Se Dexter via amerikanska Netflix

Vill du se streams av Dexter i Sverige? Svenska Netflix saknar många TV-serier som finns i den amerikanska versionen. Anslut till en VPN-server i USA, så får du tillgång till det fullständiga utbudet av Netflix US, genom en säker och krypterad VPN-tunnel. Sedan kan du streama Dexter från Netflix i Sverige!

Dexter Netflix USA

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

Den bästa VPN-tjänsten för Netflix US

 
cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!Beställ nu!
 

45 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!

CyberGhost VPN 45 dagars returrätt

Se Dexter stream i Sverige

Dexter

Dexter handlar om en man vid namn Dexter Morgan (spelad av Michael C. Hall) som jobbar som blodfläcksanalytiker hos polisen i Miami. Dexter är i princip definitionen av en antihjälte. En karaktär som egentligen saknar alla klassiska hjältekvaliteter, men ändå lyckas väcka sympati hos tittaren. Han lever nämligen ett dubbelliv som seriemördare, men hans offer är enbart andra mördare. Steg för steg följer vi utvecklingen av Dexter som person. Hur länge klarar han att hålla sitt andra liv hemligt?
 
Eftersom han endast mördar de skyldiga, känner han sig rättfärdigad med sina livsstilsval. Hans syster och andra polismedarbetare har ingen aning om att Dexter lever ett dubbelliv; emellertid vet adoptivfaren Harry hans hemlighet och hjälper faktiskt Dexter att finslipa sina ”färdigheter”. Det är en unik slags rättvisa som den charmige Dexter känner en psykologisk hunger för.
 
Efter att ha blivit föräldralös vid tre års ålder, då hans mor brutalt mördades av en droghandlare med en motorsåg, adopterades Dexter av Miami-polisen Harry Morgan (James Remar). Genom att acceptera pojkens trauma och sociopatiska tendenser har Harry lärt honom att omvandla sin hemska blodlyst till en form av hämnd och rättvisa. För att underlätta att täcka sina spår får Dexter anställning som kriminaltekniker, specialiserad på blodsprutmönsteranalys, för Miami Metro Police Department.
 
Dexter är oerhört försiktig och vaksam; han bär handskar och använder plastförpackade ”dödsrum”, delar upp liken och kastar dem i Atlanterhavets golfström för att minska hans chansen att upptäckas. Dexter kämpar för att jonglera med sitt dubbelliv. Även om hans mordiska tendenser är djupt dolda, strävar han hela serien efter normala känslor och upprätthåller sitt yttre som en socialt ansvarsfull människa.
 

Streama Dexter i Sverige

Alla åtta säsonger av Dexter finns redo att streama från amerikanska Netflix. Om du vill se Dexter från US Netflix i Sverige så behöver du bara en bra VPN-tjänst. En VPN kommer dessutom att kryptera din internetanslutning och dölja din plats/identitet för utomstående, så du surfar säkrare samtidigt som du tittar på Dexter!

Så ser du Netflix USA med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Skapa ett konto hos CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix” (USA)

4. Netflix & Chill!

Netflix USA via Amerikansk VPN-server
Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Dexter i Sverige!

CyberGhost VPN

Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

 

cyberghost vpn

Flest serverplatser

5900+ serverplatser i 89 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

 

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en Dexter stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och streama på.
Counter