Se The Magicians via amerikanska Netflix

The Magicians handlar om en grupp studenter som blir inbjudna till en hemlig skola för magiker i New York, där de får reda på att de magiska fantasivärldarna de läste om som barn inte bara är riktiga – utan dessutom är ett hot mot mänskligheten. Den här fantasy-serien är baserad på en serie romaner av Lev Grossman och nu kan du se alla avsnitt på Netflix i USA!

Allt som behövs är ett Netflix-konto och en VPN-anslutning

 

The Magicians Netflix


Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för Netflix US

surfshark vpn

Från €2.06 / månad

Beställ nu!Beställ nu!

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Handlingen i The Magicians

Quentin Coldwater är en gymnasieelev från Brooklyn som, tillsammans med sina bästa vänner James och Julia, går i en skola för avancerade elever. Han älskar en serie böcker som heter ”Fillory and Further”, som handlar om att barnen i Chatwin-familjen upptäcker ett Narnia-liknande land som heter Fillory. När han ska intervjuas för Princeton undersöks han istället för antagande till Brakebills College for Magical Pedagogy, den enda skolan för magi i Nordamerika.

Han, tillsammans med 19 andra, accepteras till universitetet och han flyttar dit omedelbart. Julia misslyckas med sitt inträdesprov till Brakebills och blir inte antagen. Enligt protokollet raderas Julias minne, för att förhindra henne från att komma ihåg magins existens, samt själva skolan. Trots detta förblir en del av Julias minne intakt och hon kan inte återvända till sitt normala liv – även om Quentin inte kommer att upptäcka detta förrän flera år senare.

Efter att ha studerat på Brakebills börjar det snart bli tydligt för Quentin att magi är svårt och tråkigt att lära sig, eftersom varje trollformel måste varieras på dussintals sätt beroende på faktorer som månens fas och närmaste vattenkropp. Läroplanen omfattar lärande av många gamla och förlorade språk och otaliga handpositioner. Trots detta lyckas Quentin och hans klasskamrater Penny och Alice flytta upp ett år genom att komprimera sitt första studieår. En dag dyker det upp en världslig skräck som kallas ”The Beast”, som tar sig in i Brakebills och äter upp en student innan resten av fakulteten kan driva bort den.

Efter examen tillbringar Quentin och de andra magistudenterna sina dagar och nätter i hedonistiska sysslor. Medan han fortfarande letar efter ett syfte, kommer hans gamla klasskamrat Penny med nyheter om resor mellan världar – Fillory finns på riktigt. Nu är det dags att använda allt han har lärt sig om magi och utforska Fillory!

CyberGhost VPN
Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

 

Så kan du se amerikanska Netflix med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Beställ en prenumeration från CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

Här är några av fördelarna med CyberGhost VPN:

Högsta möjliga hastigheten
Obegränsad bandbredd och trafik
Över 3000 servrar över hela världen
256-bitars kryptering och anonym IP

VPN-Sverige sköter förhandlingen

När du beställer CyberGhost VPN via oss så får du en bättre deal. I vanliga fall betalar du $4,99 / månad för ett år (12 månader), men via våra knappar får du det väldigt låga priset på €3,50 / månad och 6 månader extra på köpet!

Vanligt pris: €4,99 per månad

Ditt pris: €3,50 per månad

cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!Beställ nu!

Counter