Se Blue Bloods via amerikanska Netflix

Blue Bloods är serien där Tom Selleck spelar Frank Reagan, poliskommissionären i New York och patriark av Reagan-klanen, en multigenerational familj av poliser. Franks äldsta son är Danny, en erfaren detektiv och krigsveteran, som ibland använder tvivelaktiga taktik för att lösa sina fall. Hans dotter Erin, den ensamstående kvinnan, är en assisterande distriktsadvokat.
 
Nyexaminerad från Harvard Law är Jamie, den yngsta medlemmen och ”gyllene pojken” i familjen. Jamie gav upp en lukrativ framtid som advokat för att fortsätta familjens tradition i polisarbete och uppmanas att delta i en hemlig utredning som inte ens hans far inte vet om. Amerikanska Netflix har alla avsnitt!

Allt som behövs är ett Netflix-konto och en VPN-anslutning

 

Blue Bloods Netflix


Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för Netflix US

surfshark vpn

Från €2.06 / månad

Beställ nu!Beställ nu!

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Handlingen i Blue Bloods

Blue Bloods följer Francis Xavier ”Frank” Reagan, som är poliskommissarie i New York City. Franks äldsta son Danny är en NYPD-detektiv, hans yngste son Jamie är en NYPD-polis (senare sergeant) och hans dotter Erin är en assisterande distriktsadvokat. Franks näst äldsta son Joe mördades av en smutsig polis i tulllinjen i händelser som utspelar sig innan serien, då Frank var involverad i en FBI-undersökning av en grupp korrupta NYPD-poliser som kallades Blå Tempelriddarna.

Franks far Henry är en före detta NYPD-polis, som steg till poliskommissarie. Varje familjemedlem representerar en annan aspekt av polisarbetet eller den juridiska processen: Frank som kommissionären, Danny som detektiv, Jamie som gatupolisen och Erin som åklagare. Varje persons historia kan ibland korsas med en annan, men samtidigt följer också serien även professionella och personliga relationer med deras respektive partners och kollegor.

En spännande del av serien är söndagsmiddagen hemma hos Frank varje vecka. Fyra generationer samlas här för att äta och diskutera sin vecka. Regeln är att ingen får ta sin första tugga förrän varje familjemedlem är närvarande och middagsbönen är sagd.

Diskussionen om veckans händelser uppträder då, ofta med vuxnas nuvarande arbetsfall, och kontroverser därifrån diskuteras ofta och hävdas av hela familjen. Barnbarnen har frågor som vuxna svarar ibland för att humorisera dem, ibland för att ge sina synpunkter. Ibland blir dialogen uppvärmd och känslomässigt laddad, men familjen förblir alltid kärleksfull och förenad trots de skillnader som de stöter på. Söndagsmiddagen har varit en familjetradition i mer än ett sekel och är välkänd bland deras vänner och grannar.

CyberGhost VPN
Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

 

Så kan du se amerikanska Netflix med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Beställ en prenumeration från CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

Här är några av fördelarna med CyberGhost VPN:

Högsta möjliga hastigheten
Obegränsad bandbredd och trafik
Över 3000 servrar över hela världen
256-bitars kryptering och anonym IP

VPN-Sverige sköter förhandlingen

När du beställer CyberGhost VPN via oss så får du en bättre deal. I vanliga fall betalar du $4,99 / månad för ett år (12 månader), men via våra knappar får du det väldigt låga priset på €3,50 / månad och 6 månader extra på köpet!

Vanligt pris: €4,99 per månad

Ditt pris: €3,50 per månad

cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!Beställ nu!

Counter