Se Wentworth i Sverige via VPN!

Wentworth är en nytolkning av och föregångare till den klassiska australienska TV-serien Kvinnofängelset. Handlingen utspelar sig i det fiktiva fängelset Wentworth. I Sverige har serien visats i TV4 Guld och C More Series, men om du vill se Wentworth på Netflix i Sverige måste du använda den amerikanska versionen…
 
Allt som behövs är Netflix och en VPN-anslutning

 
Streama Wentworth på Netflix US via VPN!


Hur går det till?

Enkelt! En VPN-anslutning börjar i din enhet och leder till en VPN-server på en annan plats. Genom att välja en server i USA får du en amerikansk IP-adress och det ser ut som att du befinner dig i USA. På samma gång är all din internettrafik krypterad i en VPN-tunnel, vilket gör den oläsbar för utomstående. Det innebär att du surfar säkert, anonymt och utan landsblockeringar, vilket bland annat innebär att du kan se Wentworth på Netflix US i Sverige!

Bäst VPN för Netflix US

surfshark vpn

Från €2.06 / månad

Beställ nu!Beställ nu!

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Wentworth i Sverige

Om Wentworth

Wentworth är en australisk dramaserie som hade premiär 2013 och bygger på den klassiska tv-serien Kvinnofängelset, som producerades 1979–1986. Handlingen i de båda serierna utspelar sig i det fiktiva kvinnofängelset Wentworth. Den nyare serien är en föregångare som dock utspelar sig i nutid. Serien har exporterats till över tjugo länder, inklusive Sverige, där den tyvärr bara går att se stundvis och delvis.

Wentworth fokuserar på Bea Smith (som spelas av Danielle Cormack) när hon först hamnar i fängelse efter att ha anklagats för mordförsöket på sin man. Bea separeras från sin dotter och skickas till Wentworth ”tills vidare”, där hon bor i en ”osäker limbo” tills hon döms. Då hon börjar allra längst ner i Wentworths hierarki tvingas Bea att lära sig hur man överlever i fängelse.

Hon hamnar unden vingen på den lesbiska knarklangaren Franky Doyle, som utnyttjar henne för att smuggla crystal meth. Med en sådan start blir det naturligtvis bara mer dramatiskt och kaotiskt allt eftersom serien pågår, med upplopp, knarkhandel, mordförsök och intriger. På samma lång lär vi känna kvinnorna som är inlåsta tillsammans och följer deras personliga utvecklingar.

Wentworth säsong 7 i Sverige

Nu finns det hela sju säsonger av Wentworth, med en åttonde på väg. Om du vill kunna se alla 7 säsonger av Wentworth i Sverige så måste du göra det på Netflix USA via en VPN-tjänst.

Så ser du Netflix USA med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Skapa ett konto hos CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix” (USA)

4. Netflix & Chill!

Netflix USA via Amerikansk VPN-server
Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Wentworth i Sverige!

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se Wentworth på Netflix US? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och börja titta!

Rekommenderade VPN-tjänster

cyberghost vpn

Flest serverplatser

5900+ serverplatser i 89 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

nordvpn

Snabb & säker

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 5200+ servrar i 62 länder.
+ Flest servrar!
+ Inklusive Rysk serverplats!

Se alla VPN-tjänster »

Counter