Se Friends via amerikanska Netflix

Saknar du också dina Vänner från Friends? Inte längre, för nu kan du se alla avsnitt via Netflix USA! Allt som behövs är ett Netflix-konto och en VPN, så kan du ansluta till en amerikansk server som stöder Netflix och börja titta på en gång. Vi har testat alla olika VPN-tjänster för att du ska kunna få den bästa direkt!

 

Friends Netflix

 

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

Den bästa VPN-tjänsten för att streama Friends online

 
cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!Beställ nu!
 

45 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten för streaming!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!

CyberGhost VPN 45 dagars returrätt

Så kan du se amerikanska Netflix med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Registrera dig hos CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

Friends (Vänner)

Friends, eller Rachel, Ross, Chandler, Monica, Phoebe och Joey, är våra Vänner från 90-talet som lever kvar i våra hjärtan än idag. Serien följer de sex vännernas liv i New York medan de gör sitt bästa att vara vuxna, med allt vad det innebär i form av förhållanden, jobb och vänskap.

Under hela sin livslängd 1994-2004 var det en väldigt populär TV-serie och gjorde stjärnor av alla huvudrollerna; Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer. Det sista avsnittet hade 52 miljoner tittare i USA.

Det mesta av serien utspelar sig i Monicas lägenhet, Chandler och Joeys lägenhet, samt i kaféet Central Perk, som ligger på bottenvåningen av samma byggnad. Vill du se dina vänner från Friends igen? En VPN-tjänst låter dig se om Rachel och Ross får till det till slut, genom att se Friends på Amerikanska Netflix!

Rekommenderade VPN-tjänster

cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!Beställ nu!
zenmate vpn

från €2,22 / månad

Beställ nu!Beställ nu!
surfshark vpn

Från €2.06 / månad

Beställ nu!Beställ nu!

Nytt på Netflix

Counter