Se Cheers via amerikanska Netflix

Vill du se Cheers igen? Nu kan du se alla avsnitt via Netflix USA! Allt som behövs är ett Netflix-konto och en VPN-tjänst, så kan du ansluta till en amerikansk server som stöder Netflix och börja titta på en gång. Vi har testat massvis av VPN-tjänster för att du ska kunna få den bästa direkt!

 

Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Cheers Netflix


Bäst VPN för amerikanska Netflix

cyberghost vpn

Flest serverplatser

5900+ serverplatser i 89 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

Cheers

Stammisarna i Boston-baren Cheers delar sina erfarenheter och liv med varandra medan de dricker eller arbetar i baren där ”alla känner till ditt namn”. Serien kretsar kring barens ägare Sam Malone, spelad av Ted Danson, samt de andra anställda och gästerna. Däribland har vi servitrisen Diane (Shelley Long), Carla (Rhea Perlman), Rebecca (Kirstie Alley), Woody (Woody Harrelson) och de två vitsiga knegarna som alltid tycks vara där, Norm och Cliff (George Wendt och John Ratzenberger). Därtill var Cheers serien som introducerade karaktären Dr. Frasier Crane (Kelsey Grammer), som senare fick en egen spinoff-serie. Under sina 11 år på TV var Cheers en av de största, mest populära komediserierna och är älskad av många än idag.

 

CyberGhost VPN
Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

Så kan du se amerikanska Netflix med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Beställ en prenumeration från CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

VPN-Sverige sköter förhandlingen

När du beställer CyberGhost VPN via oss så får du en bättre deal. I vanliga fall betalar du $4,99 / månad för ett år (12 månader), men via våra knappar får du det väldigt låga priset på €3,50 / månad och 6 månader extra på köpet!

Vanligt pris: €4,99 per månad

Ditt pris: €3,50 per månad

cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!Beställ nu!

Counter