Se Hawaii Five-0 via amerikanska Netflix

Hawaii Five-0 var en TV-serie på 60-talet, som återskapades i modern tappning 2010. Serien handlar om att en före detta Navy Seal vid namn Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) återvänder till Oahu, Hawaii för att hitta sin faders mördare. Guvernören av Hawaii ger honom chansen att driva sin egen specialstyrka (Five-0) och som partner väljer han Detektiv-Sergeant Danny ”Danno” Williams (Scott Caan). Specialstyrkan får i princip fria händer och är utan restriktioner, medan de utreder brott från terrorism till rån och kidnappning. Se alla avsnitt på US Netflix!

Allt som behövs är ett Netflix-konto och en VPN-anslutning

 

Hawaii Five-0 Netflix


Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för Netflix US

nordvpn

Upp till 63% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Till Erbjudande!Till Erbjudande!
 
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Handlingen i Hawaii Five-0

Efter att hans far mördats beslutar sig Lieutenant Commander Steven J. McGarrett att återvända hem till Oahu för att hitta och fånga mördaren. Guvernören ger honom möjlighet att skapa och driva en ny arbetsgrupp där han kan fatta sina egna beslut. Han sätter ihop sitt team och får fria händer för att stoppa organiserad brottslighet, hemliga agenter och mördare, medan han leder sin elitstyrka – som enbart svarar till guvernören.

Serien är en modernisering av originalserien, som sändes på CBS mellan 1968-1980 och var baserad på en riktig insatsstyrka som sammanställdes under martial law på 1940-talet. Bilen som användes i originalet kan även ses i den nya versionen av serien, där den sägs ha tillhört Stevens far. Vanligtvis handlar varje avsnitt om ett nytt fall som teamet måste lösa.

Så kan du se amerikanska Netflix via VPN:

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en server i USA

4. Netflix & Chill!

NordVPN

Beställ NordVPN nu!


Anslut till NordVPN

Välj bland över 60 olika länder


Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Netflix USA i Sverige!