Se Shark Tank med VPN

Shark Tank går att se gratis online via VPN! Den populära TV-serien Shark Tank, där entreprenörer presenterar sina företagsidéer för framgångsrika investerare, går att streama direkt från nätverkets webbplats om du är i USA, men det går även att titta på Shark Tank i Sverige…

Allt som behövs är en VPN-anslutning

NCIS Netflix

Bäst VPN för Shark Tank

nordvpn

Upp till 75% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Till Erbjudande!Till Erbjudande!
 
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Surfa anonymt och säkert utan landsblockeringar!
Streama Shark Tank från Sverige!

Om Shark Tank

Shark Tank är en amerikansk TV-serie som ursprungligen sändes på ABC från 2009. Programmet är en reality-serie där entreprenörer får chansen att presentera sina affärsidéer för en panel av framgångsrika investerare, som kallas ”Sharks”. Varje avsnitt av Shark Tank visar flera entreprenörer som presenterar sina idéer inför sharks och försöker övertyga dem om att investera i deras företag. Sharks kan välja att investera i en entreprenörs företag genom att erbjuda pengar i utbyte mot en andel i företaget.

”Sharks” i Shark Tank inkluderar några av de mest kända namnen inom affärsvärlden. De främsta hajarna är:

  • Mark Cuban
  • Kevin O’Leary
  • Barbara Corcoran
  • Daymond John
  • Robert Herjavec

Serien har blivit mycket populär och har vunnit flera priser, inklusive en Primetime Emmy för ”Outstanding Structured Reality Program”. Utöver den amerikanska versionen har Shark Tank också sänts i flera andra länder runt om i världen, inklusive Kanada, Australien och Storbritannien. Shark Tank baserades på serien Dragon’s Den

Originalet från USA kan streamas gratis online via ABC’s officiella webbplats, så länge du är i USA – eller om du är ansluten till en amerikansk VPN-server!

Så ser du Shark Tank i Sverige

Med hjälp av en VPN-tjänst kan du se på Shark Tank i Sverige. En VPN-tunnel gör så att du kan surfa med en amerikansk IP-adress, oavsett var du befinner dig. På så vis kan du se en Shark Tank stream i Sverige, precis som om du vore i Sverige.

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

Till NordVPN!

2. Ladda hem och installera VPN-appen

3. Välj en amerikansk VPN-server

4. Se Shark Tank på ABC.com

📺🌍

Se Shark Tank i Sverige via VPN
Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Shark Tank i Sverige!

NordVPN

NordVPN är en snabb och smart VPN-tjänst som är optimerad för streaming och ständigt jobbar på att öppna upp nya möjligheter. Det finns stöd för att se på Shark Tank, plus många andra streamingtjänster och TV-kanaler från USA, Australien, Italien, Ryssland och resten av världen.

nordvpn

Bäst VPN i test!

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 6000+ servrar i 60 länder.

+ Streama innehåll från hela världen

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Så om du vill titta på Shark Tank streams finns det inget som stoppar dig!