Se Super Bowl LIII live

SUPER BOWL LIII är här!

Världens största årliga sportevenemang är tillbaka! Amerikansk fotbolls 53:e final – NFL Super Bowl LIII – spelas söndagen den 3 februari och sändningarna börjar klockan 22:30. Försvarande mästarna New England Patriots möter Los Angeles Rams och hypen är i topp! Svenska sportälskare lär vara glada, eftersom eventet kan ses live i TV3 (samt i Viaplay).

Tyvärr är det omöjligt för svenskar utomlands att se den svenska sändingen utan en VPN-anslutning, på grund av landets begränsningar för sändningen! Med en VPN kan du dock titta på Super Bowl LIII gratis på tre olika sätt, som alla är 100% lagliga. I den här artikeln kommer vi kortfattat att beskriva tre sätt att njuta av Super Bowl 2019 online, oavsett enhet. Vi rekommenderar CyberGhost VPN:

cyberghost vpn

Just nu från €2,64 per månad

Prova nu!Prova nu!

1. Viaplay

Gratis | Svenska kommentatorer (Hamish Mabon och Stefan Björkman) | Live, HD

I Sverige är det Viaplay som har rättigheterna för Superbowl. De sänder hela eventet live i Viaplay och TV3. Om du är utomlands måste du dock använda en VPN-anslutning för att kunna se eventet.

  1. Installera eller öppna CyberGhost VPN
  2. Anslut till en server i Sverige och få en svensk IP-adress
  3. Öppna Viaplay och gå till sidan för Super Bowl
  4. Se den svenska NFL Super Bowl LIII-sändningen live!

OBS! I Finland sänds Super Bowl LIII live och gratis i Viafree istället! Anslut till en server i Finland för att kunna se den finska sändningen från resten av världen. Nackdelen är att du får finska kommentatorer.

Se den finska sändningen av Super Bowl LIII

2. NFL Mobile (Official) och Yahoo Sports Mobile Broadcasts

Gratis | Officiell NFL Super Bowl | Engelska kommentatorer | Live, HD

Det amerikanska Verizon Network presenterar också Super Bowl gratis live online. Tyvärr finns det en hake: sändningen kan bara ses på mobila enheter (tablet eller smartphone) och endast ifrån USA. För att titta på den officiella NFL-streamen av Super Bowl kan du följa våra instruktioner:

  1. Installera eller öppna CyberGhost VPN på din mobila enhet
  2. Anslut till en server i USA och få en amerikansk IP
  3. Installera den kostnadsfria NFL Mobile, eller Yahoo Sports-appen
  4. Njut av den officiella NFL Super Bowl LIII-sändningen live!

Fungerar på både iOS (iPhone/iPad) och Android!

3. BBC

Gratis | Engelska kommentatorer | Live

Den brittiska BBC One Channel visar också Super Bowl gratis och live online. För att se måste du ansluta till en VPN-server i Storbritannien. Sändningen kan streamas från tre olika TV-tjänster: TVPlayer, TVCatchup och BBC iPlayer. Från dessa tjänster väljer du att titta på kanalen BBC One, så är du redo! Den enda nackdelen med den brittiska sändningen är att den inte innehåller den legendariska halvtidsshowen eller de världskända reklamfilmerna, men matchen presenteras i sin helhet.

TVPlayer BBC One (kräver registrering)

TVCatchup BBC One

BBC iPlayer

Ladda ner CyberGhost VPN och se på Super Bowl LIII med oss! VPN-Sverige önskar en trevlig helg och roliga sportmoment för alla sina läsare!

Relevanta nyheter