Se Hawaii Five-0 via amerikanska Netflix

Hawaii Five-0 var en TV-serie på 60-talet, som återskapades i modern tappning 2010. Serien handlar om att en före detta Navy Seal vid namn Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) återvänder till Oahu, Hawaii för att hitta sin faders mördare. Guvernören av Hawaii ger honom chansen att driva sin egen specialstyrka (Five-0) och som partner väljer han Detektiv-Sergeant Danny ”Danno” Williams (Scott Caan). Specialstyrkan får i princip fria händer och är utan restriktioner, medan de utreder brott från terrorism till rån och kidnappning. Se alla avsnitt på US Netflix!

Allt som behövs är ett Netflix-konto och en VPN-anslutning

 

Hawaii Five-0 Netflix


Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för Netflix US

surfshark vpn

Från €2.06 / månad

Beställ nu!Beställ nu!

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Handlingen i Hawaii Five-0

Efter att hans far mördats beslutar sig Lieutenant Commander Steven J. McGarrett att återvända hem till Oahu för att hitta och fånga mördaren. Guvernören ger honom möjlighet att skapa och driva en ny arbetsgrupp där han kan fatta sina egna beslut. Han sätter ihop sitt team och får fria händer för att stoppa organiserad brottslighet, hemliga agenter och mördare, medan han leder sin elitstyrka – som enbart svarar till guvernören.

Serien är en modernisering av originalserien, som sändes på CBS mellan 1968-1980 och var baserad på en riktig insatsstyrka som sammanställdes under martial law på 1940-talet. Bilen som användes i originalet kan även ses i den nya versionen av serien, där den sägs ha tillhört Stevens far. Vanligtvis handlar varje avsnitt om ett nytt fall som teamet måste lösa.

Surfshark VPN
Av alla tjänster vi har testat är Surfshark VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US.

 

Så kan du se amerikanska Netflix med VPN:

Surfshark VPN

1. Tryck här och beställ Surfshark

Beställ SurfsharkBeställ Surfshark

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en VPN-server i USA

4. Netflix & Chill!

Surfshark VPN för USA
Counter