Se The Walking Dead via amerikanska Netflix

Vill du se The Walking Dead? Visningsrättigheterna för The Walking Dead hör till Dplay i Sverige, men i USA är det Netflix som har rättigheterna till The Walking Dead. En VPN-tjänst ger dig tillgång till det fullständiga utbudet hos Netflix USA genom att skicka din internetanslutning till USA genom en säker, krypterad VPN-tunnel.

 

The Walking Dead Netflix USA


Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Allt som behövs är Netflix och en VPN-anslutning

Bäst VPN för amerikanska Netflix

cyberghost vpn

Bäst i test

Den bästa VPN-tjänsten. Passar alla användningsområden. Fungerar med all streaming, sport, Netflix US, Torrents och Play-kanaler.
+ Billiga månadskontrakt
+ Den bästa mobilappen!

Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Se landsblockerat innehåll från Sverige
Få tillgång till amerikanska Netflix!

The Walking Dead

Vice-sheriffen Rick Grimes faller i koma efter att ha blivit skjuten. När han väl vaknar så visar det sig att världen är mitt i en zombieapokalyps. Utan att ha en aning om vad som har hänt bestämmer han sig för att leta rätt på sin familj och blir på något vis ledare för en grupp överlevare. Tillsammans måste de hitta någonstans att bo, någonting att äta och undvika att bli uppätna av zombies. Överlevnad framför allt.
 

CyberGhost VPN

Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

Så kan du se amerikanska Netflix med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Beställ en prenumeration från CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

VPN-Sverige sköter förhandlingen

När du beställer CyberGhost VPN via oss så får du en bättre deal. I vanliga fall betalar du $4,99 / månad för ett år (12 månader), men via våra knappar får du det väldigt låga priset på €3,50 / månad och 6 månader extra på köpet!

Vanligt pris: €4,99 per månad

Ditt pris: €3,50 per månad

cyberghost vpn

Just nu från €2,75 per månad

Beställ nu