Se Rick & Morty säsong 4 gratis online via VPN!

Rick & Morty säsong 4 är äntligen här!

– och du kan streama avsnitten gratis!

Fans av Rick & Morty vet att väntan mellan säsongerna kan vara lång, men nu är fjärde säsongen av Rick and Morty igång.
 
I Sverige kan vi se Rick & Morty på Netflix, men där finns endast de tidigare säsongerna (1-3). I USA sänds Rick & Morty på TV-kanalen Adult Swim, som dessutom lägger upp alla avsnitt gratis på nätet – och du kan också se Rick & Morty säsong 4 online!
 
Allt som behövs är en VPN-anslutning

 
En VPN-tjänst låter dig ansluta till internet via en extern VPN-server, till exempel i USA, vilket ger dig en amerikansk IP-adress och låter dig se på streaming-tjänster från USA. Avsnitt från den senaste säsongen finns tillgängliga på Adult Swims webbplats, inklusive från Sverige, så länge du har en VPN av hög kvalitet!

Trailer för Rick & Morty säsong 4

Rekommenderad VPN-tjänst

cyberghost vpn

Just nu från €2,03 per månad

Till Erbjudande!Till Erbjudande!

Så gör du för att streama Rick & Morty säsong 4

1. Skaffa en VPN-tjänst!

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en lämplig server (i USA)

4. Gå till AdultSwim.com och se på Rick & Morty!

Se Rick & Morty på nätet
Den animerade serien Rick & Morty har visats i tre säsonger och det första avsnittet av säsong 4 hade premiär den 10 november 2019 på Adult Swim. Serien började som en parodi på filmerna Back to the Future och kombinerar vuxenorienterad humor med science fiction. Serien har berömts under hela sin sändningstid för dess originalitet och bra manus.

Se Rick & Morty säsong 4 nu!

Serien handlar om familjen Smith, som bor i Seattle, men särskilt om två familjemedlemmar, Rick och Morty. Rick är Mortys farfar, en excentrisk och galen forskare som lyckas dra med sitt barnbarn på sina galna multidimensionella äventyr. Serien har nyligen signerats för 70 nya avsnitt och eftersom säsong 4 kommer att innehålla 10 avsnitt kan vi vara säkra på att fans av serien kommer att ha många fler säsonger att titta på!

Rekommenderad VPN-tjänst

zenmate vpn

från €2,22 / månad

Till Erbjudande!Till Erbjudande!

Vad är VPN?

Mer om streaming via VPN…

Relevanta nyheter