt möts av motgångar vid varje sväng.
Andy Dwyer vill se Parks and RecreationVisste du att man kan streama
Parks & Recreation i Sverige?

 
Leslies kollega Tom Haverford (Aziz Ansari), som är nöjd med att utnyttja sin position för personlig vinst, är lika villig att gå emot hennes vilja som att hjälpa henne, medan hennes chef, Ron Swanson (Nick Offerman), är emot regeringen i alla former, trots att han själv är en byråkrat.
 
Under sju roliga säsonger följer vi gänget i Pawnee – och ser nya stjärnor dyka upp, så som Rob Lowe och Adam Scott i slutet av andra säsongen – medan Leslie gör sitt bästa med att både kliva mot presidentskapet och att ta hand om småstaden hon älskar så mycket.

Hur kan man se Parks and Recreation i Sverige?

Så kan du se amerikanska Netflix i Sverige via VPN:

Om du har en VPN är det enkelt att streama Parks and Recreation i Sverige från amerikanska Netflix. Hur går det till? Jo, en VPN-tjänst gör det möjligt att koppla upp dig till internet via en extern server. Det har flera fördelar, inklusive att hela din internetanslutning kapslas in i en krypterad VPN-tunnel, vilket gör att informationen du skickar eller tar emot blir oläsbar för utomstående, samt att du får en ny IP-adress från platsen du ansluter till. Du kan alltså välja en VPN-server i USA och få en amerikansk IP-adress, vilket ger dig åtkomst till Netflix i USA, så att du kan streama Parks and Recreation från Sverige!

Till NordVPN

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

Beställ NordVPN nu!

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en server i USA

4. Netflix & Chill!


Anslut till NordVPN USA

Välj bland över 60 olika länder


Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Netflix USA i Sverige!

Rekommenderade VPN-tjänster

En bra VPN-tjänst krypterar din anslutning och gör din information säkrare online. Vi testar kontinuerligt alla VPN-tjänster för att hitta dem som är bäst, snabbast och erbjuder flest möjligheter för streaming.

nordvpn

Bäst VPN i test!

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 6000+ servrar i 60 länder.

+ Streama innehåll från hela världen

surfshark vpn

Snabb & säker

3200+ serverplatser i 65+ länder
Obegränsat antal enheter & användare
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1

cyberghost vpn

Flest serverplatser

11500+ serverplatser i 100 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

 

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en Peaky Blinders stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och streama på.

Nyheter från Netflix