Se Peaky Blinders via Netflix US

Peaky Blinders handlar om ett ökänt gäng i Birmingham, som leds av den fruktade Tommy Shelby, som är fast besluten att ta sig upp i världen – kosta vad det kosta vill. Svenska Netflix ligger alltid en säsong bakom amerikanska Netflix, så om du vill se Peaky Blinder säsong 5 just nu måste du ha åtkomst till Netflix i USA.

Allt som behövs är en VPN-anslutning

Peaky Blinders Netflix

 

Just nu har 🇸🇪 Svenska Netflix cirka 2400 filmer och 1000 TV-serier, men 🇺🇸 Netflix USA har över 4000 filmer och 1800 TV-serier. Det är en ökning på 70%, eller 2400 extra filmer och serier att binge-titta på!

Bäst VPN för Netflix US

surfshark vpn

Från €2.06 / månad

Beställ nu!Beställ nu!

30 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Se på amerikanska Netflix i Sverige!

Mer om Peaky Blinders

Året är 1919. Storbritannien är i en blandning av förtvivlan och hedonism efter världskriget. Återvändande soldater, revolutionärer och kriminella gäng kämpar för överlevnad i en nation som är omskakad av ekonomisk omvälvning. Ett av stadens mäktigaste gäng är Peaky Blinders, som drivs av den återvändande krigshjälten Thomas Shelby och hans familj. Men Thomas har större ambitioner än att bara härska över gatorna. När en vapenlåda försvinner ser han en möjlighet att avancera i världen, eftersom brott kan betala – men legitim verksamhet betalar bättre. Inspektör Chester Campbell försöker befria Storbritannien från sin brottslighet och naturligtvis måste han sätta stopp för Thomas.
Surfshark VPN
Av alla tjänster vi har testat är Surfshark VPN den överlägset bästa för streaming av TV-kanaler och Play-tjänster från hela världen, inklusive Netflix US.

 

Så kan du se amerikanska Netflix med VPN:

Surfshark VPN

1. Tryck här och beställ Surfshark

Beställ SurfsharkBeställ Surfshark

2. Ladda hem, installera appen och logga in

3. Välj en VPN-server i USA

4. Netflix & Chill!

Surfshark VPN för USA

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Är du redo att se en Peaky Blinders stream på Netflix US från Sverige? Skapa ett konto, ladda hem appen, anslut till en amerikansk server och börja titta!
Counter