Se Secret City i Sverige via VPN!

Secret City är en politisk thriller-serie full av intrig och spänning. Under den fredliga fasaden i Australiens huvudstad Canberra finns en hemlig stad med hemliga förhandlingar, samt uppdelade lojaliteter, lögner och opportunism…
 
Se Secret City i Sverige Netflix


Den politiska journalisten Harriet Dunkley tror att hon känner till staden, men när hon tvingar sig närmare sanningen upptäcker hon en stor konspiration… Det som hon finner hotar hennes karriär – och hennes liv – förutom att äventyra friheten för alla i Australien.
 
I sverige finns endast den första säsongens sex avsnitt, men via amerikanska Netflix går det även att se Secret City säsong 2 i Sverige!

 
Allt som behövs är Netflix och en VPN-anslutning

Bäst VPN för Netflix US

surfshark vpn

Från €2.06 / månad

Beställ nu!Beställ nu!

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Secret City season 2

Om Secret City

Secret City är en politisk thriller med höga insatser, i en värld full av hemligheter, lögner, mord och förräderi. TV-serien är baserad på en serie romaner av Chris Uhlmann och Steve Lewis, som heter ”The Marmalade Files”, ”The Mandarin Code” och ”The Shadow Game”. Storyn i Secret City avviker sig från böckerna, men författarna är med och överser TV-manuset.

Den första säsongen av Secret City handlar om hur journalisten Harriet Dunkley (spelad av Anna Torv) upptäcker ett enort nätverk av konspirationer, mitt under den ökande spänningen mellan Kina och USA. Det börjar med att en död kropp spolar upp på stranden och då hon anar ugglor i mossen bestämmer hon sig för att undersöka saken närmare.

Tidningen hon jobbar för tror att hon är galen, polisen vägrar svara på frågor, regeringen säger inte ett knyst och en kontakt hon har i intelligenstjänsten varnar henne från att gräva djupare. Men när hon väl får upp ett spår bestämmer hon sig för att gräva vidare, oavsett var spåret leder. Folk som hon försöker få tag på i relation till storyn försvinner, dör eller är redan döda. Hur djupt går konspirationen? Hur många är inblandade?

I andra säsongen, ”Secret City: Under the Eagle”, fortsätter storyn kort efter första säsongen. Eftersom Australienska Foxtel äger rättigheterna så finns inte den andra säsongen på svenska Netflix (åtminstone inte ännu). Däremot går det att streama säsong 2 av Secret City i Sverige via Amerikanska Netflix! Är du redo att börja titta på Secret City season 2 så är det bara att skaffa en VPN-tjänst!

Så ser du Netflix USA med CyberGhost VPN:

CyberGhost VPN

1. Skapa ett konto hos CyberGhost

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Klicka på ”Unblock Streaming” och välj ”Netflix” (USA)

4. Netflix & Chill!

Netflix USA via Amerikansk VPN-server
Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se Secret City i Sverige!

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se Secret City på Netflix US? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och börja titta!

Rekommenderade VPN-tjänster

cyberghost vpn

Flest serverplatser

5900+ serverplatser i 89 länder
7 enheter/användare per konto
Den bästa mobilappen
Dölj din IP-adress & surfa anonymt
Privat DNS & 256-bitars kryptering
Total integritet utan loggar
Blockera annonser, trackers & malware
Torrents + P2P-fildelning på alla servrar
Se Netflix från 15+ länder
Streama sport och Formel 1
45-dagars pengarna tillbaka-garanti

nordvpn

Snabb & säker

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 5200+ servrar i 62 länder.
+ Flest servrar!
+ Inklusive Rysk serverplats!

Se alla VPN-tjänster »

Counter