Se Hawaii Five-0 via amerikanska Netflix

Hawaii Five-0 var en TV-serie på 60-talet, som återskapades i modern tappning 2010. Serien handlar om att en före detta Navy Seal vid namn Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) återvänder till Oahu, Hawaii för att hitta sin faders mördare. Guvernören av Hawaii ger honom chansen att driva sin egen specialstyrka (Five-0) och som partner väljer han Detektiv-Sergeant Danny ”Danno” Williams (Scott Caan). Specialstyrkan får i princip fria händer och är utan restriktioner, medan de utreder brott från terrorism till rån och kidnappning. Se alla avsnitt på US Netflix!

Allt som behövs är ett Netflix-konto och en VPN-anslutning

 

Hawaii Five-0 Netflix


Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för amerikanska Netflix

cyberghost vpn

Flest serverplatser

5900+ serverplatser i 89 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Se landsblockerat innehåll från Sverige
Få tillgång till amerikanska Netflix!

Handlingen i Hawaii Five-0

Efter att hans far mördats beslutar sig Lieutenant Commander Steven J. McGarrett att återvända hem till Oahu för att hitta och fånga mördaren. Guvernören ger honom möjlighet att skapa och driva en ny arbetsgrupp där han kan fatta sina egna beslut. Han sätter ihop sitt team och får fria händer för att stoppa organiserad brottslighet, hemliga agenter och mördare, medan han leder sin elitstyrka – som enbart svarar till guvernören.

Serien är en modernisering av originalserien, som sändes på CBS mellan 1968-1980 och var baserad på en riktig insatsstyrka som sammanställdes under martial law på 1940-talet. Bilen som användes i originalet kan även ses i den nya versionen av serien, där den sägs ha tillhört Stevens far. Vanligtvis handlar varje avsnitt om ett nytt fall som teamet måste lösa.

CyberGhost VPN
Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

 

Så kan du se amerikanska Netflix med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Beställ en prenumeration från CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

Här är några av fördelarna med CyberGhost VPN:

Högsta möjliga hastigheten
Obegränsad bandbredd och trafik
Över 3000 servrar över hela världen
256-bitars kryptering och anonym IP

VPN-Sverige sköter förhandlingen

När du beställer CyberGhost VPN via oss så får du en bättre deal. I vanliga fall betalar du $4,99 / månad för ett år (12 månader), men via våra knappar får du det väldigt låga priset på €3,50 / månad och 6 månader extra på köpet!

Vanligt pris: €4,99 per månad

Ditt pris: €3,50 per månad

cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!Beställ nu!

Counter