Se The Office via amerikanska Netflix

Vill du se The Office? Netflix har inte visningsrättigheterna för The Office i Sverige, men i USA har Netflix rättigheterna till både den amerikanska och den brittiska versionen av The Office. En VPN-tjänst ger dig tillgång till det fullständiga utbudet hos Netflix USA genom att skicka din internetanslutning till USA genom en säker, krypterad VPN-tunnel.

 

The Office Netflix USA

 

Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för amerikanska Netflix

cyberghost vpn

Bäst i test

Den bästa VPN-tjänsten. Passar alla användningsområden. Fungerar med all streaming, sport, Netflix US, Torrents och Play-kanaler.
+ Billiga månadskontrakt
+ Den bästa mobilappen!

 

CyberGhost VPN

Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

Alla 9 + 2 säsonger!

The Office US

 

Alla nio säsonger av den amerikanska versionen med Steve Carell, John Krasinski och Rainn Wilson finns på Netflix US!

The Office UK

 

Originalet från Storbrittanien med Ricky Gervais i huvudrollen hade bara två säsonger, men båda två finns på Netflix US!

The Office UK

The Office är en ”mockumentär” om ett medelstort kontor i en grå stad någonstans i England, där David Brent (Ricky Gervais) är den coolaste, roligaste och skönaste chefen någonsin. Tror han. I själva verket gör han sina anställda obekväma och skämmer ut sig själv för det mesta. Vid sidan om spektaklet har vi Tim och Dawn (Martin Freeman, Lucy Davis) som håller sig från galenskap genom att driva med Tims skrivbordskamrat Gareth. Serien skapades av Steven Merchant och Ricky Gervais, som hade träffats på radiostationen XFM i slutet av 90-talet. Även om somliga föredrar den amerikanska versionen så råder det inget tvivel om att The Office UK är en banbrytande klassiker som banade vägen för all ”cringe”-humor vi har idag.

The Office US

Den amerikanska versionen av The Office följer samma grundläggande upplägg och det första avsnittet är nästan identiskt, men det blev snabbt till en helt egen serie. Vi följer Michael Scott (Steve Carell) som chef för pappersföretaget Dunder Mifflin i Scranton, Pennsylvania. Han är självutsedd till kontorets underhållare, gärna tillsammans med Dwight (Rainn Wilson). Jim (John Krasinski) och Pam (Jenna Fischer) tycks vara de enda vettiga människorna på kontoret, vilket gör dem till bästa vänner och kanske mer? Den största skillnaden mot den brittiska motsvarigheten är att The Office US fick hela nio säsonger och många fler karaktärer, såsom Angela, Oscar, Kevin, Stanley, Phyllis, Meredith, Kelly, Creed, Holly, Darryl, Jan, Karen, Roy och… Toby. Suck.

Så kan du se The Office med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Beställ en prenumeration från CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

VPN-Sverige sköter förhandlingen

När du beställer CyberGhost VPN via oss så får du en bättre deal. I vanliga fall betalar du $4,99 / månad för ett år (12 månader), men via våra knappar får du det väldigt låga priset på €3,50 / månad och 6 månader extra på köpet!

Vanligt pris: €4,99 per månad

Ditt pris: €3,50 per månad

cyberghost vpn

Just nu från €2,75 per månad

Beställ nu