Se NCIS via amerikanska Netflix

NCIS eller “Navy CIS” handlar om flottan och marinkårens bästa kriminalutredare, som undersöker allt från spionage till terrorism. Häng med Leroy Gibbs och hans team när de löser brott, i en blandning av action och drama – med gott om humor. Tyvärr finns inte serien NCIS på svenska Netflix, men det går att se alla säsonger på Netflix i USA!

Allt som behövs är en VPN-anslutning

NCIS Netflix

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för Netflix US

nordvpn

Upp till 63% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Beställ nu!Beställ nu!
 
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Om NCIS

NCIS (Naval Criminal Investigative Service) är mer än bara action-drama. Med gott om humor är det en show som fokuserar på den komplexa och underhållande dynamiken i ett lag som tvingas arbeta tillsammans i högspänningssituationer.
 
NCIS Special Agent Leroy Jethro Gibbs, en tidigare marinkårssergeant vars kompetens som utredare är oöverträffad, leder denna samling av brokiga personligheter. Gibbs, en man med få ord, behöver bara ta en titt för att förklara allt.
Streama NCIS i Sverige
 
Teamet innehåller även NCIS Special Agent Timothy McGee, MIT-examinerad och med en briljans för datorer; NCIS Special Agent Eleanor “Ellie” Bishop, en mystisk blandning av analytisk glans, hård beslutsamhet och idealism, som specialiserar sig på internationell hotbedömning och global förberedelse, den karismatiska, oförutsägbara och fjädrande NCIS Special Agent Nicholas “Nick” Torres, som har tillbringat större delen av sin karriär på ensamma undercover-uppdrag, samt NCIS Special Agent Jacqueline “Jack” Sloane, som byggde sitt rykte som agenturets främsta rättsmedicinska psykolog och har utmanat Gibbs.
 
Till hjälp har laget läkarundersökaren Dr. Donald “Ducky” Mallard, som vet allt eftersom han har sett allt – och han är inte rädd för att låta dig veta det. Duckys protégé, den naiva Jimmy Palmer, som gick från assistent till fullt licensierad medicinsk granskare som nu driver bårhuset, samt kriminaltekniker Kasie Hines, Duckys tidigare forskarassistent, som imponerade Gibbs med sina känsliga rättsmedicinska färdigheter under en kritisk tid för laget.
 
Övervakning av verksamheten görs av NCIS-direktören Leon Vance, en intelligent, högutbildad agent som alltid kan förväntas att röra om i grytan. Från mord och spionage till terrorism och stulna ubåtar, undersöker dessa specialister alla brott som anknytning till flottan eller marinkåren.
 

Streama NCIS i Sverige

Om du vill streama NCIS i Sverige från amerikanska Netflix så behöver du bara en VPN-anslutning. När du aktiverar en VPN så får du välja en server att koppla upp dig till, varpå din internetanslutning inkapslas i en krypterad tunnel, som skyddar din trafik från övervakning och paketstöld. På samma gång får du en IP-adress från platsen som VPN-servern är på, till exempel i USA. När du har en amerikansk IP (och geolocation) så kan du se på Netflix US, helt lagligt, inklusive att streama NCIS i Sverige!

Så kan du se amerikanska Netflix via VPN:

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en server i USA

4. Netflix & Chill!

NordVPN

Beställ NordVPN nu!


Anslut till NordVPN

Välj bland över 60 olika länder


Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Netflix USA i Sverige!

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en NCIS stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och börja titta!