Se Shameless via amerikanska Netflix

Shameless är en amerikansk serie som är baserad på den brittiska serien med samma namn. I huvudrollerna ser vi William H. Macy som pappa Frank och Emmy Rossum som dottern Fiona i deras kaotiska hem i Chicago, tillsammans med syskonen Carl, Lip, Liam, Ian och Debbie. På svenska Netflix finns endast den brittiska versionen av serien, men Netflix USA har alla säsonger av den amerikanska versionen!

 

Shameless Netflix


Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

Allt som behövs är Netflix och en VPN-anslutning

Den bästa VPN-tjänsten för Netflix US

 
cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!Beställ nu!
 

45 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!

CyberGhost VPN 45 dagars returrätt

Så ser du amerikanska Netflix med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Registrera dig hos CyberGhost

2. Ladda hem och installera appen

3. Klicka på ”For Streaming” och välj ”United States”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

Mer om Shameless

Shameless handlar om den alkoholiserade Frank Gallagher och hans familj, där den äldsta dottern Fiona har tagit över föräldrarollen åt sina yngre syskon. Vi följer med på Franks skamlösa äventyr och resten av familjens problem med dåliga beslut, otur och tveksam moral. Deras stora hjärtan och starka familjeband är det enda som håller dem flytande när det verkar som att hela världen är emot dem. Vi skrattar, gråter och växer upp tillsammans med familjen Gallagher – om och om igen!

Serien hade premiär 9 Januari 2011 på det amerikanska betal-TV-nätverket Showtime. Eftersom det är en betalkanal gäller inte samma regler för censur och standard som för ”vanliga” TV-kanaler, vilket bland annat innebär fler svordomar, mer sex och potentiellt mer våld. Den är som sagt baserad på en brittisk serie med samma namn, som skapades av Paul Abbott och var starkt inspirerad av hans egen kaotiska uppväxt.

Frank lever upp till namnet Shameless, då han vanligtvis spenderar dagarna på jakt efter alkohol, knark, sex – eller helst alla på en gång. Ibland innebär det att han måste tjäna snabba pengar med tveksamma metoder. Oftast går något snett, men Frank lyckas alltid glida iväg på ett bananskal. På samma gång måste Fiona se till att familjen inte svälter eller fryser ihjäl, att räkningarna betalas, att ungarna kommer till skolan i tid, med mer, samtidigt som hon försöker leva sitt eget liv.

Under seriens gång, över tio säsonger, ser vi barnen växa upp till unga vuxna, vilket frigör Fionas tid och lägger mer ansvar på småsyskonen. Karaktärerna utvecklas på ett trovärdigt sätt – med mycket humor, hjärta, drama och elände. Om du inte har sett Shameless ännu så rekommenderar vi starkt att du skaffar en VPN-tjänst, ansluter till en server i USA och börjar titta på Shameless på Netflix US nu!

CyberGhost VPN
Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

cyberghost vpn

Flest serverplatser

5900+ serverplatser i 89 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

Counter