Se Friends via amerikanska Netflix

Saknar du också dina Vänner från Friends? Inte längre, för nu kan du se alla avsnitt via Netflix USA! Allt som behövs är ett Netflix-konto och en VPN, så kan du ansluta till en amerikansk server som stöder Netflix och börja titta på en gång. Vi har testat alla olika VPN-tjänster för att du ska kunna få den bästa direkt!

 

Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Friends Netflix


Bäst VPN för amerikanska Netflix

cyberghost vpn

Bäst VPN i test!

5900+ serverplatser i 89 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

Friends (Vänner)

Friends, eller Rachel, Ross, Chandler, Monica, Phoebe och Joey, är våra Vänner från 90-talet som lever kvar i våra hjärtan än idag. Serien följer de sex vännernas liv i New York medan de gör sitt bästa att vara vuxna, med allt vad det innebär i form av förhållanden, jobb och vänskap. Under hela sin livslängd 1994-2004 var det en väldigt populär TV-serie och gjorde stjärnor av alla huvudrollerna; Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer. Det sista avsnittet hade 52 miljoner tittare i USA. Det mesta av serien utspelar sig i Monicas lägenhet, Chandler och Joeys lägenhet, samt i kaféet Central Perk, som ligger på bottenvåningen av samma byggnad. Vill du se dina vänner från Friends igen? En VPN-tjänst låter dig se om Rachel och Ross får till det till slut, genom att se Friends på Amerikanska Netflix!

 

CyberGhost VPN
Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

Så kan du se amerikanska Netflix med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Beställ en prenumeration från CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

VPN-Sverige sköter förhandlingen

När du beställer CyberGhost VPN via oss så får du en bättre deal. I vanliga fall betalar du $4,99 / månad för ett år (12 månader), men via våra knappar får du det väldigt låga priset på €3,50 / månad och 6 månader extra på köpet!

Vanligt pris: €4,99 per månad

Ditt pris: €3,50 per månad

cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!