Se Supergirl via amerikanska Netflix

Supergirl går inte att se på Svenska Netflix, eftersom de inte har visningsrättigheterna i Sverige, men alla säsonger finns på Netflix US. Om du redan har Netflix så kan en VPN-tjänst ge dig tillgång till det fullständiga utbudet av US Netflix, genom att helt enkelt ansluta till en server i USA, sedan kan du streama Supergirl i Sverige!

Supergirl Netflix

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för Netflix US

surfshark vpn

Från €2.06 / månad

Beställ nu!Beställ nu!

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Om Supergirl

Supergirl handlar om hur ”Stålflickan” Kara Zor-El (Melissa Benoist) kommer till jorden, växer upp och blir till superhjälten Supergirl. Serien är baserad på serietidningen Supergirl och karaktären är en kvinnlig motsvarighet till Stålmannen och dessutom är hon hans kusin från planeten Krypton. Premiären var 2015 och serien är fortfarande i produktionm, med den femte säsongens premiär i Oktober 2019.
 
Kara Zor-El skickades till Jorden från Krypton som 13-åring av hennes föräldrar Zor-El och Alura. Krypton exploderade och Karas föräldrar skickade henne till jorden i ett rymdskepp, för att följa och skydda hennes spädbarnskusin Kal-El, men hennes rymdskepp slogs ur banan och tvingades in i Phantom Zone, där det stannade i 24 år. När rymdskeppet väl landar på jorden har Kal-El vuxit upp och blivit Superman (Stålmannen). Serien börjar elva år senare, när den nu 24-åriga Kara lär sig att behärska sina krafter och har antagit aliaset ”Supergirl”.
Streama Supergirl i Sverige
Supergirl började som serietidning, nu kan du streama TV-serien!

 
Under den första säsongen tvingas Kara avslöja sina makter och blir National Citys beskyddare. Kara upptäcker att hundratals av de brottslingar som hennes mor fängslade gömmer sig på jorden, inklusive hennes moster Astra och Astras make Non. Kara arbetar tillsammans med sin adoptivsyster Alex Danvers för att bekämpa dessa brottslingar, tillsammans med Green Martian J’onn J’onzz, hennes kusins ​​vän James Olsen och teknikgeniet Winn Schott.
 
Under den andra säsongen behandlar Kara och hennes allierade fejder mellan jordens ursprungsbefolkning och utomjordiska samhällen, samt undersöker den skuggiga organisationen Project Cadmus, som leds av Lillian Luthor, Lex Luthors mor. Samtidigt blir Kara vän med Lillians styvdotter Lena Luthor, den nya VD:n för LuthorCorp. Hon kämpar även med romantiska känslor för jordens senaste ankomst, Mon-El, en överlevande från Kryptons grannplanet Daxam, vars föräldrar vill återta honom. Vill du veta vad som händer sen? Se serien istället för att läsa här!
 

Streama Supergirl i Sverige

Om du vill se Supergirl bekämpa brottslingar utan HBO Nordic så behöver du Netflix och en VPN-tjänst. Tjänsten låter dig skapa en krypterad VPN-tunnel till en särskild server i USA, vilket gör din internetanslutning säker och ger dig en amerikansk IP-adress, så att du kommer åt amerikanska Netflix. Sedan är det bara att börja streama Supergirl i Sverige!

Surfshark VPN
Av alla tjänster vi har testat är Surfshark VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US.

 

Så kan du se amerikanska Netflix med VPN:

Surfshark VPN

1. Tryck här och beställ Surfshark

Beställ SurfsharkBeställ Surfshark

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en VPN-server i USA

4. Netflix & Chill!

Surfshark VPN för USA

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en Supergirl stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och streama Supergirl!
Counter