Var kan man se The Walking Dead i Sverige?

Netflix USA via VPN!

Vill du se The Walking Dead? Visningsrättigheterna för The Walking Dead hör till Dplay i Sverige, men i USA är det Netflix som har rättigheterna till The Walking Dead. En VPN-tjänst ger dig tillgång till det fullständiga utbudet hos Netflix USA genom att skicka din internetanslutning till USA genom en säker, krypterad VPN-tunnel, så att du kan streama Walking Dead i Sverige!


The Walking Dead Netflix USA

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för Netflix US

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!
nordvpn

Upp till 68% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Till Erbjudande!Till Erbjudande!
 
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

The Walking Dead

The Walking Dead är en amerikansk drama- och skräckserie utvecklad av Frank Darabont. Den är baserad på serietidningarna med samma namn, som skapades av Robert Kirkman, Tony Moore och Charlie Adlard. En stor uppsättning av skådespelare dyker upp som överlevare under seriens gång, inklusive Norman Reedus, Steven Yeun, Chandler Riggs, Melissa McBride, Lauren Cohan, och Danai Gurira.
 
Serien kretsar kring Andrew Lincoln som vice-sheriffen Rick Grimes, som blir skjuten i tjänsten och hamnar i koma. När han väl vaknar så visar det sig att världen är mitt i en zombieapokalyps, där gatorna domineras av vandrande döda (zombies, som i Walking Dead kallas för walkers).

Streama The Walking Dead i Sverige
Utan att ha en aning om vad som har hänt bestämmer han sig för att leta rätt på sin familj och blir på något vis ledare för en grupp överlevare. Tillsammans måste de hitta någonstans att bo, någonting att äta och undvika att bli uppätna av zombies. Överlevnad framför allt.
 
The Walking Dead hade premiär på den amerikanska kabelkanalen AMC på Halloween, den 31 oktober 2010. Den tionde säsongens premiär i Oktober 2019 sägs inte vara den sista. Titeln på serien hänvisar till de överlevande människorna och inte faktiska zombies, eftersom deras öden är dömda redan från början.
 
I augusti 2015 släpptes även en spinoff-serie som heter ”Fear the Walking Dead”, som redan är inne på sin sjätte säsong. AMC har även en talkshow som helt och hållet handlar om The Walking Dead och sänds direkt efter varje avsnitt, som heter Talking Dead. En andra spinoff-serie är i produktion, som ska utspela sig senare i tidslinjen, i Virginia.

Hur kan man se The Walking Dead i Sverige?

Så kan du se amerikanska Netflix i Sverige via VPN:

Hur kan man se The Walking Dead streams i Sverige? En VPN-tjänst gör så att du kan få en IP-adress från ett annat land, till exempel USA. Den gör det genom att skapa en säker, krypterad VPN-tunnel till en extern server. För alla utomstående ser det ut som att du är på den plats du ansluter till, samtidigt som informationen du skickar och tar emot blir oläsbar för tredje parter. Det innebär att du surfar säkrare, plus att du kan streama The Walking Dead i Sverige från Netflix USA.

Till NordVPN

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

Beställ NordVPN nu!

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en server i USA

4. Netflix & Chill!


Anslut till NordVPN USA

Välj bland över 60 olika länder


Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Netflix USA i Sverige!

Rekommenderade VPN-tjänster

nordvpn

Bäst VPN i test!

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 6000+ servrar i 60 länder.

+ Streama innehåll från hela världen

surfshark vpn

Snabb & säker

3200+ serverplatser i 65+ länder
Obegränsat antal enheter & användare
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1

cyberghost vpn

Flest serverplatser

11500+ serverplatser i 100 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

 

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se The Walking Dead stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och streama på.

Nyheter från Netflix