Var kan man se The Magicians i Sverige?

Netflix USA via VPN!

The Magicians handlar om en grupp studenter som blir inbjudna till en hemlig skola för magiker i New York, där de får reda på att de magiska fantasivärldarna de läste om som barn inte bara är riktiga – utan dessutom är ett hot mot mänskligheten. Den här fantasy-serien är baserad på en serie romaner av Lev Grossman och nu kan du se alla avsnitt på Netflix i USA!

Allt som behövs är ett Netflix-konto och en VPN-anslutning

 

The Magicians Netflix

Bäst VPN för Netflix US

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!
nordvpn

Upp till 68% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Till Erbjudande!Till Erbjudande!

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Handlingen i The Magicians

Quentin Coldwater är en gymnasieelev från Brooklyn som, tillsammans med sina bästa vänner James och Julia, går i en skola för avancerade elever. Han älskar en serie böcker som heter ”Fillory and Further”, som handlar om att barnen i Chatwin-familjen upptäcker ett Narnia-liknande land som heter Fillory. När han ska intervjuas för Princeton undersöks han istället för antagande till Brakebills College for Magical Pedagogy, den enda skolan för magi i Nordamerika.

Han, tillsammans med 19 andra, accepteras till universitetet och han flyttar dit omedelbart. Julia misslyckas med sitt inträdesprov till Brakebills och blir inte antagen. Enligt protokollet raderas Julias minne, för att förhindra henne från att komma ihåg magins existens, samt själva skolan. Trots detta förblir en del av Julias minne intakt och hon kan inte återvända till sitt normala liv – även om Quentin inte kommer att upptäcka detta förrän flera år senare.

Efter att ha studerat på Brakebills börjar det snart bli tydligt för Quentin att magi är svårt och tråkigt att lära sig, eftersom varje trollformel måste varieras på dussintals sätt beroende på faktorer som månens fas och närmaste vattenkropp. Läroplanen omfattar lärande av många gamla och förlorade språk och otaliga handpositioner. Trots detta lyckas Quentin och hans klasskamrater Penny och Alice flytta upp ett år genom att komprimera sitt första studieår. En dag dyker det upp en världslig skräck som kallas ”The Beast”, som tar sig in i Brakebills och äter upp en student innan resten av fakulteten kan driva bort den.

Efter examen tillbringar Quentin och de andra magistudenterna sina dagar och nätter i hedonistiska sysslor. Medan han fortfarande letar efter ett syfte, kommer hans gamla klasskamrat Penny med nyheter om resor mellan världar – Fillory finns på riktigt. Nu är det dags att använda allt han har lärt sig om magi och utforska Fillory!

Hur kan man se The Magicians i Sverige?

Så kan du se amerikanska Netflix i Sverige via VPN:

Till NordVPN

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

Beställ NordVPN nu!

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en server i USA

4. Netflix & Chill!


Anslut till NordVPN USA

Välj bland över 60 olika länder


Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Netflix USA i Sverige!

Rekommenderade VPN-tjänster

nordvpn

Bäst VPN i test!

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 6000+ servrar i 60 länder.

+ Streama innehåll från hela världen

surfshark vpn

Snabb & säker

3200+ serverplatser i 65+ länder
Obegränsat antal enheter & användare
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1

cyberghost vpn

Flest serverplatser

11500+ serverplatser i 100 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

 

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en The Magicians stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och streama på.

Nyheter från Netflix