Se The Office via amerikanska Netflix

Vill du se The Office? Netflix har inte visningsrättigheterna för The Office i Sverige, men i USA har Netflix rättigheterna till den amerikanska versionen av The Office, medan Netflix UK har rättigheterna för den brittiska versionen. En VPN-tjänst ger dig tillgång till det fullständiga utbudet hos Netflix USA och Netflix UK, genom att kapsla in din internetanslutning i en säker, krypterad VPN-tunnel med mynning i motsvarande land.

 

The Office Netflix USA/UK


 
Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för att streama The Office

cyberghost vpn

Flest serverplatser

5900+ serverplatser i 89 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

Alla 9 + 2 säsonger!

The Office US

 

Alla nio säsonger av den amerikanska versionen med Steve Carell, John Krasinski och Rainn Wilson finns på 🇺🇸 Netflix US!

The Office UK

 

Båda säsongerna av originalet från Storbrittanien med Ricky Gervais i huvudrollen finns på 🇬🇧 Netflix UK!


The Office UK 🇬🇧

The Office är en ”mockumentär” om ett medelstort kontor i en grå stad någonstans i England, där David Brent (Ricky Gervais) är den coolaste, roligaste och skönaste chefen någonsin. Tror han. I själva verket gör han sina anställda obekväma och skämmer ut sig själv för det mesta. Vid sidan om spektaklet har vi Tim och Dawn (Martin Freeman, Lucy Davis) som håller sig från galenskap genom att driva med Tims skrivbordskamrat Gareth.

Serien skapades av Steven Merchant och Ricky Gervais, som hade träffats på radiostationen XFM i slutet av 90-talet. Även om somliga föredrar den amerikanska versionen så råder det inget tvivel om att The Office UK är en banbrytande klassiker som banade vägen för all ”cringe”-humor vi har idag.


The Office US 🇺🇸

Den amerikanska versionen av The Office följer samma grundläggande upplägg och det första avsnittet är nästan identiskt, men det blev snabbt till en helt egen serie. Vi följer Michael Scott (Steve Carell) som chef för pappersföretaget Dunder Mifflin i Scranton, Pennsylvania. Han är självutsedd till kontorets underhållare, gärna tillsammans med Dwight (Rainn Wilson).

Jim (John Krasinski) och Pam (Jenna Fischer) tycks vara de enda vettiga människorna på kontoret, vilket gör dem till bästa vänner och kanske mer? Den största skillnaden mot den brittiska motsvarigheten är att The Office US fick hela nio säsonger och många fler karaktärer, såsom Angela, Oscar, Kevin, Stanley, Phyllis, Meredith, Kelly, Creed, Holly, Darryl, Jan, Karen, Roy och… Toby. Suck.

Så kan du se The Office med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Beställ en prenumeration från CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

CyberGhost VPN

Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!
 
cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!Beställ nu!
Högsta möjliga hastigheten
Obegränsad bandbredd och trafik
Över 5900 servrar över hela världen
256-bitars kryptering och anonym IP

 

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en Parks and Recreation stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och börja titta!
Counter