Var kan man se Anthony Bourdain: Parts Unknown i Sverige?

Netflix USA via VPN!

Anthony Bourdain: Parts Unknown är en slags uppföljare till kocken och programledarens tidigare reseprogram, men här åker han till mindre kända orter för att ta del av den lokala kulturen och provsmaka den lokala maten. Vi följer med ”Tony” till platser som Myanmar, Koreatown i Los Angeles, Colombia, Marocko, Detroit och Kongo. Anthony Bourdain tog livet av sig den åttonde Juni 2018 under inspelningen av ett avsnitt i Strasbourg i Frankrike – men han lever kvar i sina älskade TV-serier. Nu kan du se alla avsnitt av Parts Unknown på amerikanska Netflix.

Allt som behövs är ett Netflix-konto och en VPN-anslutning

 

Anthony Bourdain: Parts Unknown Netflix


Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för Netflix US

nordvpn

Upp till 68% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Till Erbjudande!Till Erbjudande!

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Mer om Anthony Bourdain: Parts Unknown

Anthony Bourdains genombrott kom i samband med att hans bok, Kitchen Confidential, publicerades år 2000 och blev en internationell succé. Boken är både Anthonys memoarer och en titt bakom kulisserna i den stenhårda restaurangbranschen. Den är full av hans egna berättelser om så väl framgångar som misstag, inklusive hans åratal av tungt drogmissbruk, men även varningar om knep som restauranger använder sig av för att lura sina kunder.

”We were high all the time, sneaking off to the walk-in refrigerator at every opportunity to ’conceptualize.’ Hardly a decision was made without drugs. Cannabis, methaqualone, cocaine, LSD, psilocybin mushrooms soaked in honey and used to sweeten tea, secobarbital, tuinal, amphetamine, codeine and, increasingly, heroin, which we’d send a Spanish-speaking busboy over to Alphabet City to get.” – Anthony Bourdain, Kitchen Confidential

Ett exempel är att undvika att beställa fisk på måndagar, eftersom det sannolikt är rester från helgen eller förra veckan, samt att undvika välstekt kött, eftersom det ofta används för att maskera lågkvalitativt kött. Kändisskapet som kom från bokens succé ledde till att Anthony Bourdain gick från att vara en anonym kock till programledare.

Den första TV-serien var ”A Cook’s Tour”, följt av den kanske bäst kända ”No Reservations”. Sedan producerades en kortare serie, baserad på resor man hinner med under mellanlandningar på längre flygresor, som helt enkelt hette ”The Layover”. Efter det kom den nya ”Parts Unknown”, som fortsatte ända till hans död 2018. Utöver dessa har han medverkat i åtskilliga andra TV-program – allt från matlagningsprogram till tecknade serier som The Simpsons.

I ”No Reservations” reste han till många kända matdestinationer över hela världen och besökte åtskilliga restauranger med hjälp av vänner och lokala guider. I ”Parts Unknown” fortsatte han på samma spår, fast med mer fokus på mindre kända platser. Om du är intresserad av mat, kultur och äventyr i andra länder så är Parts Unknown en av de bästa serierna som finns – och nu kan du se den på Netflix US!

Hur kan man se Anthony Bourdain: Parts Unknown i Sverige?

Så kan du se amerikanska Netflix i Sverige via VPN:

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

Beställ NordVPN nu!

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en server i USA

4. Netflix & Chill!

Till NordVPN


Anslut till NordVPN USA

Välj bland över 60 olika länder


Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Netflix USA i Sverige!

Rekommenderade VPN-tjänster

nordvpn

Bäst VPN i test!

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 6000+ servrar i 60 länder.

+ Streama innehåll från hela världen

surfshark vpn

Snabb & säker

3200+ serverplatser i 65+ länder
Obegränsat antal enheter & användare
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1

cyberghost vpn

Flest serverplatser

11500+ serverplatser i 100 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

 

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en Parts Unknown stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och streama på.

Nyheter från Netflix