Se Shameless via amerikanska Netflix

Shameless är en amerikansk serie som är baserad på den brittiska serien med samma namn. I huvudrollerna ser vi William H. Macy som pappa Frank och Emmy Rossum som dottern Fiona i deras kaotiska hem i Chicago, tillsammans med syskonen Carl, Lip, Liam, Ian och Debbie. På svenska Netflix finns endast den brittiska serien, men Netflix USA har alla säsonger av den amerikanska versionen!

 

Shameless Netflix


Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Allt som behövs är Netflix och en VPN-anslutning

Bäst VPN för amerikanska Netflix

cyberghost vpn

Bäst i test

Den bästa VPN-tjänsten. Passar alla användningsområden. Fungerar med all streaming, sport, Netflix US, Torrents och Play-kanaler.
+ Billiga månadskontrakt
+ Den bästa mobilappen!

Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Se landsblockerat innehåll från Sverige
Få tillgång till amerikanska Netflix!
 

Shameless handling

Shameless handlar om den alkoholiserade Frank Gallagher och hans familj, där den äldsta dottern Fiona har tagit över föräldrarollen åt sina yngre syskon. Vi följer med på Franks skamlösa äventyr och resten av familjens problem med dåliga beslut, otur och tveksam moral. Deras stora hjärtan och starka familjeband är det enda som håller dem flytande när det verkar som att hela världen är emot dem. Vi skrattar, gråter och växer upp tillsammans med familjen Gallagher – om och om igen!

CyberGhost VPN
Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

 

Så kan du se amerikanska Netflix med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Beställ en prenumeration från CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

VPN-Sverige sköter förhandlingen

När du beställer CyberGhost VPN via oss så får du en bättre deal. I vanliga fall betalar du $4,99 / månad för ett år (12 månader), men via våra knappar får du det väldigt låga priset på €3,50 / månad och 6 månader extra på köpet!

Vanligt pris: €4,99 per månad

Ditt pris: €3,50 per månad

cyberghost vpn

Just nu från €2,75 per månad

Beställ nu