Se The West Wing via amerikanska Netflix

Vill du se The West Wing? Visningsrättigheterna för The West Wing hör till Dplay i Sverige, men i USA är det Netflix som har rättigheterna till The West Wing. En VPN-tjänst ger dig tillgång till det fullständiga utbudet hos Netflix USA genom att skicka din internetanslutning till USA genom en säker, krypterad VPN-tunnel.

 

Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

The West Wing Netflix


Bäst VPN för amerikanska Netflix

cyberghost vpn

Bäst i test

Den bästa VPN-tjänsten. Passar alla användningsområden. Fungerar med all streaming, sport, Netflix US, Torrents och Play-kanaler.
+ Billiga månadskontrakt
+ Den bästa mobilappen!

The West Wing

The West Wing handlar om den amerikanska presidentens rådgivare och personal i Vita Huset. I rollerna hittar vi Allison Janney som pressekreterare C.J. Cregg, John Spencer som Chief of Staff Leo McGarry, Bradley Whitford som Deputy Chief of Staff Josh Lyman, Richard Schiff som kommunikationsdirektören Toby Ziegler, Rob Lowe som hans vicedirektör Sam Seaborn, Janel Moloney som assistent Donna Moss till Josh Lyman och slutligen Martin Sheen som president Josiah ”Jed” Bartlet.

Förutom den fantastiska uppsättningen av skådespelare så är det Aaron Sorkins manus och ledarskap som gör att The West Wing ses som en av historiens bästa och mest inflytelserika TV-serier. Ta reda på varför genom att se serien själv – eller se den igen från början!

 

CyberGhost VPN
Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

Så kan du se amerikanska Netflix med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Beställ en prenumeration från CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

VPN-Sverige sköter förhandlingen

När du beställer CyberGhost VPN via oss så får du en bättre deal. I vanliga fall betalar du $4,99 / månad för ett år (12 månader), men via våra knappar får du det väldigt låga priset på €3,50 / månad och 6 månader extra på köpet!

Vanligt pris: €4,99 per månad

Ditt pris: €3,50 per månad

cyberghost vpn

Just nu från €2,75 per månad

Beställ nu