Var kan man se Blue Bloods i Sverige?

Netflix USA via VPN!

Blue Bloods är serien där Tom Selleck spelar Frank Reagan, poliskommissionären i New York och patriark av Reagan-klanen, en multigenerational familj av poliser. Franks äldsta son är Danny, en erfaren detektiv och krigsveteran, som ibland använder tvivelaktiga taktik för att lösa sina fall. Hans dotter Erin, den ensamstående kvinnan, är en assisterande distriktsadvokat.
 
Nyexaminerad från Harvard Law är Jamie, den yngsta medlemmen och ”gyllene pojken” i familjen. Jamie gav upp en lukrativ framtid som advokat för att fortsätta familjens tradition i polisarbete och uppmanas att delta i en hemlig utredning som inte ens hans far inte vet om. Amerikanska Netflix har alla avsnitt!
 
Allt som behövs är ett Netflix-konto och en VPN-anslutning

Blue Bloods Netflix

Bäst VPN för Netflix US

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!
nordvpn

Upp till 75% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Till Erbjudande!Till Erbjudande!

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Vad handlar Blue Bloods om?

Blue Bloods följer Francis Xavier ”Frank” Reagan, som är poliskommissarie i New York City. Franks äldsta son Danny är en NYPD-detektiv, hans yngste son Jamie är en NYPD-polis (senare sergeant) och hans dotter Erin är en assisterande distriktsadvokat. Franks näst äldsta son Joe mördades av en smutsig polis i tulllinjen i händelser som utspelar sig innan serien, då Frank var involverad i en FBI-undersökning av en grupp korrupta NYPD-poliser som kallades Blå Tempelriddarna.

Franks far Henry är en före detta NYPD-polis, som steg till poliskommissarie. Varje familjemedlem representerar en annan aspekt av polisarbetet eller den juridiska processen: Frank som kommissionären, Danny som detektiv, Jamie som gatupolisen och Erin som åklagare. Varje persons historia kan ibland korsas med en annan, men samtidigt följer också serien även professionella och personliga relationer med deras respektive partners och kollegor.

En spännande del av serien är söndagsmiddagen hemma hos Frank varje vecka. Fyra generationer samlas här för att äta och diskutera sin vecka. Regeln är att ingen får ta sin första tugga förrän varje familjemedlem är närvarande och middagsbönen är sagd.

Diskussionen om veckans händelser uppträder då, ofta med vuxnas nuvarande arbetsfall, och kontroverser därifrån diskuteras ofta och hävdas av hela familjen. Barnbarnen har frågor som vuxna svarar ibland för att humorisera dem, ibland för att ge sina synpunkter. Ibland blir dialogen uppvärmd och känslomässigt laddad, men familjen förblir alltid kärleksfull och förenad trots de skillnader som de stöter på. Söndagsmiddagen har varit en familjetradition i mer än ett sekel och är välkänd bland deras vänner och grannar.

Hur kan man se Blue Bloods i Sverige?

Så kan du se amerikanska Netflix i Sverige via VPN:

Till NordVPN

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

Beställ NordVPN nu!

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en server i USA

4. Netflix & Chill!


Anslut till NordVPN USA

Välj bland över 60 olika länder


Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Netflix USA i Sverige!

Rekommenderade VPN-tjänster

nordvpn

Bäst VPN i test!

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 6000+ servrar i 60 länder.

+ Streama innehåll från hela världen

surfshark vpn

Snabb & säker

3200+ serverplatser i 65+ länder
Obegränsat antal enheter & användare
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1

cyberghost vpn

Flest serverplatser

11500+ serverplatser i 100 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

 

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en Blue Bloods stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och streama på.

Nyheter från Netflix