Se Frasier via amerikanska Netflix

Saknar du också Frasier? Netflix har inte visningsrättigheterna för Frasier i Sverige, men alla säsonger finns på amerikanska Netflix! En VPN-tjänst ger dig tillgång till det fullständiga utbudet av Netflix i USA, genom att helt enkelt ansluta till en server i USA.

 

Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Frasier Netflix


Bäst VPN för amerikanska Netflix

cyberghost vpn

Flest serverplatser

5900+ serverplatser i 89 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

Frasier

Frasier kallades för ”den smartaste serien på TV” under sin storhetstid och det var dessutom en av de roligaste TV-serierna. Det började som en spinoff från ”Cheers”, som helt enkelt handlar om att en av karaktärerna, Dr. Frasier Crane (Kelsey Grammer), flyttar till Seattle. Han är psykiatriker, men istället för att ha en praktik är han värd för ett pratradioprogram, där han ger råd åt lyssnare som ringer in. Vi följer även hans privatliv, tillsammans med sin far, bror, sitt hembiträde och diverse kärleksintressen.

 

CyberGhost VPN
Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

Så kan du se amerikanska Netflix med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Beställ en prenumeration från CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

VPN-Sverige sköter förhandlingen

När du beställer CyberGhost VPN via oss så får du en bättre deal. I vanliga fall betalar du $4,99 / månad för ett år (12 månader), men via våra knappar får du det väldigt låga priset på €3,50 / månad och 6 månader extra på köpet!

Vanligt pris: €4,99 per månad

Ditt pris: €3,50 per månad

cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!Beställ nu!

Counter