Se Fawlty Towers via amerikanska Netflix

Vill du se Fawlty Towers igen? Nu kan du se alla avsnitt via Netflix USA! Allt som behövs är ett Netflix-konto och en VPN-tjänst, så kan du ansluta till en amerikansk server som stöder Netflix och börja titta på en gång. Vi har testat massvis av VPN-tjänster för att du ska kunna få den bästa direkt!

 

Just nu har Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 900 TV-serier, men Amerikanska Netflix har över 4000 filmer och 1600 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2300 extra filmer och serier att binge-titta på!

Fawlty Towers Netflix


Bäst VPN för amerikanska Netflix

cyberghost vpn

Bäst i test

Den bästa VPN-tjänsten. Passar alla användningsområden. Fungerar med all streaming, sport, Netflix US, Torrents och Play-kanaler.
+ Billiga månadskontrakt
+ Den bästa mobilappen!

Fawlty Towers

Fawlty Towers (Pang i Bygget) är en klassisk, brittisk TV-serie från 1975. Serien utspelar sig i Fawlty Towers, ett fiktivt hotell i kuststaden Torquay på ”Engelska Rivieran”. Handlingen kretser kring den spända, oförskämda ägaren Basil Fawlty (John Cleese), hans bossiga fru Sybil (Prunella Scales), det förnuftiga hembiträdet Polly (Connie Booth), som ofta är fredsmäklaren och röstens orsak, samt den ouppskattade spanska servitören Manuel (Andrew Sachs). Basil och gänget gör sitt bästa att driva hotellet i alla dess ovanliga situationer, samt med en rad krävande och excentriska gäster och handelsmän. Oftast går det åt skogen.

Idén till serien kom från att John Cleese och resten av Monty Python-gänget bodde på ett hotell i Torquay medan de filmade i närheten. Cleese fascinerades av ägaren Donald Sinclair, som han beskrev som den mest oförskämda mannen han någonsin har mött. Lyckligtvis ledde det till en av de roligaste TV-serierna någonsin – och nu kan du se den igen på Amerikanska Netflix – om du tar hjälp av en VPN.

 

CyberGhost VPN
Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

Så kan du se amerikanska Netflix med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Beställ en prenumeration från CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix”

4. Netflix & Chill!

CyberGhost Netflix USA

VPN-Sverige sköter förhandlingen

När du beställer CyberGhost VPN via oss så får du en bättre deal. I vanliga fall betalar du $4,99 / månad för ett år (12 månader), men via våra knappar får du det väldigt låga priset på €3,50 / månad och 6 månader extra på köpet!

Vanligt pris: €4,99 per månad

Ditt pris: €3,50 per månad

cyberghost vpn

Just nu från €2,75 per månad

Beställ nu