Se Fawlty Towers via amerikanska Netflix

Vill du se Fawlty Towers (Pang i Bygget) igen? Nu kan du se alla avsnitt via Netflix UK! Allt som behövs är ett Netflix-konto och en VPN-tjänst, så kan du ansluta till en brittisk server som stöder Netflix och börja titta på Fawlty Towers på en gång. Vi har testat massvis av VPN-tjänster för att du ska kunna få den bästa direkt!


Fawlty Towers Netflix

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

Den bästa VPN-tjänsten för Netflix UK

 
cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Beställ nu!Beställ nu!
 

45 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!

CyberGhost VPN 45 dagars returrätt

Så ser du Netflix UK med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Registrera dig hos CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Anslut till en server i Storbritannien

4. Netflix & Chill!

Netflix UK via Brittisk VPN-server
Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Pang i Bygget i Sverige!

Se Fawlty Towers stream i Sverige

Fawlty Towers

Fawlty Towers (Pang i Bygget) är en klassisk, brittisk TV-serie från 1975. Serien utspelar sig i Fawlty Towers, ett fiktivt hotell i kuststaden Torquay på ”Engelska Rivieran”. Handlingen kretser kring den spända, oförskämda ägaren Basil Fawlty (John Cleese), hans bossiga fru Sybil (Prunella Scales), det förnuftiga hembiträdet Polly (Connie Booth), som ofta är fredsmäklaren och röstens orsak, samt den ouppskattade spanska servitören Manuel (Andrew Sachs).

Basil och gänget gör sitt bästa att driva hotellet i alla dess ovanliga situationer, samt med en rad krävande och excentriska gäster och handelsmän. Oftast går det åt skogen. Idén till serien kom från att John Cleese och resten av Monty Python-gänget bodde på ett hotell i Torquay medan de filmade i närheten. Cleese fascinerades av ägaren Donald Sinclair, som han beskrev som den mest oförskämda mannen han någonsin har mött.

Lyckligtvis ledde det till en av de roligaste TV-serierna någonsin – och nu kan du se den igen på Brittiska Netflix – om du tar hjälp av en VPN.

Streama Fawlty Towers (Pang i Bygget) i Sverige

Hur gör man för att se en stream av Fawlty Towers (Pang i Bygget) i Sverige? Enkelt! En VPN-tjänst skapar en säker, krypterad anslutning till en server på en annan plats. Det ger dig en IP-adress från den platsen, samt döljer informationen du skickar och tar emot. Genom att välja en server i Storbritannien får du åtkomst till allt innehåll som är låst till landet, vilket bland annat innebär att du kan streama Fawlty Towers i Sverige från brittiska Netflix!

CyberGhost VPN

Av alla tjänster vi har testat är CyberGhost VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix UK. CyberGhost har till och med ett inbyggt läge för att streama innehåll från andra länder, där det bara är att klicka på Netflix och börja titta!

 

cyberghost vpn

Flest serverplatser

5900+ serverplatser i 89 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

 

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en Fawlty Towers (Pang i Bygget) stream på Netflix UK från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en brittisk server och streama på.
Counter