Cyber Monday

reaVPN med Cyber Monday-erbjudanden!

Cyber Monday är här! Den näst största shopping-dagen på året efter Black Friday erbjuder massvis av rabatter på VPN-tjänster. Här listar vi alla erbjudanden som har förlängts till Cyber Monday!

Cyber Monday

ZenMate VPN

ZenMate VPN

Black Friday-erbjudande

ZenMate VPN erbjuder 82% Black Friday-rabatt på ett års prenumeration. Priset är 1,75€ / månad, vilket bara är 21€ / år.

Om du väljer tre års prenumeration så får du 84% rabatt och betalar så lite som 1,64€ / månad!

Till erbjudande!Till erbjudande!

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

Black Friday-erbjudande

CyberGhost VPN erbjuder 80% Black Friday-rabatt. Du får din 36 månaders beställning för 2,45€ / månad eller 88€ / 36 månader.

Till erbjudande!Till erbjudande!

NordVPN

NordVPN

Black Friday-erbjudande

NordVPN erbjuder 83% Black Friday-rabatt. Beställ 36 månaders prenumeration, så får du tre månader extra på köpet. Priset är 3,17€ / månad eller 114,33€ / 39 månader (142,91€ om du väljer svensk moms).

Till erbjudande!Till erbjudande!

Dessutom får du 3 år av NordLocker på köpet, som låter dig dela filer säkert med kryptering och lagring i molnet.


ExpressVPN

ExpressVPN

Black Friday-erbjudande

ExpressVPN erbjuder 49% Black Friday-rabatt. Beställ 12 månaders abbonnemang och få ytterligare 3 månader på köpet! Priset är 6,67€ / månad eller 99,95€ / 15 månader.

Till erbjudande!Till erbjudande!

Freedome VPN

F-Secure Freedome VPN

Black Friday-erbjudande

F-Secure erbjuder 50% Black Friday-rabatt på Freedome VPN och på paketet Total Security (inkl. VPN) med rabattkod: BLACKWEEK

Till erbjudande!Till erbjudande!

SaferVPN

SaferVPN

Black Friday-erbjudande

SaferVPN erbjuder upp till 84% Black Friday-rabatt. Du får 12 månaders prenumeration för 39,99€ (3,25€ / månad) eller ett 3-årigt abonnemang för 89,99€ (2,5€ / månad).

Till erbjudande!Till erbjudande!

Vad är Cyber Monday?

Nedan hittar du information om var Cyber Monday kommer från och lite historia.

Cyber Monday är en rabattdag som infaller på måndagen efter Black Friday. Cyber Monday utvecklades av Ellen Davis och Scott Siverman som en motsvarighet till Black Friday för online-butiker. Davis är chefstrateg för National Retail Federation (NRF), den största säljföreningen i världen. Cyber Monday blev snabbt årets största online-försäljningsdag. Det är också en sällsynt dag på året då mindre onlinebutiker har en verklig chans att tävla med storbutikernas försäljning och därför firas på nästan alla kontinenter. Det fungerar också som början på online-shoppingsäsongen till jul.

Cyber Monday 2019 infaller den 2 december 2019. Eftersom den avslutar Black Friday-helgen kommer många butiker att göra det sista rycket i shoppingjippot, varigenom man kan hitta årets bästa erbjudanden, särskilt för produkter som inte har sålts under Black Friday. Det är en bra idé för webbsurfare att handla online idag, för imorgon kommer rabatterna officiellt att avslutas och nästa Black Friday + Cyber Monday är ett helt år bort!

Cyber Mpnday-erbjudanden marknadsförs sällan i förväg, så det är en bra idé att titta tidigt på söndag kväll för att hitta de bästa erbjudandena. De mest populära traditionella rabattkategorierna är för turism (flygbiljetter, boende- och resepaket), mode, onlineunderhållning (streamingtjänster) och hemelektronik (TV-apparater, TV-spel och konsoler, telefoner och datorer).

Missa inte årets Cyber Monday-erbjudanden och var i tidig trafiken!

Fler nyheter

Relevanta nyheter