Se Anthony Bourdain: Parts Unknown via amerikanska Netflix

Anthony Bourdain: Parts Unknown är en slags uppföljare till kocken och programledarens tidigare reseprogram, men här åker han till mindre kända orter för att ta del av den lokala kulturen och provsmaka den lokala maten. Vi följer med ”Tony” till platser som Myanmar, Koreatown i Los Angeles, Colombia, Marocko, Detroit och Kongo. Anthony Bourdain tog livet av sig den åttonde Juni 2018 under inspelningen av ett avsnitt i Strasbourg i Frankrike – men han lever kvar i sina älskade TV-serier. Nu kan du se alla avsnitt av Parts Unknown på amerikanska Netflix.

Allt som behövs är ett Netflix-konto och en VPN-anslutning

 

Anthony Bourdain: Parts Unknown Netflix


Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för Netflix US

surfshark vpn

Från €2.06 / månad

Beställ nu!Beställ nu!

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Mer om Anthony Bourdain: Parts Unknown

Anthony Bourdains genombrott kom i samband med att hans bok, Kitchen Confidential, publicerades år 2000 och blev en internationell succé. Boken är både Anthonys memoarer och en titt bakom kulisserna i den stenhårda restaurangbranschen. Den är full av hans egna berättelser om så väl framgångar som misstag, inklusive hans åratal av tungt drogmissbruk, men även varningar om knep som restauranger använder sig av för att lura sina kunder.

”We were high all the time, sneaking off to the walk-in refrigerator at every opportunity to ’conceptualize.’ Hardly a decision was made without drugs. Cannabis, methaqualone, cocaine, LSD, psilocybin mushrooms soaked in honey and used to sweeten tea, secobarbital, tuinal, amphetamine, codeine and, increasingly, heroin, which we’d send a Spanish-speaking busboy over to Alphabet City to get.” – Anthony Bourdain, Kitchen Confidential

Ett exempel är att undvika att beställa fisk på måndagar, eftersom det sannolikt är rester från helgen eller förra veckan, samt att undvika välstekt kött, eftersom det ofta används för att maskera lågkvalitativt kött. Kändisskapet som kom från bokens succé ledde till att Anthony Bourdain gick från att vara en anonym kock till programledare.

Den första TV-serien var ”A Cook’s Tour”, följt av den kanske bäst kända ”No Reservations”. Sedan producerades en kortare serie, baserad på resor man hinner med under mellanlandningar på längre flygresor, som helt enkelt hette ”The Layover”. Efter det kom den nya ”Parts Unknown”, som fortsatte ända till hans död 2018. Utöver dessa har han medverkat i åtskilliga andra TV-program – allt från matlagningsprogram till tecknade serier som The Simpsons.

I ”No Reservations” reste han till många kända matdestinationer över hela världen och besökte åtskilliga restauranger med hjälp av vänner och lokala guider. I ”Parts Unknown” fortsatte han på samma spår, fast med mer fokus på mindre kända platser. Om du är intresserad av mat, kultur och äventyr i andra länder så är Parts Unknown en av de bästa serierna som finns – och nu kan du se den på Netflix US!

CyberGhost VPN
Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

 

Så kan du se amerikanska Netflix med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Beställ en prenumeration från CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

Här är några av fördelarna med CyberGhost VPN:

Högsta möjliga hastigheten
Obegränsad bandbredd och trafik
Över 3000 servrar över hela världen
256-bitars kryptering och anonym IP

VPN-Sverige sköter förhandlingen

När du beställer CyberGhost VPN via oss så får du en bättre deal. I vanliga fall betalar du $4,99 / månad för ett år (12 månader), men via våra knappar får du det väldigt låga priset på €3,50 / månad och 6 månader extra på köpet!

Vanligt pris: €4,99 per månad

Ditt pris: €3,50 per månad

cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!Beställ nu!

Counter