Se NCIS via amerikanska Netflix

NCIS eller ”Navy CIS” handlar om flottan och marinkårens bästa kriminalutredare, som undersöker allt från spionage till terrorism. Häng med Leroy Gibbs och hans team när de löser brott, i en blandning av action och drama – med gott om humor. Tyvärr finns inte serien NCIS på svenska Netflix, men det går att se alla säsonger på Netflix i USA!

Allt som behövs är en VPN-anslutning

 

NCIS Netflix


Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för amerikanska Netflix

cyberghost vpn

Bäst i test

Den bästa VPN-tjänsten. Passar alla användningsområden. Fungerar med all streaming, sport, Netflix US, Torrents och Play-kanaler.
+ Billiga månadskontrakt
+ Den bästa mobilappen!

Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Se landsblockerat innehåll från Sverige
Få tillgång till amerikanska Netflix!

Handlingen i NCIS

NCIS (Naval Criminal Investigative Service) är mer än bara action-drama. Med gott om humor är det en show som fokuserar på den komplexa och underhållande dynamiken i ett lag som tvingas arbeta tillsammans i högspänningssituationer. NCIS Special Agent Leroy Jethro Gibbs, en tidigare marinkårssergeant vars kompetens som utredare är oöverträffad, leder denna samling av brokiga personligheter. Gibbs, en man med få ord, behöver bara ta en titt för att förklara allt.

Teamet innehåller även NCIS Special Agent Timothy McGee, MIT-examinerad och med en briljans för datorer; NCIS Special Agent Eleanor ”Ellie” Bishop, en mystisk blandning av analytisk glans, hård beslutsamhet och idealism, som specialiserar sig på internationell hotbedömning och global förberedelse, den karismatiska, oförutsägbara och fjädrande NCIS Special Agent Nicholas ”Nick” Torres, som har tillbringat större delen av sin karriär på ensamma undercover-uppdrag, samt NCIS Special Agent Jacqueline ”Jack” Sloane, som byggde sitt rykte som agenturets främsta rättsmedicinska psykolog och har utmanat Gibbs.

Till hjälp har laget läkarundersökaren Dr. Donald ”Ducky” Mallard, som vet allt eftersom han har sett allt – och han är inte rädd för att låta dig veta det. Duckys protégé, den naiva Jimmy Palmer, som gick från assistent till fullt licensierad medicinsk granskare som nu driver bårhuset, samt kriminaltekniker Kasie Hines, Duckys tidigare forskarassistent, som imponerade Gibbs med sina känsliga rättsmedicinska färdigheter under en kritisk tid för laget.

Övervakning av verksamheten görs av NCIS-direktören Leon Vance, en intelligent, högutbildad agent som alltid kan förväntas att röra om i grytan. Från mord och spionage till terrorism och stulna ubåtar, undersöker dessa specialister alla brott som anknytning till flottan eller marinkåren.

CyberGhost VPN
Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

 

Så kan du se amerikanska Netflix med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Beställ en prenumeration från CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

Här är några av fördelarna med CyberGhost VPN:

Högsta möjliga hastigheten
Obegränsad bandbredd och trafik
Över 3000 servrar över hela världen
256-bitars kryptering och anonym IP

VPN-Sverige sköter förhandlingen

När du beställer CyberGhost VPN via oss så får du en bättre deal. I vanliga fall betalar du $4,99 / månad för ett år (12 månader), men via våra knappar får du det väldigt låga priset på €3,50 / månad och 6 månader extra på köpet!

Vanligt pris: €4,99 per månad

Ditt pris: €3,50 per månad

cyberghost vpn

Just nu från €2,75 per månad

Beställ nu