Var kan man se Supergirl i Sverige?

Netflix USA via VPN!

Supergirl går inte att se på Svenska Netflix, eftersom de inte har visningsrättigheterna i Sverige, men alla säsonger finns på Netflix US. Om du redan har Netflix så kan en VPN-tjänst ge dig tillgång till det fullständiga utbudet av US Netflix, genom att helt enkelt ansluta till en server i USA, sedan kan du streama Supergirl i Sverige!

Supergirl Netflix

Bäst VPN för Netflix US

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!
nordvpn

Upp till 75% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Till Erbjudande!Till Erbjudande!
 
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Om Supergirl

Supergirl handlar om hur ”Stålflickan” Kara Zor-El (Melissa Benoist) kommer till jorden, växer upp och blir till superhjälten Supergirl. Serien är baserad på serietidningen Supergirl och karaktären är en kvinnlig motsvarighet till Stålmannen och dessutom är hon hans kusin från planeten Krypton. Premiären var 2015 och serien är fortfarande i produktionm, med den femte säsongens premiär i Oktober 2019.
 
Kara Zor-El skickades till Jorden från Krypton som 13-åring av hennes föräldrar Zor-El och Alura. Krypton exploderade och Karas föräldrar skickade henne till jorden i ett rymdskepp, för att följa och skydda hennes spädbarnskusin Kal-El, men hennes rymdskepp slogs ur banan och tvingades in i Phantom Zone, där det stannade i 24 år. När rymdskeppet väl landar på jorden har Kal-El vuxit upp och blivit Superman (Stålmannen). Serien börjar elva år senare, när den nu 24-åriga Kara lär sig att behärska sina krafter och har antagit aliaset ”Supergirl”.
Streama Supergirl i Sverige
Supergirl började som serietidning, nu kan du streama TV-serien!

 
Under den första säsongen tvingas Kara avslöja sina makter och blir National Citys beskyddare. Kara upptäcker att hundratals av de brottslingar som hennes mor fängslade gömmer sig på jorden, inklusive hennes moster Astra och Astras make Non. Kara arbetar tillsammans med sin adoptivsyster Alex Danvers för att bekämpa dessa brottslingar, tillsammans med Green Martian J’onn J’onzz, hennes kusins ​​vän James Olsen och teknikgeniet Winn Schott.
 
Under den andra säsongen behandlar Kara och hennes allierade fejder mellan jordens ursprungsbefolkning och utomjordiska samhällen, samt undersöker den skuggiga organisationen Project Cadmus, som leds av Lillian Luthor, Lex Luthors mor. Samtidigt blir Kara vän med Lillians styvdotter Lena Luthor, den nya VD:n för LuthorCorp. Hon kämpar även med romantiska känslor för jordens senaste ankomst, Mon-El, en överlevande från Kryptons grannplanet Daxam, vars föräldrar vill återta honom. Vill du veta vad som händer sen? Se serien istället för att läsa här!
 

Streama Supergirl i Sverige

Om du vill se Supergirl bekämpa brottslingar utan HBO Nordic så behöver du Netflix och en VPN-tjänst. Tjänsten låter dig skapa en krypterad VPN-tunnel till en särskild server i USA, vilket gör din internetanslutning säker och ger dig en amerikansk IP-adress, så att du kommer åt amerikanska Netflix. Sedan är det bara att börja streama Supergirl i Sverige!

Hur kan man se Supergirl i Sverige?

Så kan du se amerikanska Netflix i Sverige via VPN:

Till NordVPN

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

Beställ NordVPN nu!

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en server i USA

4. Netflix & Chill!


Anslut till NordVPN USA

Välj bland över 60 olika länder


Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Netflix USA i Sverige!

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en Supergirl stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och streama Supergirl!