Se Parks and Recreation via amerikanska Netflix

Netflix har inte visningsrättigheterna för Parks and Recreation i Sverige, men i USA finns alla säsonger på Netflix! En VPN-tjänst ger dig tillgång till det fullständiga utbudet av amerikanska Netflix genom att skicka din internetanslutning till USA via en säker och krypterad VPN-tunnel.

 

Andy Dwyer vill se Parks and RecreationVill du se Parks and Recreation på Netflix?

 

Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!


Bäst VPN för amerikanska Netflix

cyberghost vpn

Bäst i test

Den bästa VPN-tjänsten. Passar alla användningsområden. Fungerar med all streaming, sport, Netflix US, Torrents och Play-kanaler.
+ Billiga månadskontrakt
+ Den bästa mobilappen!

Parks and Recreation

Parks and Recreation kretsar kring regeringsavdelningen med samma namn (parkförvaltningen). I huvudrollen hittar vi den genomgoda, om något överambitiösa, Leslie Knope (Amy Poehler), vars mål i livet är att försköna sin hemstad Pawnee, Indiana – och helst främja sin politiska karriär på samma gång. Tyvärr möts hon av ständiga motgångar i form av byråkrati, arga grannar, krångliga regler och många andra hinder.

Parks and Recreation Netflix

Serien skapades av Greg Daniels och Michael Schur (båda från The Office), vilket reflekteras i en liknande stil och humor. Det var genombrottsrollerna för skådespelarna Nick Offerman, Aubrey Plaza, Chris Pratt och Aziz Ansari.

 

CyberGhost VPN
Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

Så kan du se amerikanska Netflix med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Beställ en prenumeration från CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

VPN-Sverige sköter förhandlingen

När du beställer CyberGhost VPN via oss så får du en bättre deal. I vanliga fall betalar du $4,99 / månad för ett år (12 månader), men via våra knappar får du det väldigt låga priset på €3,50 / månad och 6 månader extra på köpet!

Vanligt pris: €4,99 per månad

Ditt pris: €3,50 per månad

cyberghost vpn

Just nu från €2,75 per månad

Beställ nu