Se Dragon’s Den med VPN

Dragon’s Den går att se gratis online via VPN! Den populära TV-serien Dragon’s Den, där entreprenörer presenterar sina företagsidéer för framgångsrika investerare, går att streama direkt från nätverkets webbplats om du är i Kanada, men det går även att titta på Dragon’s Den i Sverige…

Allt som behövs är en VPN-anslutning

Se Dragon's Den med VPN

Bäst VPN för Dragon’s Den

nordvpn

Upp till 68% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Till Erbjudande!Till Erbjudande!
 
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!
Streama Dragon’s Den från Sverige!

Om Dragon’s Den

Dragon’s Den är en verklighetsbaserad TV-serie som ursprungligen kommer från Japan och har sedan blivit anpassad till olika länder runt om i världen, inklusive Storbritannien, Kanada och USA. Serien följer ett enkelt koncept där entreprenörer presenterar sina affärsidéer inför en panel av investerare som kallas ”drakar” eller ”hajar”, beroende på landet.

Under presentationen av idén, som vanligtvis tar mellan tre och fem minuter, får entreprenören presentera sitt företag, dess produkter eller tjänster, marknadspotential och finansiella förväntningar. Drakarna ställer sedan frågor och ger feedback om idén och försöker bedöma dess potential. Om en drake är intresserad av idén kan de välja att ge ett erbjudande om att investera i företaget i utbyte mot en andel av ägande eller förväntade vinster.

En av de mest spännande aspekterna av serien är att det finns ingen garanti för entreprenörerna att få en investering, och vissa kan ibland gå därifrån tomhänta. Men för dem som lyckas att imponera på drakarna och säkra en investering kan serien vara en startskott för att ta sin affärsidé till nästa nivå.

Dragon’s Den har blivit en populär tv-serie runt om i världen och har också inspirerat andra liknande serier, såsom Shark Tank i USA och Le lion’s den i Frankrike.

Du kan streama Dragon’s Den Kanada gratis via CBC’s webbplats om du är i Kanada – eller om du är ansluten till en Kanadensisk VPN-server!

Så ser du Dragon’s Den i Sverige

Med hjälp av en VPN-tjänst kan du se på Dragon’s Den i Sverige (och alla andra länder). En VPN-tunnel gör så att du kan surfa med en amerikansk IP-adress, oavsett var du befinner dig. På så vis kan du se en Dragon’s Den stream i Sverige.

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

Till NordVPN!

2. Ladda hem och installera VPN-appen

3. Välj en 🇨🇦 Kanadensisk VPN-server

4. Se Dragon’s Den på CBC!

📺🌍

Se Dragon's Den i Sverige via VPN
Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Dragon’s Den i Sverige!

NordVPN

NordVPN är en snabb och smart VPN-tjänst som är optimerad för streaming och ständigt jobbar på att öppna upp nya möjligheter. Det finns stöd för att se på Dragon’s Den, plus många andra streamingtjänster och TV-kanaler från USA, Australien, Italien, Ryssland och resten av världen.

nordvpn

Bäst VPN i test!

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 6000+ servrar i 60 länder.

+ Streama innehåll från hela världen

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Så om du vill titta på Dragon’s Den streams finns det inget som stoppar dig!