Vill du se C More utomlands?

Vi har lösningen! Med hjälp av en VPN-tjänst kan du se på C More från alla länder i världen. Många svenskar som bor utomlands eller är på semester i andra länder saknar svensk TV ibland och med en VPN-tunnel så får du en svensk IP-adress oavsett var du befinner dig. På så vis kan du se på C More utomlands, precis som om du vore i Sverige.
 
C More Utomlands

VPN-tjänsten skapar en krypterad internet-tunnel till en server i Sverige (eller ett annat land), så att du får åtkomst till allt innehåll som är låst till landet. På samma gång skyddas all information som skickas över internet från din dator, så att ingen utomstående kan spionera. Naturligtvis krävs det ett konto hos C More för att det ska fungera.

Rekommenderade tjänster

cyberghost vpn

Bäst i test

Den bästa VPN-tjänsten. Passar alla användningsområden. Fungerar med all streaming, såsom sport, Netflix, Torrents och Play-kanaler.
+ Billigast månadskontrakt
+ Den bästa mobilappen!

nordvpn

Snabb & säker

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 5000+ servrar i 62 länder.
+ Flest servrar!
+ Rysk serverplats!

 

Så ser du på C More utomlands via VPN:

 

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten och ladda hem/installera appen

2. Välj en svensk server och anslut dig

3. Se på C More!

Så ser du på utländsk TV med VPN

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, vare sig det är datorer, smartphones, tablets, smart-TVs eller din router, så om du vill se på C More utomlands via VPN finns det inget som stoppar dig!

C More kanaler du kan se utomlands

Vad kan jag se på C More?

C More har film, serier, barnprogram, sport och TV-kanaler. Med baspaketet så får du tillgång till SVT, Barnkanalen, Kunskapskanalen, SF-kanalen och C Mores egna kanaler Hits, Stars, Series och First. Det största paketet ger dig hela 24 kanaler, inklusive alla sportkanaler, så att du kan se SHL, HockeyAllsvenskan, Landslagsligan, UEFA Nations League, Allsvenskan, Superettan, golf, friidrott, handboll och mycket mer.